Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

27 "EIZO ColorEdge CG277-BK

Zobraziť katalóg
27 "EIZO ColorEdge CG277-BK
4,8 4 hodnotení
LCD monitor Quad HD 2560×1440, displej IPS, 16:9, odozva 6ms, farebná hĺbka 10bit, jas 300cd/m2, DisplayPort, DVI, HDMI 1.4, USB, nastaviteľná výška, pivot
Kód:  WL579i Produktové číslo:  CG277-BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27 "EIZO ColorEdge CG277-BK

Model EIZO CG277 - ColorGraphics je súčasťou ponuky profesionálnych fotografických monitorov rady ColorEdge s farebným rozsahom schopným z 99% pokryť farebný štandard AdobeRGB (1998) a zaručujúcim dokonca plné 100% pokrytie štandardu sRGB IEC61966-2.1.

Monitor sa ľahko kalibruje vďaka integrovanému kalibračnímu senzoru, ktorý zároveň dokáže plniť automatickú autokorekčnú funkciu a monitor tak dlhodobo udržiavať bez zásahu obsluhy v nakalibrovanom stave.

Profesionálne funkcie kalibrácie


Najnovšie modely CG - ColorGraphics sú vybavené integrovaným kalibračným senzorom pre ich jednoduchú a rýchlu kalibráciu. Zároveň, je možné pomocou toho istého senzora, monitor pravidelne a plne automaticky rekalibrovať a udržiavať tak jeho stav od poslednej kalibrácie.

Korelácia (zosúladenie) interného senzora podľa externej kalibračnej sondy


Softvér EIZO ColorNavigator 6 umožňuje korekciu interného senzora podľa výsledkov nameraných externým kalibračným senzorom. Interný senzor sa potom správa ako externý senzor a užívateľ ho môže ponechať schovaný v šuplíku a pre následné kalibrácie sa spoľahnúť iba na integrovaný kalibračný senzor. Korelácia sa využíva tiež na pracoviskách, kde všetky monitory nie sú vybavené integrovaným kalibračným senzorom a pritom je potrebné zabezpečiť rovnakú presnosť kalibrácie pre všetky monitory na pracovisku .

Homogénny obraz


Homogénneho obrazu je dosiahnuté vďaka automatickej korekcii jasových a farebných odchýlok jednotlivých pixelov = DUE (Digital Uniformity Equalizer). Odchýlky jasu a chromatickosti jednotlivých obrazových bodov spôsobujú tzv. "Nehomogenitu" obrazu, ktorá sa navyše mení podľa okolitej teploty a nastaveného jasu a bieleho bodu monitora. Dôsledkom je rôzne farebné podanie zobrazovaných fotografií umiestnených v rôznych častiach obrazovej plochy.

Tento "zlozvyk" definitívne rieši EIZEM. Patentovaná technológia elektronickej korekcie jasových a farebných odchýlok jednotlivých pixelov, ktorá je optimalizovaná pre práve nastavený jas a biely bod monitora, a pre ktorú EIZO používa názov technológie DUE = Digital Uniformity Equalizer. Nový vylepšený obvod DUE navyše rieši homogenitu obrazovky nielen nezávislou na nastavenom jasu monitora, ale rovnako na nastavení farebnej teplote bieleho bodu !



Individuálne kalibrácia každého monitora radu ColorEdge


Každý jednotlivý kus modelového radu ColorEdge (CS/CX a CG) je individuálne kalibrovaný pomocou presných kalibračných sond ešte predtým, ako opustia výrobnú linku EIZO. Tým sú zaručené minimálne výrobné odchýlky medzi jednotlivými vyrobenými kusmi a teda ľahká použiteľnosť tzv. "Generických" (= továrenských priemerovaných) farebných profilov jednotlivých modelov.

10-bit DP (DisplayPort)


Modely CS/CX a CG sú automaticky už štandardne vybavené moderným videoportem DP (DisplayPort), ktorý je však naviac vybavený ďalšiu podpornou vstupnou elektronikou pre spracovanie ako 8-bitových, tak rovnako aj 10-bitových vstupných videosignálov z moderných grafických kariet. Monitor je schopný zobraziť naraz až 1 mld. Farebných odtieňov a prechody medzi veľmi blízkymi farebnými odtieňmi,  je možné zobraziť oveľa jemnejšie a presnejšie, ako kedykoľvek predtým!

Automatické prepínanie vstupov vrátane zdieľaných periférií (myš, klávesnica)


K bezproblémovému pripojeniu moderných počítačov slúžia vstupy 10-bit DP (DisplayPort), 8-bit DVI-D a novo tiež HDMI, ktorý je schopný navyše spracovať nielen kódované RGB ale tiež YCbCr dáta až do rozlíšenia 1920x1080 ! Monitor je vybavený dvoma USB-streamami , ktoré umožňujú plynulé prepínanie až dvoch videovstupovz vrátane zdieľania dvoch USB periférií (napr. Klávesnica a myš). Prepnutím príslušného vstupu videa sa tak automaticky priradí USB klávesnica a myš počítaču pripojenému na práve aktívny video vstup. Klávesnicu a myš možno napr. zdieľať dvoma PC súčasne bez ich prepojovania.

Vynikajúca odozva a ostrosť obrazu


Užívateľov, ktorí by radi využili tento model tiež pre spracovanie videa, milo prekvapí veľmi rýchla odozva - 6 ms (GG) spoločne s možnosťou ručného ostrenia obrazu , ktorá búra hranice doterajších predstáv o "pomalých" IPS-monitoroch.
Vďaka následujcím funkciám je tento monitor ideálny pre úpravu videa a post produkciu :

Vstup DP (DisplayPort) podporuje rozlíšenie 4Kx2K/


Monitor CG277 umožňuje pomocou vstupu DP spracovávať a zobrazovať videosignál 4Kx2K , s ktorým pracujú moderné digitálne TV-štúdiá a kiná s rozlíšením až 4.096x2.160@30Hz a 3.840x2.160@30Hz a konvertovať ho do natívneho rozlíšenia monitora 2.560x1.440.

1080/24p Playback


Monitor CG277 podporuje zobrazovanie priamo vo filmovom formáte 1080/24p bez prepočítavania do 50 alebo 60 snímok za sekundu.

Profesionálne kalibrácia = ColorNavigator 6


Na účely kalibrácie má užívateľ k dispozícii zadarmo,plnú verziu profesionálneho softvéru ColorNavigator 6, ktorá umožňuje jednoduché vytvorenie farebného profilu nielen vlastného monitora, ale aj akéhokoľvek iného zobrazovače (monitor, tablet, chytrý telefón, atď.). Navyše dokáže simulovať aj tlačové zariadenia, ak je známy ich farebný profil.

Vynikajúce podanie čiernej aj v tmavých miestnostiach


Povrch obrazovky je vybavený novou polomatnou vrstvou , Ktorý podstatne vylepšuje podanie čiernej, ktorá už nie je z bočných uhlov pohľadu "svetlejšia" a zaručuje tak konštantné kontrastné pomery aj v relatívne tmavých miestnostiach. Ďalšou príjemnou vlastnosťou novej povrchovej vrstvy je prakticky nulové trblietanie na jednolitých farebných plochách, ktoré tak pôsobia úplne pokojným a čistým dojmom.

Vynikajúca ergonómia - nový flexibilný stojan


S novým stojanom je možná ľahká manipulácia s 27 "panelom za každých okolností a pre každého užívateľa. Stojan podporuje výškové nastavenie v rozmedzí 151,5 mm, ďalej natáčania o 344 °, naklápanie až o 25 ° a nakoniec tiež ešte rotáciu panelu o 90 ° - teda otočenie panelu do polohy "na výšku" (funkcia pivot) pre pohodlné prehliadanie "dlhých" webových stránok.
{C}

Profesionálne fotografické tienidlo v cene!




Súčasťou dodávky je tiež profesionálne fotografické tienidlo, ktoré zabraňuje nežiadúcim vedľajším odrazom okolitého svetla na obrazovú plochu monitora.
{C}

Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Quad HD Hotovo!
Rozlíšenie
2560×1440 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!
Odozva
6 ms Hotovo!
Maximálny jas
300 cd/m2 Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka
10 bit Hotovo!

Pripojenie

Štandardy grafického rozhrania
HDMI 1.4 Hotovo!
Štandardy dátového rozhrania
USB 2.0 Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti
Nastaviteľná výška, Pivot Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
65 cm Hotovo!
Výška
57,7 cm Hotovo!
Hĺbka
28 cm Hotovo!
Hmotnosť
12,8 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky monitory 25" až 27"
» Všetky monitory na CAD

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám zájem o zlevněný monitor EIZO CG277-BK s příznakem "Rozbaleno..." na pobočce PRAHA 7 Holešovice. Zajímá mě stav toho konkrétního kusu? Zda je nějakým způsobem poškozený, nebo jestli třeba půl roku svítil nepřetržitě na prodejně...) Osobně se tam bohužel nedostanu a chci předejít problém, nebo nepříjemnostem po vybalení atp. S díky a pozdravem Jiří Marcinek 606305160

Diskusia a poradňa k 27 "EIZO ColorEdge CG277-BK
Príslušenstvo pre 27 "EIZO ColorEdge CG277-BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" EIZO ColorEdge CG277-BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" EIZO ColorEdge CG277-BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" EIZO ColorEdge CG277-BK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" EIZO ColorEdge CG277-BK.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií