Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

ASROCK J5005-ITX

Zobraziť katalóg
ASROCK J5005-ITX
4,5 2 hodnotení
Základná doska SoC, socket Integrovaný CPU, 1× PCIe x1, 2× DDR4 2400MHz (OC), 4× SATA III, RJ-45 (LAN) 1Gbps, HDMI, VGA, DVI, 8ch zvuková karta, formát mITX (Mini ITX)
Kód:  AS040d1a Produktové číslo:  J5005-ITX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASROCK J5005-ITX

Pre základnú dosku ASRock nájdete celý rad využitia. Za vyzdvihnutie stojí dôraz na práci s multimédiami, najmä potom s videom. Jej veľkou prednosťou je integrovaný štvorjadrový procesor Intel. Jeho prítomnosť zaistí nielen nevyhnutný výkon a spoľahlivý chod všetkých aplikácií, ale do značnej miery tiež uľahčí kompletovanie vašej PC zostavy.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASROCK J5005-ITX

  • Súčasťou je výkonný štvorjadrový procesor Intel Pentium J5005
  • Integrovaná grafická karta Intel
  • Veľká škála obrazových výstupov (D-Sub, HDMI, DVI-D) – možno zapojiť až tri monitory
  • M.2 slot pre WiFi modul (nie je súčasťou)
  • Kompaktný mini ITX formát
  • Super Alloy komponenty s prepäťovou ochranou Full Spike Protection
  • Podpora až 8 GB DDR4 RAM vo formáte SO-DIMM

Výkonná integrovaná výbava na čele s procesorom Intel Pentium J5005

Procesor, ktorým je doska ASRock vybavená, vie popohnať svoje štyri jadrá k taktu v hodnote až 1,5 GHz. V jej útrobách ďalej nájdete integrovanú grafiku Intel UHD Graphics 605. Na svoje si prídu aj milovníci hudby, keďže výrobca osadil dosku špeciálnymi zvukovými ELNA kondenzátormi, ktoré sú zárukou kvalitného počúvania. Veľkou prednosťou dosky ASROCK J5005-ITX sú aj tlačené spoje vyrábané z materiálu, ktoré dobre odolávajú vlhkosti. Nemusíte sa teda báť skratu, všetko bude vždy spoľahlivo fungovať.

Tri prevádzkové režimy základnej dosky

Ďalšiu obľúbenú funkcionalitu nájdete v možnosti prispôsobiť energetickú náročnosť dosky pomocou troch prevádzkových režimov, ktoré sa prispôsobia jej aktuálnemu vyťaženiu. O bezproblémový chod všetkých komponentov sa potom hravo postaráte vďaka službe ASRock Live Update. Tá pomôže optimalizovať systém a udrží základnú dosku ASROCK J5005-ITX v najlepšej možnej kondícii. Procesorový grafický čip zase ponúka celý rad možností prenosu videa. Samozrejmosťou je perfektná pripravenosť pre zapojenie viacerých obrazoviek. Svojou konektorovou výbavou zvládne hneď tri monitory.

Parametre a špecifikácia

Socket
Integrovaný CPU Hotovo!
Čipset
SoC Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Integrovaný procesor, PCI Express 2.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III Hotovo!
Vyhotovenie
SO-DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Integrovaný CPU Hotovo!
Čipset
SoC Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Integrovaný procesor, PCI Express 2.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
SO-DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 400 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
Realtek ALC892 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, S/PDIF, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
COM header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky základné dosky formátu ITX

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím Vás, máte v ponuke k tejto doske aj pamäte RAM, ktoré sú kompatibilné s touto doskou? Ďakujem za odpoveď

Hci si u vas zakoupit desku s integr. procesorem ASROCK J5005-ITX. Poradte s pameti.DDR4 pro PC 8G. Nerad bych si objednal pamet do notebuku. Podle obrazku to nepoznam. Dekuji

Dobry den, aka skrinka a zdroj sa hodia ku tejto doske? Dakujem

Dobry den, mate v ponuke nejaky M.2 disk ktory tato doska podporuje? Nikde som sa nedocital o aky typ M.2 disku ide. Dakujem

Mám starší integrovanou desku AMD E-350 a nepřehraje mě plynule ani videa u zpráv. Uvažuji o této, protože se mě líbí jednoduchost a provoz bez ventilátorů. Hry nehraju, ale mám obavu, zda si polepším a případně o kolik. Přehraje tato deska alespoň videa v HD plynule a bude stačit na svižné prohlížení internetu? Je možné ( jaký typ) zasadit do ní lepší grafiku?

Dobrý deň, prosím Vás, nikde som nenašiel ani na internete presné rozmery tejto základovej dosky, všade je písané len 17x17cm ale potrebujem vedieť akú má výšku aj s dodávaným pasívnym chladičom na cpu, čiže v podstate potreboval by som vedieť celkovú výšku (dosku by som chcel zabudovať do jedného kufríka s malým 7" displayom) a koľko watový zdroj by som k tomu potreboval (zhruba akú spotrebu to bude mať), keď chcem osadiť jednu 4Gb ram a 120Gb ssd disk a cez usb napájať bezdrôtový 2W vysielací modul s prevodníkom a z druhého usb klávesnicu. Ďakujem

Podporuje tato deska Windows 7 ?

Chcem sa opýtať kedy budete mať tú základnú dosku. Ako som čítal už vyše mesiaca tu píšete že už bude. Hádam na ňu dáte aj zľavu. Viete ju zohnať na slovensko, alebo mám hľadať na iných stránkach. Ďakujem

Takže asi ty roky, že?

Vyhlídl jsem si tuto desku a čekám na ni již 14 dní, což se již blíží k limitnímu termínu co mám. Lze získat nějaký alespoň nezávazný odhad, kdy by deska mohla být dostupná?

Diskusia a poradňa k ASROCK J5005-ITX
Príslušenstvo pre ASROCK J5005-ITX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASROCK J5005-ITX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASROCK J5005-ITX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASROCK J5005-ITX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASROCK J5005-ITX.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií