AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

Garmin Edge 1030 PRO Bundle

Zobraziť katalóg
Garmin Edge 1030 PRO Bundle
GPS navigácia – bezdrôtový prenos dát, meranie kadencie, výškomer, teplomer, funkcie autostart a autostop, meranie priemernej rýchlosti, meranie aktuálnej rýchlosti, výpočet kalórií, meranie prejdenej vzdialenosti, meranie celkového času jazdy, tréningový denník, záznam trasy, dotykový displej, notifikácie z mobilu, držiak súčasťou balenia, vodoodolná, pripojenie cez ANT+, WiFi, Bluetooth a USB, podporuje Android a iOS, hmotnosť 123g, 3.5" displej,
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SK599e1030b Produktové číslo:  010-01758-11 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Edge 1030 PRO Bundle

Cyklonavigácia Garmin Edge 1030 PRO Bundle vás prevedie na bicykli terénom aj po ceste. Senzory zaznamenávajú vaše výkony a následne motivujú k pokoreniu vašich nových limitov. Pri zvolených častiach trate (napríklad vrchárskych prémiách) je Edge 1030 schopný sledovať a uchovať poradie najlepších časov a cyklistov – neváhajte a prepíšte tabuľky. Vďaka citlivému GPS/GLONASS prijímaču sa nikdy nestratíte. Funguje aj na miestach s minimálnym výhľadom na oblohu, ako je hustý les alebo mestská zástavba.

Kľúčové vlastnosti cyklonavigácie Garmin Edge 1030 PRO Bundle

  • GPS/Glonass cyklonavigácia s tréningovými funkciami
  • Odolná proti nárazom, blatu a vode (IPX7)
  • Bezdrôtové technológie Bluetooth Smart, WiFi a ANT+
  • Skvele čitateľný veľký 3,5" dotykový displej
  • Barometrický výškomer, elektronický kompas, teplomer
  • STRAVA Live segmenty, LiveTrack, GroupTrack
  • Kompatibilita s produktmi Varia, Vector, VIRB
  • Notifikácia zo smartfónu
  • Výdrž až 20 hodín
  • Automatické odoslanie správy v prípade nehody
  • Bundle balenie obsahuje snímače rýchlosti, kadencie a srdcového tepu

S cyklonavigáciou Garmin Edge 1030 PRO Bundle sa nikdy nestratíte

V prístroji je predinštalovaná podrobná cyklo mapa Európy aj mapa Českej republiky. Turistické mapy Topo Czech PRO obsahujú nielen kompletné cestné a uličné mapy Českej republiky, ale aj turistické trasy, cyklotrasy, poľné alebo napríklad lesné cesty. Obsiahnuté vrstevnice a výškové kóty poskytujú používateľovi informácie o členitosti zvolenej trasy. Mapa Topo Czech umožňuje v prístroji výpočet trasy vrátane okamžitého prepočítania trasy v prípade chybného odbočenia.

Sledujte vaše výsledky s Garmin Edge 1030 PRO Bundle

Tohto užitočného pomocníka pre trénerov i pre milovníkov fitness si zaručene zamilujete. Všetky merané hodnoty sú automaticky zaznamenané v pamäti a následne ich môžete preniesť do denníka Garmin Connect v počítači alebo smartfóne. Analyzujte svoj pokrok a výkonnosť. Sledujte svoje priemerné tempo na bicykli za určité obdobie, počet kilometrov za mesiac alebo porovnajte priemerný srdcový tep s priemerným tempom počas roka. Navigácia Garmin Edge 1030 PRO sa plne adaptovala na prostredie, a tak je odolná proti nárazom, blatu, vlhkosti a vode. Navigácia je kompatibilná s aplikáciami Strava a Training Peaks. 

Do terénu aj na cestu

Pre zobrazovanie trasy a údajov aj na priamom slnku využíva 3,5" displej s vylepšenou viditeľnosťou na priamom slnku. Zobrazenie bude perfektné v každej dennej dobe i počasí, lebo displej automaticky mení intenzitu podsvietenia podľa okolitého svetla. Pre zvýšenú dotykovú citlivosť displeja ho zvládnete ovládať aj s nasadenými rukavicami.

Obsah balenia Garmin Edge 1030 PRO Bundle

  • Prístroj Edge 1030 s predinštalovanou mapou Cyclo Europe
  • Štandardný držiak na bicykel (010-11430-00)
  • Predsadený držiak na bicykel (010-12563-00)
  • MicroUSB kábel (010-11478-01)
  • Pútko (010-11251-16)
  • Snímač rýchlosti (010-12103-00)
  • Snímač kadencie šliapania (010-12102-00)
  • Prémiový snímač srdcového tepu (010-10997-07)
  • Manuál

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti
Vodoodolná Hotovo!
Výbava
Dotykový displej Hotovo!
Funkcie
3D budovy, Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Záznam trasy, Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Detekcia pohybu, Tréningový denník, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Meranie tepovej frekvencie, Výpočet kalórií Hotovo!
Súčasť balenia
Kábel, Držiak, Hrudný pás, Snímače Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Vodoodolná Hotovo!

Funkcie

Výbava
Dotykový displej Hotovo!
Funkcie
3D budovy, Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Záznam trasy, Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Detekcia pohybu, Tréningový denník, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Meranie tepovej frekvencie, Výpočet kalórií Hotovo!

Výbava

Súčasť balenia
Kábel, Držiak, Hrudný pás, Snímače Hotovo!

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, WiFi, ANT+, USB Hotovo!

Farba puzdra

Farba puzdra
Čierna Hotovo!

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, WiFi, ANT+, USB Hotovo!
Prenos dát
Bezdrôtový Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Bezpečnostné funkcie, GPS, Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Autoštart/stop, Notifikácie z mobilu, Záznam trasy, Dotykový displej, Výpočet kalórií, Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Vodoodolnosť, Aktuálny čas jazdy, GLONASS, Meranie tepu, Max. rýchlosť, Tréningový denník Hotovo!

Výdrž batérie

Max. výdrž batérie
20 h Hotovo!
Bežná výdrž batérie
20 h Hotovo!

Rozmery

Šírka
58 mm Hotovo!
Uhlopriečka displeja
3,5" (88,9 mm) Hotovo!
Výška
114 mm Hotovo!
Hĺbka
19 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
123 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vzhledem k tomu, ze pristroj se dobiji... vydrz je cca 48 hodin, obavam se ze vetsina lidi bude dobijet kazdy den, jako zrejme i ja. Je mozne si po case dokoupit a vymeni baterii? Nabizite i nahradni baterie pro vyrobky GARMIN

Dobrý deň, chcel by som sa informovať či tento produkt bude dostupný aj v nerozbalenej forme.

V nazve mate PRO verzia t.j. PLUS. Dnes mi tato navigacia od Vas prisla a nemyslim ze to je tato verzia. Nemate v nazve chybu?

Dobrý den, bude u vás v nabídce i novinka 1030 plus? děkuji Petr J.

dobrý deň zaujimalo by má ako funguje Dana navigácia na Slovensku na lesných cyklocestach. je v nej natiahnutých dostatok map a “off the road” cyklistických ciest?

Diskusia a poradňa k Garmin Edge 1030 PRO Bundle
Príslušenstvo pre Garmin Edge 1030 PRO Bundle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Edge 1030 EU Bundle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Edge 1030 PRO Bundle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Edge 1030 PRO Bundle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Edge 1030 EU Bundle.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií