AlzaBoxy Q1 PET

BEKO DPY 8506 GXB1

Zobraziť katalóg
BEKO DPY 8506 GXB1
4,9 123 hodnotení
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A+++, účinnosť sušenia A, maximálne množstvo bielizne 8 kg, hlučnosť 65 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 176 kWh, napojenie na odpad, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, vnútorné osvetlenie, systém proti krčeniu bielizne, voliteľný smer otvárania dvierok, detská poistka, detský zámok, reverzibilné dvierka a zvukový signál ukončenia programu, biela farba, rozmery 85 × 60 × 61 cm (V׊×H), hmotnosť 51 kg, súprava na pripojenie odpadu súčasťou balenia
Kód:  FAP3470f Produktové číslo:  7188235510 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO DPY 8506 GXB1

Či už je vonku pekne alebo práve prší, s kondenzačnou sušičkou bielizne Beko DPY 8506 GXB1 budete mať bielizeň vždy krásne suchú. K dispozícii je 16 rôznych programov a bubon dosť veľký na to, aby pojal až 8 kg bielizne. Z hľadiska energetickej náročnosti Beko DPY 8506GXB1 rozhodne vrásky neurobí: jej ročná spotreba 177 kWh ju smelo radí do najúspornejšej energetickej triedy A+++. Sušička vás poteší aj šetrnou starostlivosťou o jemné tkaniny vďaka bubnu Aquawave alebo praktickou signalizáciou plnej nádržky alebo znečistenéhofiltra. Chcete si sušenie prispôsobiť tak, aby vám časovo vyhovovalo? Učiniť tak môžete s funkciou odloženého konca, ktorá umožňuje celý cyklus predĺžiť až o 24 hodín.

Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne Beko DPY 8506 GXB1

  • 16 programov pre najrôznejšie tkaniny
  • Vďaka vysokému objemu môžete v jednom cykle usušiť až 8 kg bielizne
  • Antikorový bubon AquaWave si vezme na starosti jemné textílie a navyše bráni nadmernému krčeniu oblečenia
  • Zameniteľný smer otvárania dverí
  • Signalizácia plnej nádrže alebo znečisteného filtra upozorní na nutnú údržbu
  • Bočné steny S-Shape zvyšujú celkovú stabilitu spotrebiča

Beko DPY 8506 GXB1 využíva tepelné čerpadlo a má prehľadný LCD displej

Značka BEKO prináša inovatívne tepelné čerpadlo EcoGentle, ktoré má značný vplyv na nízku spotrebu energie. Súčasne je oveľa šetrnejšie k bielizni pri samotnom sušiacom procese. S LCD displejom máte neustále pod kontrolou, čo sa v sušičke Beko DPY 8506 GXB1 práve deje, aké je aktuálne nastaveniealebo či je plný zásobník na kondenzát. LCD displej zaručuje praktické a intuitívne ovládanie sušičky. Detský zámok zabraňuje akejkoľvek nežiaducej zmene programu v priebehu sušenia.

V sušičke Beko DPY 8506 GXB1 ľahko usušíte deky aj perové oblečenie

Sušička Beko DPY 8506 GXB1 je natoľko šetrná, že v nej môžete sušiť perové oblečenie aj deky. Pri sušení zostane perie aj výplne diek skvele našuchorené, a to bez tvorenia chuchvalcov.

Vďaka sušičke nebudete musieť tak často žehliť

Beko DPY 8506 GXB1 disponuje automatickou ochranou proti krčeniu, a to v prípade, že po skončení cyklu nie ste doma. Sušička sa pohybuje v pravidelných intervaloch až 8 hodín po skončení programu, vďaka čomu vznikne omnoho menej záhybov.

Beko DPY 8506 GXB1 ponúka pestrú škálu programov

Vďaka špeciálnym senzorom je sušiaci cyklus a teplota sušenia upravená tak, aby bol výsledok sušenia dokonalý a bez poškodenia akéhokoľvek druhu oblečenia. Či už ide o džínsy, kde nezostávajú vlhké švy alebo o košele, ktoré nie sú pri správnom použití spotrebiča pokrčené. Dokonca aj vlna a jemnétkaniny budú po usušení v sušičke Beko DPY 8506 GXB1 v perfektnom stave, bez vyblednutých farieb a poškodenia.

Vnútorné osvetlenie bubna

Vnútro bubna sušičky Beko DPY 8506 GXB1 je také osvetlené, že už nezabudnete na nijakú bielizeň. Dvierka pohodlne otvoríte a môžete si zvoliť, na ktorú stranu ich chcete otvárať.

Jednoduché čistenie filtrov

Veľmi dôležitou prednosťou sušičky Beko DPY 8506 GXB1 je sústava troch filtrov, ktorých čistota je rozhodujúcim faktorom pre správnu funkciu sušičky a jej veľmi dlhú životnosť. Filtre jednoducho vyberte zo sušičky Beko DPY 8506 GXB1 a vyčistite.

Jednoduché napojenie sušičky BEKO DPY 8506 GXB1 na odpad

Ak nechcete neustále vylievať vodu zo zásobníka po sušení, sušičku Beko DPY 8506 GXB1 možno pripojiť priamo na odpad a odvádzať vodu tam.

Sušička je šetrná aj k jemným textíliám

V sušičke Beko DPY 8506 GXB1 nebudú poškodené ani tie najjemnějšie textílie – o to sa postará špeciálne navrhnutý antikorový bubon Aquawave.

Obojaké otváranie dvierok

Ak vám nevyhovuje nastavené otváranie dvierok sušičky Beko DPY 8506 GXB1, môžete jednoducho prehodiť pánty na opačnú stranu a prispôsobiť si tak otváranie.


Sušička BEKO DPY 8506 GXB1 pre perfektné košele

Sušička BEKO DPY 8506 GXB1 skvele zvládne starostlivosť aj o taký zložitý typ oblečenia, akým košele bezpochyby sú. Špeciálne navrhnutý program suší pri nízkej teplote a chráni košele pred zničením, pokrčením alebo vyblednutím.


  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Spotreba energie
1,45 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
176 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,45 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
176 kWh/annum Hotovo!

Vlastnosti

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
61 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!
Hmotnosť
51 kg Hotovo!

Funkcie

Súprava na pripojenie k odpadu
Áno Hotovo!

Farba sušičky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci si objednat sušičku Beko DPY 8506 GXB1 a postavit na pračku LG, která má hloubku 44cm. Jaký mezikus mám koupit a lze sušičku na tak ouzkou pračku postavit? Děkuji za odpověĎ. Káňová

Dobrý den. Chtěl bych vědět,jestli je sušička BEKO DPY 8506 GXB1 určena pro českou distribuci. Děkuji

Dobrý den, prosím o radu. Je možné tuto sušičku umístit s doporučeným mezikusem na pračku o hloubce 56cm? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, má se buben sušičky otáčet oběma směry jako u pračky?. To znamená chvilku doprava a pak chvilku doleva?? Mě se buben otáčí pouze po směru hodinových ručiček. Po chvíli se sice zastaví, más snahu se rozběhnout na druhou stranu, ale pootočí se pouze o malý kousíček a pak se zase rozběhne po směru hodinových ručiček. Je to tak správně, nebo je to na reklamaci.

Dobrý den. V popisu pračky je možnost změny směru otevírání dveří. V manuálu ale není ani zmínka o tom, jak to udělat. Po odstranění krytky zámku dveří je třeba přehodit i zámek dveří, bohužel informace jak to udělat nikde není. Stejný dotaz je na fóru i ze dne 10.1.2023 bohužel stále bez odpovědi. Chci tuto sušičku umístit na pračku Elektrolux EW 508 F. Jaký mezikus mám zakoupit. Děkuji Milan Čihák

Sušička BEKO DPY 8506 GXB1 Dobrý den, jaký mezikus je vhodný pro pračku BOSCH WAT28480CS, díky

Dobrý den, rád bych si ujasnil nutnost napojení na odpad. V odpovědi z 10.12.2017 se píše, že není, ale je nutno vylévat zásobník ručně, avšak v odpovědi z 21.3.2017 je naopak stanoveno (ve slovenštině), že u tohoto modelu je napojení na odpad nezbytné. Jaké je tedy finální rozhodnutí? Děkuji.

Dobrý den, mám pračku elekrotrolux o hloubce 50cm a dostala jsem tuto sušičku, mohu jí prosím postavit na mnou pračku? A jaký mezikus mám kdyžtak koupit? Přímo od beko nebo mohu ten univerzální? Děkuji

zdravim chcel by som kupit beko BEKO DPY 8506 GXB1 mam pracku whirlpool AWO D 45 140 aky medzikus mam kupit dakujem za pomoc...

Dobrý den, prosím o radu na mezikus pod sušičku pro pračku Samsung WW90K6414QW/LE . Výrobce uvádí hloubku 55 cm, skutečnost je však taková, že má horní deska bezmála 60 cm. Děkuji

123...
Diskusia a poradňa k BEKO DPY 8506 GXB1
Príslušenstvo pre BEKO DPY 8506 GXB1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO DPY 8506 GXB1.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií