Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Baseus GAMO 9 Programmable Buttons Gaming Mouse Black

Zobraziť katalóg
Baseus GAMO 9 Programmable Buttons Gaming Mouse Black
4,2 17 hodnotení
Herná myš drôtová, USB, vhodná pre pravákov, optická, 9 tlačidiel, zmena DPI, 6400DPI, čierna
Kód:  BASE100 Produktové číslo:  GMGM01-01
Baseus GAMO 9 Programmable Buttons Gaming Mouse Black Predaj skončil

Baseus GAMO 9 Programmable Buttons Gaming Mouse Black

Programovateľná

herná myš Baseus

Herná myš Baseus GAMO 9 ponúka celkom 9 programovateľných tlačidiel a optický senzor s rozlíšením 6400 DPI, ktorý prináša vysokú presnosť ovládania a špičkový výkon. Táto herná myš využíva špeciálne spínače, ktoré sú testované na viac ako 5 miliónov stlačení – Baseus GAMO 9 tak sľubuje veľmi dlhú životnosť.

Baseus GAMO 9

CITLIVOSŤ

6400 DPI

PODSVIETENIE

16 LED

PRIPOJENIE

USB kábel

Baseus GAMO 9

Štýlový dizajn hernej myši Baseus GAMO 9

Programovateľné tlačidlá hernej myši Baseus GAMO 9 dopĺňa tiché a pohodlné koliesko. Herný zážitok umocní vydarený dizajn myši, ktorý podčiarkuje efektné LED podsvietenie – to sa dá samozrejme aj vypnúť.

Nielen na hranie, ale aj do kancelárie

Myš Baseus GAMO 9 má dva prednastavené režimy – herný a kancelársky. Z toho vyplýva, že myš môžete bez problémov používať aj pri bežnej práci. K počítaču pripojíte myš Baseus GAMO 9 pomocou USB kábla, ktorý je opatrený nylonovým opletením pre maximálnu odolnosť.

Baseus GAMO 9
Baseus GAMO 9

Kľúčové vlastnosti
hernej myši Baseus GAMO 9

  • Tlačidlá pre zmenu DPI
  • Herný a kancelársky režim
  • Spínače s dlhou životnosťou
  • Možno ju pripojiť k počítaču, ale aj k mobilnému telefónu (vyžaduje sa kábel OTG)
  • Celkom 9 programovateľných tlačidiel
  • Efektné LED podsvietenie
  • Opletený kábel

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
8,16 cm Hotovo!
Výška
4,24 cm Hotovo!
Hĺbka
13,12 cm Hotovo!
Hmotnosť
143,6 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
iOS, Windows 7, Windows 10, Windows 11 Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
6 400 DPI Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, poprosil bych k zakoupené myši o odkaz ke stažení ovládacího programu k nastavení tlačítek a dalších parametrů, tak jak je prezentováno v galerii. Zde na vašich stránkách není, a na stránkách výrobce také ne. Děkuji

Dobrý den, myš je perfektní, ale nejde mi regulovat podsvícení. Kombinace kláves PgDn+Right key jak je v manuálu nefunguje. Dělám něco špatně? Děkuji.

Je tato myš kvalitní?

Dobrý den, myš mi funguje, ale nesvítí. Dá se s tím něco dělat?

Dobrý den, používám tuto myš 2 měsíce, zatím jsem nenašel jediný problém. Mám však jednu otázku k softwaru. Dá se u myši nějak nastavit aby neblikala, ale pouze svítila? Děkuji za odpověď.

Dnes mi přišla tato myš, a nefungují na ní všechna čtyři boční tlačítka. Ostatní jdou v pohodě i naprogramovat. Mám ji reklamovat?

Dobrý deň, zistil som že pri stlačení ľavého tlačidla a nasledovného stlačenia prvého bočného tlačidla, prvé bočné tlačidlo nefunguje, rovnako ako pri stlačení pravého tlačidla a nasledovne tretieho bočného tlačidla. Je to chyba len v mojej myške alebo je to softwarová chyba tohto typu myšky?

Dobrý den, tlačítka na levém boku (vpřed, a zpět) mi fungují jenom když se myši chce, ale ne pořád :( v menu jsem ovládání tlačítek nenašla. Případně prosím o radu kde správně nastavit, bež žádného intervalu, aby fungovala pořád!! Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Baseus GAMO 9 Programmable Buttons Gaming Mouse Black
Príslušenstvo pre Baseus GAMO 9 Programmable Buttons Gaming Mouse Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Baseus GAMO 9 Programmable Buttons Gaming Mouse Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Baseus GAMO 9 Programmable Buttons Gaming Mouse Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Baseus GAMO 9 Programmable Buttons Gaming Mouse Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Baseus GAMO 9 Programmable Buttons Gaming Mouse Black.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií