Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

AEG AbsoluteCare T8DBE48SC

Zobraziť katalóg
AEG AbsoluteCare T8DBE48SC - 5 rokov záruka a 10 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
4,9 51 hodnotení
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A++, účinnosť sušenia B, maximálne množstvo bielizne 8 kg, hlučnosť 66 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 235 kWh, napojenie na odpad, odložený štart, displej, vnútorné osvetlenie a voliteľný smer otvárania dvierok, biela farba, rozmery 85 × 60 × 66,3 cm (V׊×H), hmotnosť 59,5 kg, súprava na pripojenie odpadu súčasťou balenia
Kód:  FAP3230m Produktové číslo:  916098899 Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG AbsoluteCare T8DBE48SC


AEG strážcovia oblečenia
 
 

Zverte vaše odevy strážcom oblečenia

AEG predstavuje pokrokové spotrebiče, ktoré sa starostlivo starajú o vašu bielizeň a uchovávajú ju dlho ako novú. Môžete počítať s tým, že vám sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC vaše módne kúsky usuší vždy šetrne, ochráni každé vlákno, farbu i štruktúru tkaniny.


Vyskúšajte modernú sušičku prádla AEG AbsoluteCare T8DBE48SC

Sušička AbsoluteCare T8DBE48SC je majstrom vo svojom obore. Vyniká vysoko efektívnym sušením, nízkymi nákladmi na prevádzku, mimoriadne nízkou hlučnosťou a predovšetkým je maximálne šetrná k vášmu oblečeniu. Hlavným benefitom je tepelné čerpadlo, ktoré umožňuje sušenie pri nízkych teplotách. Vďaka nemu ušetríte až 40 % výdavkov za energie a to sa už skutočne oplatí. Sušička bielizne AEG AbsoluteCare T8DBE48SC odstraňuje vlhkosť z tkanín pri polovičnej teplote oproti bežným bubnovým sušičkám.Zároveň nijako výrazne nepredlžuje dobu sušenia. Cyklus tepelného čerpadla tvorí odparovanie, stláčanie a kondenzácia chladiva. Tento systém je jednoduchý, účinný a lacný – čo viac si priať?

 Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC
 
 

 Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC - ProSense
 
 

Spoľahnite sa na automatiku

Sušička na prádlo AEG AbsoluteCare T8DBE48SC ponúka technológiu ProSense, ktorá prispôsobuje čas a spotrebu energie podľa veľkosti náplne. Vďaka tomu je cyklus maximálne efektívny a úsporný.Technológia využíva pokročilé snímače vlhkosti a teploty. Poradí si s každou várkou, či už potrebujete vysušiť dennú dávku alebo bielizeň nazbieranú za celý týždeň. S ProSense šetríte nielen čas a energiu, ale aj vaše odevy, ku ktorým je sušička AEG AbsoluteCare veľmi ohľaduplná. Znižuje opotrebenie vlákien a uchováva oblečenie dlho ako nové.


Sušička prádla AEG AbsoluteCare T8DBE48SC suší pri nízkych teplotách

AEG sušička monitoruje cyklus sušenia pomocou precíznych senzorov. Technológia SensiDry® umožňuje bezpečné sušenie pri nízkych teplotách. Sušička bielizne AEG AbsoluteCare T8DBE48SC tak vaše odevy nikdy nevystavuje zbytočnému teplu, vďaka čomu si oveľa dlhšie zachovajú svoju pôvodnú štruktúru. A príjemným bonusom je, že nízka teplota pomáha šetriť energiu.

 Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC - SensiDry
 
 

 Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC - AbsoluteCare
 
 

Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC sa prispôsobí vaším potrebám

Špičkový systém AbsoluteCare zahŕňa programy pre všetky druhy materiálov. Vyberte si program na mieru a bez obáv naplňte sušičku akoukoľvek bielizňou. Poradí si s hodvábom, vlnou aj funkčným oblečením. Nemusíte sa uspokojiť s kompromisom – sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC dosahuje vždy perfektné výsledky a chráni vaše odevy pred poškodením. Vďaka špeciálnemu dizajnu s vylepšeným tokom vzduchu je sušička bielizne AEG AbsoluteCare rýchlejšia a účinnejšia v porovnaní s bežnými sušičkami s tepelným čerpadlom. Aj pri kratšom sušiacomprograme dostanú vaše módne kúsky profesionálnu starostlivosť, ktorú si zaslúžia.


Spája v sebe to najlepšie

Priestranná sušička prádla AEG AbsoluteCare T8DBE48SC pojme až 8 kg dávky oblečenia. Určite oceníte intuitívne ovládanie pomocou prehľadného LED displeja s bielym panelom a českými popiskami, cez ktorý môžete zároveň sledovať prebiehajúce úkony. Modernej sušičke nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, takže si môžete dopredu naprogramovať začiatok cyklu presne podľa vašej potreby. Či už chcete sušiť lacnejšie pri nočnej sadzbe za elektrický prúd alebo mať bielizeň suchú po príchode z práce.

 Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC - buben
 
 

Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC - filtrační systém ÖKOFlow
 
 

Sušička prádla AEG AbsoluteCare T8DBE48SC porazí svojich konkurentov

Iba AEG sušičky sú vybavené filtračným systémom ÖKOFlow s jediným extra účinným filtrom. Tento filter je ľahko na dosah a vyčistíte ho v priebehu chvíľky. Bežné sušičky prádla potrebujú viac filtrov, ktoré musíte všetky pravidelne čistiť – inak sa zvyšuje spotreba energie. Vďaka ÖKOFlow usuší sušička na prádlo AEG AbsoluteCare T8DBE48SC každú náplň efektívne a energeticky úsporne.


Šetrí priestor

AEG vám dáva na výber 4 možnosti otvárania sušičky. Spotrebič T8DBE48SC je totiž vybavený reverzibilnými dvierkami pre dokonalé prispôsobenie v priestore. Tento systém prichytenia je úplne flexibilný a pomáha vám docieliť čo najpohodlnejšiu obsluhu v každej situácii.

Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC - 4 způsoby otevírání
 
 

Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC
 
 
Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC
 
 
Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE48SC
 
 
 
  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Spotreba energie
1,67 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
235 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,67 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
235 kWh/annum Hotovo!

Vlastnosti

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
66,3 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!
Hmotnosť
59,5 kg Hotovo!

Farba sušičky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, prosim Vas jaky je rozdil mezi modelem AEG AbsoluteCare T8DBG48BC a AEG AbsoluteCare T8DBE48SC ? dekuji.

Dobrý den, sušky typu AEG T8DBE48SC (viz. youtube.com), měly výrobní vadu a to, že nedoléhala dvířka a tak byla sušička nejen hlučná, ale také i špatně sušila. Chci se zeptat jestli už tuto řadu (šarži) výrobce stáhl nebo jsou pořád v prodeji a jakou mám záruku, že tato řada není skladem i právě u vás? Děkuji

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na rozdíl mezi AEG AbsoluteCare T8DBE68SC a AEG AbsoluteCare T8DBE48SC. Je to pouze ve spotřebě A+++ oproti A++, nebo je tam i něco jiného? Děkuji

Dobrý den... Nevím přesný typ mojí pračky ale je to AEG serie 7000 na 8 kg prádla.. šířka pračky sedí s touhle suškou 59,6 cm hloupku netuším jak mám sakra změřit... ale ten vějvětší rozměr hloubky co jsem změřil je 61 cm jakou sušku mám sakra vybrat :D aby se tam vešla :D bude problém tam dát tuhle? nebo jakou sušku na to vybrat?

...

Dobrý den, Spolu s touto sušičkou jsem zakoupila k této susičče doporučovanou pračku AEG ProSteam L7FBE48SC a s mezikusem SKP11GW. Sušička se na pračce značně kýve, co s tím? Pračka sedí bez hnutí. Děkuji!

Dobrý den, máme zakoupenou pračku https://www.alza.cz/aeg-prosense-l6se47sce-d5721067.htm Tato sušička je hlubší než zmíněná pračka. Mohu prosím na tuto sušičku postavit pračku? Děkuji za odpověď

Dobrý den, prosím info, jaký koupit mezikus, mezi pračku BEKO WMB 61021 CS PTM a sušičku AEG T8DBE48SC. Děkuji RV

Dobrý den, je možné sušičku umístit na pračku AEG ProSteam L7FBE68SC ? děkuji

včera ste mali cenu 555,90 € a keď som ju chcel objednať, tak tam naskočila cena 649 €, pekne klamete ľudí...

123
Diskusia a poradňa k AEG AbsoluteCare T8DBE48SC
Príslušenstvo pre AEG AbsoluteCare T8DBE48SC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG AbsoluteCare T8DBE48SC.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií