Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BANANA Pi Pro (M1+)

Zobraziť katalóg
BANANA Pi Pro (M1+)
3,5 2 hodnotení
Mini PC CPU ARM Cortex-A7 1GHz Dual-Core, GPU Mali400MP2, 1GB RAM, SATA, WiFi, 2x USB, 1x OTG, GLAN, SD slot, IR, HDMI
Kód:  BA101c Produktové číslo:  bananaPi-PRO

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BANANA Pi Pro (M1+)

Banana Pro je miniatúrna open-source základná doska založená na platforme ARM. Podporuje teda množstvo operačných systémov, ako je Android, Debian Linux, Ubuntu Linux, OpenSUSE linux a systémy bežiace na Raspberry Pi a Cubieboard. Vhodná je pre stavbu malého serveru, lacného počítača, video herného emulátora pod. Vychádza z BANANA Pi, oproti ktorému navyše pridáva zabudovanú WiFi 802.11b/g/n (rtl8189es) a kompozitný video a audio výstup integrovaný do 3,5mm jacku TRRS.  

Základom je dvojjadrový procesor ARM Cortex-A7 s frekvenciou 1 GHz, ktorému sekunduje grafický čip Mali 400 MP2 a 1 GB operačnej pamäte. Ďalej má BANANA Pi Pre vo výbave dvojicu USB 2.0 portov a napájanie je riešené jednoducho cez micro USB. K internetu sa pripojíte cez gigabitový Ethernet a pamäť počítača je riešená SD kartou, cez ktorú bootuje operačný systém. Prítomný je konektor SATA 2.0 pre pripojenie pevného disku. Obrazovku s velkým rozlišením pripojíte cez HDMI port a můžete tak sledovat Full HD videá alebo hrať hry na veľkej obrazovke.
 

Doplňujúce informácie:

Napájanie:
1x micro USB pre napájanie (Napájací adaptér nie je súčasťou balenia, doporučujeme dokúpiť 2A/5V adaptér)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BANANA Pi Pro (M1+) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BANANA Pi Pro (M1+). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BANANA Pi Pro (M1+). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BANANA Pi Pro (M1+).
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií