Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Barista&Co french press + konvička + sypátko a odměrka

Zobraziť katalóg
Barista&Co french press + konvička + sypátko a odměrka
Darčeková sada - French press na 3 šálky, kanvička na mlieko, sypátko a odmerka
Kód:  HAIN006 Produktové číslo:  DB94002

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Barista&Co french press + konvička + sypátko a odměrka Predaj skončil

Barista&Co french press + konvička + sypátko a odměrka

Dizajnová darčeková sada Barista & Co je jedinečným darčekom pre všetkých milovníkov výbornej kávy. Nachádza sa v nej kávovar French press, kanvička na mlieko, sypátko a odmerka. Štýlový kávovar s objemom 350 ml vyniká svojim jednoduchým dizajnom, vysokou funkčnosťou a rýchlou prípravou až troch šálok lahodnej kávy. Je vybavený jemným nerezovým filtrom, ktorý si hravo poradí s kávovou usadeninou a prepustí iba samotný nápoj. French press je vyrobený z ušľachtilej nerezovej ocele s povrchovou úpravou Electric Cooper s nádhernou medenou farbou. Nádoba z odolného borosilikátového skla je opatrená praktickými ryskami pre jednoduchú prípravu požadovaného množstva kávy.

Hlavné prednosti

  • Štýlový kávovar French press s objemom 350 ml
  • Rýchla príprava až troch šálok kávy
  • Jemný nerezový filter
  • Vyrobené z nerezovej ocele s povrchovou úpravou s medeným vzhľadom
  • Elegantná konvička pre napeňovanie alebo servírovanie mlieka
  • Dekoračné sypátko na škoricu, kakao alebo práškový cukor
  • Dizajnová odmerka na presné odmeranie mletej kávy

Štýlový doplnok pre servírovanie mlieka

Elegantná kanvička na mlieko Barista & Co s objemom 350 ml vám skvele poslúži ako pre napeňovanie mlieka horúcou parou, tak aj pre servírovanie. Na jej výrobu bola použitá nerezová oceľ s povrchovou úpravou Electric Cooper s medeným vzhľadom. Z rovnakého materiálu bolo vyrobené aj dekoračné sypátko medenej farby, pomocou ktorého ozdobíte svoju šálku kávy škoricou, kakaom či práškovým cukrom. Jeho súčasťou je priehľadné plastové viečko, ktoré slúži na zakrytie sypacej časti a na ochranu obsahu pred zvlhnutím, pokiaľ práve sypátko nepoužívate.

Pohodlné odmeranie kávy

Pre presné a pohodlné odmeranie mletej kávy oceníte dizajnovú odmerku Barista & Co rovnakej povrchovej úpravy, akú majú aj ostatné doplnky tejto luxusnej kávovej sady. Na jednom konci sa nachádza menšia odmerka s objemom 15 ml na prípravu jednej šálky kávy, na druhej strane väčšia s objemom 30 ml pre dve šálky.

Rozmery súpravy:
32 × 32 × 13 cm

Obsah sady:

  • Kávovar French press s objemom 350 ml
  • Konvička na mlieko o objeme 350 ml
  • Sypátko
  • Odmerka na kávu

Parametre a špecifikácia

Typ mlynčeka
Elektrický Hotovo!

Vlastnosti

Typ mlynčeka
Elektrický Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Barista&Co french press + konvička + sypátko a odměrka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CDD Barista&Co french press + konvička + sypátko a odměrka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Barista & Co French Press + Krug + Eimer und Messbecher. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Barista & Co French Press + Krug + Eimer und Messbecher. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Barista & Co french press + tejkiöntő + kakaószóró + mérőkanál.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií