AP+ nový vizuál Aplikace

BeoPlay H8 Gray Hazel

Zobraziť katalóg
BeoPlay H8 Gray Hazel
5 3 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – bezdrôtové, 40mm dynamické meniče, frekvencia 20Hz – 22kHz, Bluetooth 4.0, 3.5mm jack, Li-Ion 800mAh, 255g
Kód:  BEO015b Produktové číslo:  1642206 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BeoPlay H8 Gray Hazel

vypnuté
Prémiová sluchátka s aktivním tlumením hluku

Bang & Olufsen BeoPlay H8

Prémiové slúchadlá s aktívnym tlmením hluku

Zažite bezdrôtovú slobodu bez zvukových kompromisov. Bezdrôtové slúchadlá s aktívnym potlačením okolitého hluku ešte nikdy neboli také ľahké a kompaktné.


„Pri navrhovaní slúchadiel BeoPlay H8 sme vzali to najlepšie z nášho remesla a inovácií za celé desaťročia a pretvorili to do jedného skutočne úžasného výrobku, ktorý stelesňuje všetky prednosti značky B & O PLAY“.


vypnuté
Mimořádně lehká

Mimoriadne ľahké

S váhou 255 gramov patria slúchadlá BeoPlay H8 k najľahším slúchadlám s aktívnym tlmením hluku na svete a aj pri dlhom nosení sú veľmi pohodlné.

Zvuk, ktorý poteší vaše zmysly

Kryštalicky čistý zvukový prejav nie je zasiahnutý žiadnymi syntetickými úpravami a nemusíte sa obávať ani prepálených basov. Zvuk je vždy jasný a odráža nadšenie, vďaka ktorému objavíte vo svojej obľúbenej hudbe aj tie najmenšie detaily.

V kombinácii s povestným zvukom firmy Bang & Olufsen, luxusnými materiálmi a nízkou hmotnosťou to nie sú len ďalšie slúchadlá na trhu, je to jednoducho najlepší produkt svojho druhu.


Na materiáli záleží!

Vytvoriť vynikajúci výrobok je samozrejmé. Ale dôležité je aj to, ako na vás pôsobí.

vypnuté
Na materiáli záleží!

Pocit prvotriednej pamäťovej peny, ktorá jemne spočíva na ušiach, odeté do skutočne starostlivo vybratej jahňacej a hovädzej kože vo vás zanechá nezameniteľný dojem.

vypnuté
Na materiáli záleží!

Opatrne leštený a eloxovaný hliník budete vnímať ako živý a na dotyk citlivý povrch.

H8 sú najpokročilejšími slúchadlami, preto nie je divu, že dizajnéri a konštruktéri sú na tento model patrične hrdí.

vypnuté
Intuitivní hliníkový dotykový ovládací panel

Intuitívny hliníkový dotykový ovládací panel

Majte pod kontrolou všetky funkcie s moderným dotykovým rozhraním. Jednoduchými gestami zapnite alebo vypnite hudbu, aktivujte tlmenie okolitého hluku, prijímajte hovory, meňte skladby, upravujte hlasitosť a ešte oveľa viac.

Všetko ovládate ľahkým dotykom na intuitívnom dotykovom paneli na pravom slúchadle. Panel funguje dokonca aj keď si nezložíte rukavice.

14 hodín bezdrôtového počúvania

Aj so zapnutou funkciou aktívneho tlmenia hluku a zapnutým Bluetooth vydrží batéria v slúchadlách BeoPlay H8 neuveriteľných 14 hodín prehrávania.

To by malo stačiť na väčšinu diaľkových letov. Ale keď vám batéria predsa len dôjde, stačí pripojiť audio kábel alebo batériu bleskovo vymeniť. Nabíjanie do plnej kapacity trvá len 3 hodiny.

vypnuté
14 hodin bezdrátového poslechu

BeoPlay

Dynamická značka B & O PLAY bola uvedená na trh v januári 2012 a je odnožou 90 rokov fungujúcej dánskej značky luxusnej audiovizuálnej elektroniky Bang & Olufsen. Zameraná je na digitálne technológie a dobre si tak rozumejú s inteligentnými telefónmi, tabletmi a podobnými zariadeniami. Samozrejmosťou výrobkov sú naozaj excelentné zvukové aj obrazové zážitky a neprehliadnuteľný dizajn. A tak nie je div, že má B & O PLAY úspech nielen u zákazníkov, ale aj u odborných porôt mnohých súťaží.

Parametre a špecifikácia

Farba
Hnedá Hotovo!

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bych chtěl se koupit ta sluchátka ale nevím jak hraje, proto mohl bych zkusit poslouchat někde prosím? Děkuji za odpovědět!

Diskusia a poradňa k BeoPlay H8 Gray Hazel
Príslušenstvo pre BeoPlay H8 Gray Hazel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay H8 Gray Hazel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeoPlay H8 Gray Hazel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeoPlay H8 Gray Hazel.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií