AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

BRAUN SI 9188 EBK

Zobraziť katalóg
BRAUN SI 9188 EBK + 60 dní záruka vrátenia peňazí
4,4 13 hodnotení
Žehlička naparovacia, odvápňovanie, samočistenie, anti-drip systém (proti odkvapkávaniu), bezpečnostné vypínanie a funkcia kropenia, príkon 2800W, objem nádržky 330ml, parný výkon 50g/min, parný ráz 230g/min, materiál žehliacej plochy: hliník, dĺžka kábla 2.5m, čierna
Kód:  BRASI9188EBK Produktové číslo:  SI9188EBK

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BRAUN SI 9188 EBK

Naparovacia žehlička Braun SI 9188 EBK je perfektný parťák na veľmi časté žehlenie väčšieho množstva šatstva. Žehlička má technológiu iCare, vďaka ktorej už nemusíte pri žehlení nastavovať teplotu a môžete tak žehliť jednou teplotou všetky druhy látok. S unikátnou 3D hore zaoblenou žehliacou plochou FreeGlide môžete žehliť cez gombíky, vrecká a do všetkých smerov, aj dozadu. A bez zadrhávania. Žehliaca plocha Eloxal plus je 2-krát tvrdšia ako nehrdzavejúca oceľ a umožňuje maximálnu kĺzavosť. S príkonom 2 800 W sa rýchlejšie nahreje a bude pripravená na žehlenie. Pokiaľ sa rovnako objavia záhyby na košeliach, tak stačí nastaviť funkciu maximálneho naparenia, ktorú možno zväčšiť až na 230 g/min. Naparovacia žehlička Braun SI 9188 EBK je perfektná na väčšie objemy bielizne, pretože disponuje veľkou nádržou na vodu s objemom 330 ml, a možno žehliť dlho bez odbiehania od žehliacej dosky.

Kľúčové vlastnosti naparovacej žehličky Braun SI 9188 EBK

  • Eloxalová žehliaca plocha s odolným povrchom a maximálnou sklznosťou
  • iCare technológia žehličky bez nastavovania teploty a so správnou teplotou pre všetky druhy látok
  • Hore zaoblená 3D FreeGlide plocha na žehlenie cez gombíky, vrecká a do všetkých smerov, aj dozadu
  • Braun SI 9188 EBK má výkon pary 50 g/min
  • Pre silnejšie naparenie je žehlička vybavená parným rázom 230 g/min
  • Prívodný kábel žehličky Braun SI 9188 EBK je dlhý 2,5 m
  • Odvápňovací systém žehličky umožňuje používať kohútikovú vodu
  • Automatické bezpečnostné vypnutie žehličky

Parná žehlička Braun SI 9188 EBK – užitočné novinky

Parná žehlička Braun SI 9188 EBK má odvápňovací systém, pretože už nie je nutné do nej prilievať demineralizovanú vodu, ale vodu kohútikovú. Systém Anti-drip je zárukou pri žehlení jemných tkanín pri nízkych teplotách, počas ktorých sú všeobecne naparovacie žehličky náchylné na odkvapkávanie vody na žehlené oblečenie. Plocha na žehlenie je jednoduchá na starostlivosť vďaka funkcii samočistenia, nelipnú na nej akékoľvek nečistoty. Štandardnou funkciou žehličky Braun SI 9188 EBK je bezpečnostné vypínanie, ktoré bude vhodné pri dlhšej nečinnosti žehličky.

Parametre a špecifikácia

Ocenenia
dTest Hotovo!
Funkčné prvky na žehlenie
Kropenie Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!

Ocenenia

Ocenenia
dTest Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 800 W Hotovo!
Parný výkon
50 g/min Hotovo!
Parný ráz
230 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Hliník Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je žehlící plocha "safírová" nebo eloxalová. V popisu výrobku máte uvedeny rozporuplné informace (Eloxal plus v popisku vs. Safír v parametrech) Děkuji.

Diskusia a poradňa k BRAUN SI 9188 EBK
Príslušenstvo pre BRAUN SI 9188 EBK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN SI 9188 EBK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRAUN SI 9188 EBK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRAUN SI 9188 EBK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BRAUN SI 9188 EBK.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií