AP+ nový vizuál PET

BANQUET Mlynček na kávu CULINARIA 15,5 cm, hnedý

Zobraziť katalóg
BANQUET Mlynček na kávu CULINARIA 15,5 cm, hnedý
4,2 28 hodnotení
Mlynček na kávu – ručný, osadený mlecími kameňmi, keramický mlecí mechanizmus, materiál tela nerez, rozmery 15,5 × 6 × 6 cm (V׊×H), hnedá farba
Kód:  BAMNK523 Produktové číslo:  A16083 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BANQUET Mlynček na kávu CULINARIA 15,5 cm, hnedý Predaj skončil

BANQUET Mlynček na kávu CULINARIA 15,5 cm, hnedý

Ako pripravíte perfektnú kávu? Iba s pomocou čerstvo pomletých kávových zŕn. Ručný mlynček na kávu Banquet je jednoducho nenahraditeľný. Telo tohoto modelu je z ušľachtilých materiálov, čo dodáva príprave kávy eleganciu. Kamene na mletie sú ploché, takže poctivo rozdrvia všetky zrnká na rovnako hrubé čiastočky. BANQUET Mlynček na kávu CULINARIA 15,5 cm, hnedý je vítaným doplnkom napríklad k aeropresu a ďalším nástrojom na prípravu kávy.

Zaujímavé parametre ručného mlynčeka – BANQUET Mlynček na kávu CULINARIA 15,5 cm, hnedý

  • Melie prostredníctvom plochých kameňov
  • Materiálom tela je: sklo
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Dá se u tohoto mlýnku nastavit jemnost mletí? Děkuji

Dobry den, daju sa mlecie kamene z toho mlynceka vybrat pre lahku udrzbu ?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak přesně se vyndává spodní nádoba z mlýnku? Právě jsme výrobek obdrželi a pomyslný zámek, který se má otočením odemknout se nám nedaří otevřít. Chtěla bych se tedy zeptat, jestli je na to potřeba nějaký “trik” nebo je možnost, ze se jedna o vadný kus? Předem děkuji za odpověď.

Dobry den, mlynek uz mam doma, ale manual neuvadi, jak na mlynku nastavit hrubost mleti. Budete schopni mi poradit, jak tuto hrubost nastavit? Dekuji.

Dobrý den, je nějaká součást tohoto mlýnku plastová? Děkuji za odpověď.

Dobrý deň, chcem sa spýtať či je tento mlynček vhodný na prípravu espressa ?

Diskusia a poradňa k BANQUET Mlynček na kávu CULINARIA 15,5 cm, hnedý
Príslušenstvo pre BANQUET Mlynček na kávu CULINARIA 15,5 cm, hnedý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BANQUET Mlýnek na kávu CULINARIA 15,5 cm, hnědý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BANQUET Kaffeemühle CULINARIA 15,5 cm, braun. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BANQUET Kaffeemühle CULINARIA 15,5 cm, braun. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Banquet Culinaria kézi kávédaráló barna.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií