Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

55" LG OLED55C21

Zobraziť katalóg
55" LG OLED55C21
4,8 44 hodnotení
Televízor SMART OLED, 139cm, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 300×200, repro 40 W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK612d13c1 Produktové číslo:  OLED55C21LA Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" LG OLED55C21


Túžite po tom zažiť aj vo svojom domove filmovú atmosféru, ktorú ponúka kino? Potom by mohol byť trefou do čierneho televízor LG. Vychutnajte si úžasné obrazové zážitky vďaka technológii OLED a podporovaným formátom HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Obľúbené filmy a seriály zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne pohltia. Priaznivci rýchlych scén si prídu na svoje vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium a Nvidia G-Sync uspokojí všetkých náruživých herných nadšencov. K vynikajúcemu vizuálnemu zážitku sa pripája aj skvelý zvuk v podaní 40W reproduktorov. Smart TV LG sa opiera o pokročilý operačný systém WebOS a jeho dizajn dodáva vskutku elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora dopĺňa čierna farba. Na prichytenie televízora na stenu poslúži držiak štandardu VESA s rozmermi 300×200 mm. Diaľkový ovládač nájdete v balení.

Televízor 55
Televízor 55

Hlavné prednosti televízora 55" LG OLED55C21

  • Rovnakú filmovú atmosféru ako v kine sprostredkuje televízor LG
  • Úžasný vizuálny zážitok ponúka technológia OLED a podporované formáty HDR10, HLG a Dolby Vision IQ
  • Milovníci rýchlych scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Budete prekvapení zvukom 40W reproduktorov
  • Doprajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke
  • Smart TV LG využíva moderný operačný systém WebOS
  • K dispozícii sú funkcie HDR
  • O zvuk ako v kine sa stará Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Pastvou pre oči bude sledovanie obľúbených seriálov zo služieb ako O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV a Amazon Prime Video

Obraz televízora sa zaslúži o fantastický zážitok

Nájdite si pohodlné miesto a užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke. Televízor LG vám vďaka svojmu veľkému množstvu pixelov po celej ploche obrazovky sprostredkuje veľmi podrobný obraz. Označenie 4K znamená, že obraz je vykresľovaný so štyrikrát väčším množstvom zobrazovaných bodov v porovnaní so štandardným Full HD rozlíšením. Obraz je tvorený 3840 × 2160 pixelmi, to umožňuje prenášať všetky filmy a programy na obrazovku s výnimočnou ostrosťou a bez zníženia kvality.

Televízor 55
Televízor 55

OLED na skvelý zážitok zo živých a prirodzených farieb

Technológia OLED TV ponúka pohlcujúcu zábavu. Displej s technológiou OLED sa vyznačuje vysokým kontrastom, širokými pozorovacími uhlami, rýchlou odozvou a živou reprodukciou farieb. Individuálna kontrola jednotlivých pixelov umožňuje displeju dosiahnuť skutočne sýte čierne odtiene. Displej s technológiou OLED sa vyznačuje vysokou energetickou účinnosťou, keďže spotrebuje energiu iba na aktuálne zapnuté pixely.

Televízor podporuje HDR formáty

Vďaka podpore technológie High Dynamic Range (HDR) tento TV umožňuje detailnejšie zobrazenie tmavých aj svetlých častí snímanej scény. Konkrétne podporuje štandard HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Jas obrazu je pri HDR10 upravený na základe scény s maximálnym jasom. Nadstavbou Dolby Vision je Dolby Vision IQ Senzor na televízore je kľúčovou súčasťou tejto inovatívnej technológie, ktorá umožňuje adaptáciu obrazu na základe svetelných podmienok v okolí.

Televízor 55
Televízor 55

Staňte sa neohrozeným herným profesionálom s televízorom LG

Herné funkcie vám dávajú výhodu proti ostatným hráčom. Pri hraní hier sa kladie dôraz na výbornú grafiku, okamžité reakcie a nízku odozvu. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium a nvidia G-Sync si užijete autentický herný zážitok. Vďaka implementácii VRR budú hry vykresľované s plynulosťou a bez akéhokoľvek trhania, pričom rýchla obnovovacia frekvencia zaistí najkratšiu možnú odozvu. Televízor LG pracuje ako monitor s vynikajúcou efektivitou, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

S najmodernejším operačným systémom sa tešte na neobmedzenú zábavu

Smart televízor WebOS skrýva veľa atraktívnych funkcií, ako je Google Assistant a Amazon Alexa. Získate tak možnosť bezdrôtového zdieľania obsahu, zrkadlenia mobilných zariadení alebo PC, využívania hlasových asistentov a začlenenia TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším spoločníkom vo svete TV. Rýchlo vďaka nemu vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo príde vhod obzvlášť malým divákom. Budú mať možnosť rýchlo nájsť svoju obľúbenú rozprávku aj bez zložitého vyťukávania jej názvu na klávesnici. Všetky prepojené prístroje budete mať pod kontrolou s jedným inteligentným ovládačom. Stlačením tlačidla sa na obrazovke televízora zobrazí vybraná streamovacia platforma.

Televízor 55
Televízor 55

Využite všetky inteligentné funkcie televízora LG

Vďaka pridanej funkcii HbbTV sa televízor stáva viac interaktívnym zážitkom, ktorý dáva používateľom možnosť prispôsobiť si sledovanie televízie a využívať ďalšie online zdroje a funkcie bez nutnosti pripájania externých zariadení alebo prepínania medzi rôznymi aplikáciami. Televízor je vybavený verziou HbbTV 2.0. Televízor podporuje ovládanie pomocou gest. Budete schopní meniť hlasitosť, prepínať kanály, prechádzať menu a vykonávať ďalšie akcie. S televízorom môžete ľahko prechádzať internet pomocou webového prehliadača. Prezerajte si stránky priamo na obrazovke televízneho prijímača. Využite smart funkcie na prechádzanie internetového obsahu, vyhľadávanie informácií, sledovanie videí, streamovanie online obsahu, komunikáciu prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie. Jedinečnou vlastnosťou je schopnosť prehrávať videá v režime 360°. Pri prehrávaní 360° videa na televízore sa môže používateľ pomocou ovládacieho prvku pohybovať po videu a otáčať pohľadom vo všetkých smeroch. Týmto otvoríte priestor na preskúmanie prostredia a odhalenie detailov, ktoré by v štandardnom videu zostali utajené.

Ideálna voľba televízora, ktorý splní vaše očakávania

Podporuje bezproblémovú komunikáciu a synchronizáciu s ďalšími inteligentnými zariadeniami cez WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA a Miracast. Zvuk ako v kinosále prinášajú pokročilé technológie Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround. Dolby Atmos poskytuje 3D reprodukciu priestorového zvuku prostredníctvom rozšíreného počtu kanálov. Zvuk streľby môže byť prenesený v jednom kanáli, zatiaľ čo zvuk mechaniky zbrane v inom kanáli, tak bude umiestnenie zvuku v priestore výrazne presnejšie a reálnejšie.

Vyskúšajte nové rozmery zábavy so špičkovou multimediálnou technológiou

OLED televízor LG si vás získa pre svoje multimediálne funkcie. Pokiaľ nemáte čas na svoj obľúbený program, zaznamenajte si ho pomocou USB na svoje vlastné médium a nechajte to na neskôr. Keď už nebudete mať záujem sledovať televízne programy, môžete pripojiť externý disk alebo napríklad flash disk pomocou USB a prehrať si svoj vlastný materiál. Príjemným bonusom je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorá pomocou špeciálneho režimu skenovania umožňuje rýchle a efektívne nájdenie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Využitím základného hotelového režimu môžete vykonať nastavenie blokovania kanálov, obmedziť hlasitosť a ďalšie funkcie.

Rozmery:

75,6 × 122,2 × 23 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

70,3 × 4,51 cm (V × H)

Hmotnosť:

14,4 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
81 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
152 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
81 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
152 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10, HLG, Dolby Vision IQ Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
122,2 cm Hotovo!
Výška
75,6 cm Hotovo!
Hĺbka
23 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
70,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,51 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
45 cm Hotovo!
Hmotnosť
14,4 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Zvuk

Výkon reproduktora
40 W Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze u 55" LG OLED55C21 nainstalovat i appky z google obchodu jako vodafone tv atd.

Dobrý den, trpí 55" na pink tint stejně jako 65"?

Dobrý den, je možné použít dva stejné ovladače ?

Dobrý den, chci se zeptat, zda když si k televizi koupím tyto dvě věci, zda budu moct zvuk poslouchat pomocí připojeného 3,5mm jacka, tedy sluchátek? https://www.alza.cz/ugreen-digital-to-analog-audio-converter-d6126473.htm https://www.alza.cz/vention-optical-fiber-toslink-audio-cable-1-5m-black-d5827612.htm

Doporučí mi někdo k této TV alternativní dálkový ovladač, co by měl i tlačítko "Sleep" ?

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi 55" LG OLED55C21 a 55" LG OLED55C22? Děkuji

Podrobný návod na použití televize najdu kde?

Dobrý den jaký je rozdíl mezi LG Qned mini led a LG OLED Evo

Jaky je rozdil mezi LG OLED55C21 a LG OLED55C22?

Diskusia a poradňa k 55" LG OLED55C21
Príslušenstvo pre 55" LG OLED55C21 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG OLED55C21. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG OLED55C21. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG OLED55C21. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" LG OLED55C21.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií