Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Eta 0302 90000 Vital Air

Zobraziť katalóg
Eta 0302 90000 Vital Air
4,5 4 hodnotení
Sušička ovocia príkon 630 W, počet poschodí 9, priemer sušiacich sít 36.5 cm, typ ovládania digitálny, regulácia teploty a časovač,
Kód:  SPTsc1722 Produktové číslo:  8590393260447 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Eta 0302 90000 Vital Air


Zdravý životný štýl, cesta k dlhovekosti

Rozhodli ste sa pre zmenu stravovacích návykov? V zdravom spôsobe prípravy a konzervácie potravín je sušička ETA Vital Air viac ako partnerom. Že dokáže bežná sušička usušiť ovocie je pre všetkých známa vec. Vital Air ale ide oveľa ďalej a tomu zodpovedá aj výbava. Súčasťou balenia je 9 sušiacich sít a 1 sušiaci rošt na drvené potraviny. K luxusnej sušičke vám dáva výrobca predĺženú záruku na 5 rokov.


Kľúčové vlastnosti

  • Vhodná pre domáce sušenie ovocia, zeleniny, húb, mäsa, rýb alebo byliniek a prípravu RAW stravy
  • Možnosť sušenia domácich cestovín, kysnutia cesta, zapekania pečiva
  • Číre sušiace sitá (9 kusov) uľahčujú kontrolu procesu sušenia
  • Špeciálny sušiaci rošt na drvené potraviny napr. bylinky, koreniny a RAW produkty
  • Tlačidlové ovládanie s 2× LED displejom pre jednoduché nastavenie teploty a času
  • Unikátna konštrukcia zaisťujúca rovnomerné horizontálne prúdenie teplého vzduchu v celej sušičke, technológia Air flow
  • Nie je nutné medzi sebou zamieňať sita v priebehu sušenia
  • Nepriehľadný plášť zabraňuje blednutiu farieb alebo odčerpávanie živín z potravín pôsobením denného svetla

Sušenie ovocia, zeleniny a húb je obyčajný základ

Výkonná sušička s aktívnou sušiacou plochou 1,07 m2 vás odzbrojí svojou pestrosťou využitia. Sušenie ovocie a najrôznejších druhov zeleniny sa očakáva. Tiež sušenie húb a byliniek je známa vec. Prekvapiť môže sušenie mäsa vrátane rýb na tzv. domáce "jerky". Kto má v obľube domáce cestoviny, ale už sa trápi s priestorom pri ich sušení, má problém vyriešený. Pohodlne usušíte domáce polievkové rezance alebo talianske tagliatelle priamo v sušičke. A čo tak domáci chlieb, čerstvý, voňavý, podľa svojho najobľúbenejšieho receptu, máte chuť? Vo Vital Air pripravíte kvások, zvládnete vykysnúť cesto aj upiecť chleba. Využiť ju môžete aj na zapekanie pečiva. A ak by ste dostali chuť na lahodný domáci jogurt, stačí povedať, aj toto sušička ETA hravo zvládne.


Kľúčový pomocník pre každého milovníka RAW stravy


Že je RAW strava nudná? Nezmysel! S ETA sušičkou si môžete jedálniček spestriť domácimi Wrap plackami, celozrnnými krekrami alebo napríklad domácimi cereáliami. Pre zdravé maškrtenie si pripravte muslli tyčinky alebo ovocno - semienkové placky. Pravoverných vyznávačov RAW stravy určite zaujíma nastaviteľnosť teploty. S Vital Air sušičkou môže nastaviť teplotu od 30 °C do 70 °C a to s krokom po 1 °C! Sami si volíte počet aktívne využitých sušiacich sít podľa množstva potravín.


Air Flow

Air flow je unikátna konštrukcia, ktorá zaisťuje rovnomerné horizontálne prúdenie teplého vzduchu v celej sušičke. Nie je nutné medzi sebou zamieňať sitá v priebehu sušenia.



Jednoduchá obsluha aj ovládacie prvky

Sušička má časovač až 40:59 hodín s krokom po 1 minúte. Tlačidlovým ovládaním s LED displejom veľmi jednoducho nastavíte teplotu a čas, rovnako jednoduché a rýchle je zostavenie a následná údržba. Protišmykové nôžky zaistia perfektnú stabilitu. Nespornou výhodou je veľmi tichý chod sušičky a tiež nízka energetická spotreba. Vďaka ochrane proti prehriatiu nemusíte mať obavu, že potraviny spálite. Elektronický termostat zaisťuje žiaduce výkyvy teplôt, pri ktorých dochádza k optimálnemu a rýchlemu odstraňovaniu vlhkosti z potravín.


Doplňujúce informácie:

Rozmery sita:
29,4 × 36,5 cm

Dĺžka napájacieho kábla:
1,6 m


 

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Tvar sušičky
Hranatá Hotovo!
Typ ovládania
Digitálne Hotovo!
Umiestnenie motora
V bočnej časti Hotovo!
Príkon
630 W Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Tvar sušičky
Hranatá Hotovo!
Typ ovládania
Digitálne Hotovo!
Umiestnenie motora
V bočnej časti Hotovo!
Príkon
630 W Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Regulácia teploty, Časovač Hotovo!

Dosky

Počet
9 ks Hotovo!
Priemer dosky
36,5 cm Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Poznámka:
» Všetky sušenie potravín

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hci se zeptat jaké jsou rozměry plata. Děkuji

Dobrý den chtěl jsem zaregistrovat avizované prodloužení záruky na stránkách Eta ale bohužel tam není tento typ sušičky. Jak dál postupovat.

Dobrý den. Plato na tekuté potraviny je silikonové a pokládá se na mřížku? A jaký je rozměr mřížek? Děkuji

Dobrý deň, chcem sa spýtať z akého materiálu sú sitá v sušičke? Ďakujem

Jaká je hlučnost této sušiky v dB?

Dobrý den, dá se dokoupit plato na tekuté potraviny? Eva j.

Diskusia a poradňa k Eta 0302 90000 Vital Air
Príslušenstvo pre Eta 0302 90000 Vital Air Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 0302 90000 Vital Air. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Eta 0302 90000 Vital Air.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií