Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming mini AD gaming

Battlefield 3 (Premium Edition) SK

Zobraziť katalóg
Battlefield 3 (Premium Edition) SK
4,8 87 hodnotení
Hra na PC
Kód:  WG222e11 Produktové číslo:  C0038247 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Battlefield 3 (Premium Edition) SK

Kompletní balík Battlefield 3: Premium Edition obsahuje naprosto vše od základní hry Battlefield 3, přes speciální obsah (včetně všech pěti digitálních rozšíření) v rámci nabídky Battlefield 3 Premium, a tzv. Battlefield 3 Multiplayer Head-Start Kit, jehož prostřednictvím si nováčci v multiplayeru automaticky odemknou 15 různých zbraní, doplňků a vylepšení pro bojovou techniku. Battlefield 3 Premium Edition nabídne 25 map, více než 70 zbraní a typů bojové techniky a desítky odemykatelných předmětů a vylepšení.


Služba Battlefield 3 Premium
V rámci členství získá hráč všech pět tematických rozšiřujících balíčků pro Battlefield 3 včetně dvoutýdenního přednostního přístupu do akce. Tato tematická digitální rozšíření obohatí hru o velké množství nového obsahu, mj. dvacet map a zbraní či čtyři herní módy. Hráči rovněž získají nové kamufláže pro postavy vojáků a jejich zbraně, více možností vlastních úprav a další pokročilé funkce pro Battlefield 3.

Členové klubu Battlefield 3 Premium budou mít přístup k novým funkcím, jako je například možnost resetovat statistiky, dostat přednostní místo ve frontách na serverech a vytvářet nové emblémy pro čety. Ať už hráči využijí unikátního obsahu, přednostního přístupu, nebo nových funkcí, Battlefield 3 Premium jim přinese bezkonkurenční zážitek v multiplayeru.

Battlefield 3 Multiplayer Head-Start Kit
V rámci této sady si hráči automaticky odemknou 15 různých zbraní, doplňků a vylepšení pro bojovou techniku, které jim pomohou okamžitě naskočit do hry.

Přístup k novým funkcím
Služba Battlefield 3 Premium nabídne unikátní možnost resetu statistik skóre/minut, zabití/smrtí a výher/proher, pokud budete chtít začít se svým vojákem v multiplayeru znovu od začátku. Výjimečnost vašeho statutu se dále projeví v prioritním přístupu na servery, širší nabídce emblémů pro čety a možnosti permanentně uchovat pět oblíbených Battle Reports.

Účast na speciálních akcích
Získejte náskok během speciálních víkendů s možností zisku dvojnásobku XP a zúčastněte se exkluzivních akcí jen pro členy služby.

Parametre a špecifikácia

Žáner
Strieľačky Hotovo!
Vekové obmedzenie
16 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Násilie, Online Hotovo!

Žáner

Žáner
Strieľačky Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
16 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Násilie, Online Hotovo!
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dnes jsem si objednala PC hru Battlefild 3 Premium, požadavek na hru je Windows Vista, ale já mám Windows 8, bude hra fungovat?

Diskusia a poradňa k Battlefield 3 (Premium Edition) SK
Príslušenstvo pre Battlefield 3 (Premium Edition) SK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Battlefield 3 (Premium Edition) CZ.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií