P&G MS v hokeji_CZ

Batoh teen Owlet

Zobraziť katalóg
Batoh teen Owlet
Detský ruksak ergonomický batoh, reflexné prvky, anatomicky tvarovaná chrbát, 3 komory, postranné vrecká na fľašu, rozmer: 47 × 33 × 16 cm, hmotnosť: 0.8kg
Kód:  HRAkn0744 Produktové číslo:  8591577040794 Stránky výrobcu

Batoh teen Owlet

Batohy od českého výrobcu školských potrieb STIL sú vyrobené z kvalitného materiálu a vyznačujú sa starostlivým a kvalitným spracovaním. Študentské batohy sú vyrobené z odľahčeného materiálu s priedušným polstrovaním.

kľúčové vlastnosti

  • kvalitný odľahčený materiál a starostlivé spracovanie
  • priedušné polstrovanie
  • ergonomicky tvarovaný 3D chrbtový systém
  • praktické vrecká na fľašu s pitím
  • tri vrecká
  • organizér na drobné predmety
  • hmotnosť 0,8 kg

pohodlné nosenie

Batoh STIL v modernom dizajne Owlet má ergonomicky tvarovaný 3D chrbtový systém, ktorý spolu s odľahčeným materiálom zaisťuje pohodlie pri celodennom nosení. Na bokoch batohu sa nachádza praktické vrecká na fľašu na pitie.

Komory a organizér

Pre ľahšiu organizáciu uložených vecí sa v batohu nachádzajú tri vrecká. V prednom vrecku naviac nájdete praktický organizér na drobné predmety, ako sú napríklad kľúče.

parametre

Rozmery: 47 × 33 × 16 cm
Hmotnosť: 0,8 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Batoh teen Owlet
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Batoh teen Owlet. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rucksack Teenager OWLET. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rucksack Teenager OWLET. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Batoh teen Owlet.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií