Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

55" LG OLED55C9PLA

Zobraziť katalóg
55" LG OLED55C9PLA
4,9 20 hodnotení
Televízor SMART OLED, 140cm mm, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10 a Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, Miracast, hlasové ovládanie, Netflix, Voyo, Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS 4.5, repro 20W, Dolby Atmos, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  WK607o5c Produktové číslo:  OLED55C9PLA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" LG OLED55C9PLA


Elegantný ultratenký dizajn televízora LG OLED55C9

Špičkový 4K televízor LG OLED55C9 s uhlopriečkou 139 cm ponúka elegantný dizajn s minimalistickým rámčekom, vďaka ktorému sa stane harmonickým doplnkom každého moderného interiéru. Obrazovka je lemovaná ultratenkým kovovým rámčekom v tmavej farbe, zatiaľ čo stojan a zadná časť panela sú vybavené atraktívnym povrchom z lešteného kovu.

Inteligentný procesor Alpha 9 druhej generácie

Výkonný procesor Alpha 9 druhej generácie je vylepšený o inteligentný algoritmus hlbokého učenia, pomocou ktorého optimalizuje čistotu, ostrosť, detaily a jas na základe analýzy vizuálneho obsahu, ktoré prispôsobuje svetelným podmienkam v miestnosti. Zvukový výstup je tiež spracovaný inteligentným algoritmom, ktorý dokáže zmiešať dvojkanálové audio a previesť ho do formy virtuálneho priestorového zvuku 5.1. Zvuk je navyše optimalizovaný podľa typu obsahu a k dispozícii máte možnosť nastavenia výstupu podľa konkrétnych podmienok miestnosti.

Podpora ovládania hlasom

Podpora hlasového ovládania Google Assistant a Amazon Alexa umožní zodpovedať vaše otázky, zatiaľ čo sledujete svoj obľúbený program a zobraziť výsledky priamo na obrazovke bez prerušenia sledovania. Okrem toho môžete rýchlo vyhľadávať obľúbené filmy, hudbu, ovládať funkcie televízora LG OLED55C9 či kompatibilné zariadenia inteligentnej domácnosti.

Dokonalá čierna, dokonalé farby televízora LG OLED55C9

Televízor LG OLED55C9 využíva viac ako 8 miliónov samosvietiacich pixelov, z ktorých každý je schopný individuálne ovládať svoju individuálnu svietivosť. Vďaka tomu je možné dosiahnuť dokonale čiernu farbu a bohatší kontrast. Odkryte bohatosť všetkých farieb a objavujte prekvapivé detaily.

Dolby Vision & Atmos na zážitok ako v kine

Technológia Dolby Vision rozširuje paletu farieb a rozsah kontrastu vďaka využitiu dynamických metadát, pomocou ktorých automaticky optimalizuje obraz snímku po snímke.Zvuková technológia Dolby Atmos vytvára neuveriteľne realistický priestorový zvuk pre hlbší zážitok zo zábavy. Výsledkom je dychberúci obraz a zvuk vo forme, v akej ho zamýšľali jeho tvorcovia a ktorá je porovnateľná s digitálnym kinom.

4K Cinema HDR – zhmotnenie vízie filmárov

Technológia 4K Cinema HDR podporuje väčšinu formátov HDR, vďaka čomu umožňuje reprodukovať víziu filmových tvorcov priamo na obrazovke vášho televízora LG OLED55C9. S využitím obrazových technológií Dolby Vision™, Advanced HDR (Technicolor), HDR10 Pro a HLG Pro je vytvorený úžasne realistický obraz s ohromujúcim jasom a profesionálnymi farbami, ktoré boli optimalizované renomovaným hollywoodskym štúdiom Technicolor.

Dômyselné usporiadanie káblov televízora LG OLED55C9

Vďaka dômyselnému systému usporiadania káblov sú všetky spoje úhľadne organizované, vďaka čomu je odstránená neprehľadná spleť káblov na zachovanie dokonale čistého vzhľadu televízora LG OLED55C9.

Režim Galéria

Pozrite sa na zázraky našej planéty s režimom Galéria a vychutnajte si úžasné zábery a umelecké diela z celého sveta bez toho, aby ste museli opustiť pohodlie obývačky. Jednoduchým hlasovým príkazom alebo stlačením tlačidla na ovládači televízora LG OLED55C9 zobrazíte neuveriteľnú krásu prírody a umenia.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Apple TV, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
122,8 cm Hotovo!
Výška
73,8 cm Hotovo!
Hĺbka
25,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
70,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,69 cm Hotovo!
Hmotnosť
23 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Sivá Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Sivá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, po zakoupeni shield 2019 vyvstala otazka jestli tv podporuje dolby vision pri 60hz, protoze stara tv jen pri +-30 hz. navic nekde v popisku mate ze je to 100hz panel ale pres hdmi 2.1 by mela tv podporovat 120hz. tak co chlapci a divky, jak to je?

Dobrý den, lze tuto TV připevnit na stěnu? Pokud ano, jaký držák byste doporučili? Děkuji

Dobry den, lze mit zaroven pusteny zvuk do internich reproduktoru i do bluetooth sluchatek ?

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda chytrý ovladač umožní napřímo ovládat i set-top box od UPC, abych nemusel používat dva ovladače? Děkuji

Dobrý den, přehrává TV bez problému videa různých formátů z externího disku? Samsung s tím má prý problém. Dále má tv DLNA. Chci jí projit z NAS a přehrávát přes něj filmy. Díky Fiala

Podporuje prehrávač externé titulky?

Dobrý den. Jaký použít kabel na propojení TV a recivru,U recivru je cinch bílý a červený,ale nevím jaký použít u TV.

Je možné vsunout do TV CA modul satelitní karty ? Na žádném obrázku to není vidět...

Dobrý deň. Vie mi niekto povedať ako spolupracuje táto tv s NAS úložiskami? Momentálne mám doma tv Samsung a ten má v obchode priamo aplikáciu od Synology - ds video. LG viem že ju nemá, zaujímalo by ma či vie nejako zobraziť súbory na NASku

Zvláda DTS cez optický kábel pls?

123...
Diskusia a poradňa k 55" LG OLED55C9PLA
Príslušenstvo pre 55" LG OLED55C9PLA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG OLED55C9PLA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG OLED55C9PLA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG OLED55C9PLA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" LG OLED55C9PLA.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií