Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BANQUET Culinaria A05337

Zobraziť katalóg
BANQUET Culinaria A05337
5 2 hodnotení
Kuchynská stierka – silikónová 24.4×2.6×1cm, silikón 49.4g, červená farba
Kód:  VEP032a060 Produktové číslo:  A05337 Stránky výrobcu

BANQUET Culinaria A05337

Moderná silikónová stierka značky BANQUET pre prípravu cesta. Svieža červená farba navyše skvele doplní dizajn vašej kuchyne. Túto perfektnú stierku ocení každá gazdinka aj kuchár. Materiál je vysoko odolný a tento výrobok tak jednoducho umyjete v umývačke riadu. Možno tiež umiestniť do mikrovlnnej rúry.

Vynikajúci materiál

Silikón je veľmi populárny materiál a vďaka svojim jedinečným vlastnostiam našiel uplatnenie aj v kuchyni. Vyrábajú sa z neho rôzne druhy foriem na pečenie, valčeky na cesto, stierky, pierka, rôzne druhy kuchynského náradia a mnoho ďalších výrobkov. Tento materiál je veľmi odolný a určite si ho okamžite obľúbite.

Materiál:
Silikón/Nylon

Dĺžka:
24,4 cm

Šírka:
2,6 cm

Výška:
1 cm

Farba:
Červená

Parametre a špecifikácia

Cukrárske potreby
Stierky Hotovo!

Cukrárske potreby

Cukrárske potreby
Stierky Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BANQUET Culinaria A05337 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BANQUET Stěrka Culinaria A05337. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BANQUET Culinaria A05337 Teigschaber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BANQUET Culinaria A05337 Teigschaber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BANQUET Culinaria A05337 spatula süteményekhez.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií