Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Gardena PowerCut Plus 650/30

Zobraziť katalóg
Gardena PowerCut Plus 650/30
5 1 hodnotení
Strunová kosačka – 650 W, priemer sekania 300mm, priemer struny 2mm, dĺžka struny 4m, hmotnosť 3.5kg
Kód:  GARD074 Produktové číslo:  967242901 Stránky výrobcu

Gardena PowerCut Plus 650/30

Strunová kosačka Gardena PowerCut Plus je vysoko výkonným pomocníkom vhodným predovšetkým na kosenie dlhých okrajov trávnikov a na kosenie trávy na veľkých plochách a ťažko prístupných miestach. To uľahčí nastavenie uhla strunovej hlavy, vďaka ktorému jednoducho pokosíte trávu pod kríkmi či záhradnými lavičkami. Vysoký a dlhotrvajúci sekací výkon zaistí extrémne výkonný motor. Kosačka Gardena PowerCut Plus 650/30 je vybavená funkciou AutoSpeed, ktorá zvyšuje otáčky motora vo vysokej a silnej tráve, čím umožňuje pracovať rýchlejšie a účinnejšie aj vo veľmi náročných podmienkach. Tipovací mechanizmus pritom zabezpečí, že má vlákno pri sekaní vždy správnu dĺžku. Pri kosení trávy v blízkosti kvetín a záhonov možno použiť ramienko, ktoré kvety a rastliny ochráni.

Kľúčové vlastnosti strunovej kosačky Gardena PowerCut Plus 650/30

  • Výkonná strunová kosačka
  • Vhodná pre sekanie dlhých okrajov a ťažko prístupných miest
  • Možnosť nastavenia uhla strunovej hlavy
  • Extrémne výkonný motor
  • Funkcia AutoSpeed zvyšujúca otáčky vo vysokej tráve
  • Tipovací mechanizmus pre správnu dĺžku vlákna
  • Ochranný kryt pre kosenie v blízkosti rastlín
  • Gardena PowerCut Plus s 3 pracovnými režimami
  • Dlhá nastaviteľná prídavná rukoväť
  • Teleskopická násada prispôsobiteľná výške postavy
  • Farebné vyhotovenie: tyrkysovo-sivé

Tri pracovné režimy

Strunová kosačka Gardena PowerCut Plus umožní jednoduché prepínanie medzi jednotlivými pracovnými režimami. Zvoliť tak môžete režim pre klasické kosenie trávy, kosenie okrajov trávnikov a strihanie kríkov. Docielite tak vždy dokonalého výsledku na danom úseku vašej záhrady. Pohodlné kosenie okrajov trávnikov pritom umožní integrované vodiace koliesko. V prípade previsnutých okrajov stačí otočiť sekaciu hlavu o 90°.

Maximálne komfortné používanie

Extra dlhá a nastaviteľná prídavná rukoväť zaistí vzpriamený postoj pri práci a uľaví tak vášmu chrbtu. Násada je navyše teleskopická, a tak ju možno ľahko prispôsobiť výške vašej postavy, čo ešte viac prispeje ku komfortnému používaniu. Strunová kosačka Gardena PowerCut Plus ponúka maximálne komfortné používanie a precízny výsledok pri každom kosení trávnika.

Hmotnosť:
3,2 kg


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má tento výrobek automatický (poloautomatický) posun struny? Děkuji ZB.

Diskusia a poradňa k Gardena PowerCut Plus 650/30
Príslušenstvo pre Gardena PowerCut Plus 650/30 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gardena PowerCut Plus 650/30. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gardena PowerCut Plus 650/30.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií