Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BANQUET Red Culinaria A03912

Zobraziť katalóg
BANQUET Red Culinaria A03912
5 1 hodnotení
Stojan na nože – na nože, 14cm stojan na keramické nože Red Culinaria, povrch stojana z plastu v červenej farbe s plastovou vložkou na zapichovanie nožov
Kód:  VEPBN001 Produktové číslo:  A03912 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BANQUET Red Culinaria A03912 Predaj skončil

BANQUET Red Culinaria A03912

Hľadáte praktický a zároveň estetický doplnok do vašej kuchyne, ktorý by nebol obyčajným funkčne využiteľným kusom, ale zároveň niečím, čo neujde zvedavým očiam ani pochvalným vzdychom zvedavých návštevníkov? Ak áno, potom ste práve našli. Stojan na keramické nože s plastovou vložkou na zapichovanie nožov je v tomto smere skutočným unikátom vo svojom odbore. Aby nie - je totiž od značky Banquet.

Kľúčové vlastnosti

  • 2 v 1 - moderný dizajn aj praktické využitie
  • Jednoduchá údržba - plastová vložka na zapichovanie nožov je vyberateľná,  možno ju ľahko vybrať a vyčistiť
  • Kvalitný a zdravotne nezávadný materiál

Kulinárske umenie esteticky a hravo - s Red Culinaria

Model stojana na keramické nože Red Culinaria predstavuje ozajstnú špičku v oblasti svojej pôsobnosti. Ak si potrpíte na drobnosti, ktoré dotvárajú atmosféru moderného interiéru, a dávajú mu tak originálny nádych, potom je tento výrobok určený práve vám. Skôr než stojan na nože totiž pripomína nadčasový kelímok na ceruzky či nevšedný pohárik. Opak je však pravdou - vďaka vyberateľnej plastovej vložke so štetinami na zapichovanie nožov sa stáva doplnkom, ktorý nesmie chýbať v žiadnej štýlovej kuchyni. Povrch z plastu v červenej farbe garantuje 100% zdravotnú nezávadnosť.   

 
Poznámka:
» Všetky stojany na nože

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BANQUET Red Culinaria A03912 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BANQUET Red Culinaria A03912. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Messerständer BANQUET rot Culinaria A03912. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Messerständer BANQUET rot Culinaria A03912. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BANQUET Red Culinaria A03912.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií