Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Doprava a instalace TV zdarma

EMOS EM-DIO2 LTE

Zobraziť katalóg
EMOS EM-DIO2 LTE
3,8 19 hodnotení
TV anténa vonkajšia, DVB-T a DVB-T2, zisk 20 dBi, príjem v uhle 180°, Koax vidlica, LTE filter a zosilňovač, USB
Kód:  EMO001a Produktové číslo:  2704020300 Stránky výrobcu

EMOS EM-DIO2 LTE


Izbová aj vonkajšia anténa EM-DIO2

Digitálna anténa EMOS vás nadchne predovšetkým svojou univerzálnosťou. Má celkom 4 spôsoby uchytenia: na anténny držiak, balkónové zábradlie, stenu alebo stojan do interiéru. Hravo si poradí s príjmom pozemného televízneho vysielania DVB-T aj DVB-T2 (jediným vysielaným štandardom od roku 2021). A aby sa zbytočne nevysiľovali príjmom nežiaduceho mobilného signálu, LTE filter jej pred ním poslúži ako neprelomiteľný štít.

Na strechu

Úloha typicky strešnej antény jej nerobí žiadny problém. Je vyrobená z kvalitného ABS plastu, ktorý odolá vode, vetru aj UV žiareniu. Na stožiar ju v priebehu pár minút upevníte utiahnutím iba 4 skrutkovacích matíc. Ten najlepší možný TV signál vám zabezpečí jej horizontálna aj vertikálna polarizácia, prijímací uhol 180° a schopnosť zachytiť signál z viacerých vysielačov súčasne.

Na stenu alebo na balkón?

Nemusíte kvôli nej liezť za každú cenu na strechu. Rovnako bohatú ponuku televíznych programov vám poskytne aj v prípade, že ju pripevníte na fasádu alebo balkónové zábradlie. So set-top boxom alebo priamo s TV ju pohodlne prepojíte pomocou priloženého 10 m koaxiálneho kábla s hrúbkou len 3 mm. Vďaka tomu vás nečaká žiadne prevŕtavanie sa cez múr na balkón, tento tenký koaxiál bez problémov privriete do okna.

Dovnútra?

To najjednoduchšie a najelegantnejšie riešenie prichádza na koniec - vnútorná anténa. Súčasťou jej balenia je aj šikovný stojan, ktorý vám umožní premeniť ju na moderný doplnok vašej obývacej steny. S tou pravou televíziou si vďaka nej vychutnáte svoje obľúbené relácie vo Full HD kvalite.

EMOS BEN-DIO2 LTE DVB-T2 je napájaná pomocou USB adaptéra

Veľkou prednosťou televíznej antény EMOS BEN-DIO2 LTE DVB-T2 je jej napájanie pomocou USB adaptéra. Univerzálne napájanie umožňuje anténu používať aj v miestach bez sieťového napätia 230 V, teda napríklad v karavane, TIR alebo na dovolenke na lodi. Využijete ju tak všade tam, kde máte k dispozícii len USB pripojenie. Súčasťou balenia je napájací zdroj v podobe USB kábla a USB napájacieho zdroja. Na napájanie antény EMOS BEN-DIO2 LTE DVB-T2 tak môžete využiť USB port priamo v televízii alebo set-top boxu.

Televízna anténa EM-DIO2 mala jedinú Achillovu pätu, miesto prepojenia anténového a koaxiálneho kábla, ale aj tú sa nám podarilo ošetriť. Tento spoj sme vybavili odolnou gumenou čiapočkou, ktorá ho ochráni pred vodou aj ďalšími nástrahami počasia.

A nakoniec, neslúži len ako domáca anténa. Množstvo hodín zábavy vám zaistí aj na cestách, pretože ju ľahko pripevníte aj na príves, karavan alebo kamión.


V súlade so smernicou 2014/53/EU, upravujúcou okrem iného parametre televízneho vysielacieho pásma, je reálny maximálny zisk televíznych antén 20 dBi. Vyššie hodnoty nie sú reálne využiteľné.

Parametre a špecifikácia

Použitie
Univerzálne Hotovo!
Výbava
LTE filter, zosilňovač Hotovo!
Vstupy a výstupy
Koax vidlica Hotovo!
Napájanie
USB Hotovo!
Príjem signálu
DVB-T, DVB-T2 Hotovo!

Použitie a vlastnosti

Použitie
Univerzálne Hotovo!

Výbava

Výbava
LTE filter, zosilňovač Hotovo!
Vstupy a výstupy
Koax vidlica Hotovo!
Napájanie
USB Hotovo!

Príjem signálu

Príjem signálu
DVB-T, DVB-T2 Hotovo!

Pokročilé parametre

Zisk
20 dBi Hotovo!
Prijímací uhol
180 ° Hotovo!

Rozmery

Výška
23 cm Hotovo!
Šírka
32,5 cm Hotovo!
Hĺbka
2 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se dá sehnat nový držák antény na venkovní držák. Používali jsme anténu doma a nyní bychom chtěli dát ven, ale bohužel nemáme držák.

Dobrý den chtěl bych se zeptat, kolik se dá připojit televizí na tuto anténu?

Diskusia a poradňa k EMOS EM-DIO2 LTE
Príslušenstvo pre EMOS EM-DIO2 LTE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS BEN-DIO2 LTE DVB-T2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMOS EM-DIO2 LTE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMOS EM-DIO2 LTE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EMOS EM-DIO2 LTE.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií