Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Battlefield Hardline

Zobraziť katalóg
Battlefield Hardline
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (digitálna, s mechanikou), krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre PS Store, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Kód:  Hranad0059 Stránky výrobcu

Battlefield Hardline

Záložka

Vitajte na novom ihrisku

Splňte svoj sen ako policajt alebo zločinec. Tento názov akcie je kombináciou intenzívneho herného systému pre viacerých hráčov a emocionálneho príbehu, ktorý sa blíži moderným televíznym zločincom.

Drama vlastnej pleti

V dramatickej kampani pre jedného hráča prevezmete úlohu mladého detektíva Nicho Mendoza, ktorý sa zúčastňuje súkromnej bitky v celej krajine, aby pomstil bývalým partnerom za zradu. Viscerálne štúdio sľubuje pekne hustú atmosféru.

horký parmel vás nadchne

V nových režimoch pre viacerých hráčov, ako je Heist alebo Rescue, je vašou úlohou zachytiť zločincov, trezorové trezory a zachrániť rukojemníkov, v závislosti od ktorej strany zákona.

Hlavné prvky a hrateľnosť

Battlefield Style Multiplayer Mode - Typická rozmanitosť, skvelá atmosféra a strategický herný tím Battlefield hrajú na novom teréne v hrubom a atraktívnom svete, kde polícia bojuje s bojovými zločincami.

Single dramatický režim - Multi-ocenený vývojársky štúdio Visceral založené na sérii Dead Space ™ predstavuje inovatívny dramatický príbeh v štýle moderných televíznych zločincov v Battlefield Hardline.

Zničenie centra mesta - Zničte podzemný obchod s potravinami, vyhodte bankový trezor alebo otočte Los Angeles salón do hromady odpadu. Rozmanité lokality mestského prostredia sú moderné, sexy a umožňujú rozsiahle zničenie.

Technické hračky a zbrane - Hrajte s obrovským arzenálom zbraní určených predovšetkým pre armádu a iné zariadenia, ako sú brokové zbrane s valcovanými sudmi, valčekmi alebo horolezeckými hákmi. Toto špeciálne vybavenie sa dá použiť kdekoľvek na všetkých mapách, čo prispieva k chaotickému a nepredvídateľnému priebehu boja.

Chaos na cestách a vo vzduchu - Pošlite letecké výstuhy tímu na druhom konci mapy, zničte súperov agresívnym rušením na ceste alebo odtrhnite kořisti koristi motocykla. Hra v pozemných a vzdušných vozidlách je rýchla, zúrivá a obzvlášť bezprecedentná v Battlefield Hardline.

Warner Bros je americká mediálna spoločnosť, ktorá produkuje najmä filmy, hudbu a počítačové hry. Založená bola v roku 1924 štyrmi bratmi (preto jej pôvodný názov znel Warner brothers). Svoju činnosť realizuje najmä prostredníctvom dcérskych spoločností. Medzi tie najvýznamnejšie patrí DC Enterteinment (komiksy so Supermanom či Batmanom) alebo New Line Cinema (Pán prsteňov a Hobbit). Sama je ovládaná spoločnosťou Time Warner. Medzi komerčne najúspešnejšie počiny skupiny Warner Bros patrí séria Temný rytier, Harry Potter alebo Pán prsteňa.

Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Battlefield Hardline Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Battlefield Hardline. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Battlefield Hardline. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Battlefield Hardline. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Battlefield Hardline.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií