AlzaBoxy Q1 Aplikace

Immax NEO LITE Smart vnútorná zásuvka, WiFi

Zobraziť katalóg
Immax NEO LITE Smart vnútorná zásuvka, WiFi
3,7 133 hodnotení
Smart zásuvka ovládaná cez WiFi, funguje samostatne, kompatibilná s Google Assistant, Amazon Alexa, Tuya, Apple Siri skratky a Lidl Home, ovládanie: digitálne a hlasové, female konektory: 1× zásuvka typu E/F, meranie spotreby energie, aplikácia v angličtine a v češtine pre Android a iOS,
Kód:  IMXX19277 Produktové číslo:  07715L
Immax NEO LITE Smart vnútorná zásuvka, WiFi Predaj skončil

Immax NEO LITE Smart vnútorná zásuvka, WiFi

Máte v pláne zostavovanie inteligentnej domácnosti alebo chcete iba z normálnych spotrebičov urobiť inteligentné? Ak áno, tak by ste mali mať smart zásuvku IMMAX. Vďaka nej je možné pripojené spotrebiče vypínať a zapínať na diaľku. Má systém, ktorý je otvorený, čo znamená, že zvláda najrozšírenejšie komunikačné štandardy. Ponúka tiež možnosť komunikácie so smart home asistentmi. Táto inteligentná zásuvka IMMAX podporuje Amazon Alexa, Google Assistant a Siri. Bude vám tiež merať spotrebu energie jednotlivých spotrebičov. Immax NEO LITE Smart vnútorná zásuvka, WiFi dokáže fungovať samostatne bez nutnosti pripojenia k centrálnej jednotke. Bezdrôtové pripojenie k tomuto modelu inteligentnej zásuvky prebieha cez WiFi 2,4 GHz. V konštrukcii ukrýva jednu zásuvku. Tento model budete môcť ovládať cez aplikáciu, ktorá je v angličtine a v češtine.

Smart zásuvka Immax NEO LITE Smart vnútorná zásuvka, WiFi Bočný pohľad
Smart zásuvka Immax NEO LITE Smart vnútorná zásuvka, WiFi Diaľkový ovládač

Rozhodujúce funkcie smart zásuvky Immax NEO LITE Smart vnútorná zásuvka, WiFi

  • Premeňte bežné zariadenie na inteligentné pomocou smart zásuvky
  • Dovoľuje nastaviť dobu prevádzky jednotlivých spotrebičov
  • Na pripojenie zariadenia poslúži zásuvka typu E/F
  • Immax NEO LITE Smart vnútorná zásuvka, WiFi má otvorený systém
  • V konštrukcii má jednu zásuvku
  • Oblasť využitia IMMAX: elektroinštaláciu
  • Kompatibilné s Amazon Alexa, Google Assistant a Siri
  • Môže tiež merať spotrebu energie pripojeného zariadenia
  • Pripojenie cez WiFi 2,4 GHz
  • Aplikácia inteligentnej zásuvky IMMAX je v angličtine a v češtine
  • Funguje samostatne

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Kompatibilné aplikácie
Tuya, Apple Siri skratky, Lidl Home Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Napájanie
Do siete Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Kompatibilné aplikácie
Tuya, Apple Siri skratky, Lidl Home Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Napájanie
Do siete Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Elektroinštalácia Hotovo!

Fungovanie

Fungovanie
Samostatne Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
meranie spotreby energie Hotovo!
Počet zásuviek
1 ks Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky WiFi zásuvky
» Všetky inteligentné zásuvky pre Google Assistant
» Všetky inteligentné zásuvky pre Amazon Alexa


» Všetko príslušenstvo pre domáce alarmy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Aktuálne predávaný model rozpína nulový vodič, nie fázu. To nie je otázka, ale informácia pre iných zákazníkov.

Dobrý den, zásuvka mi stále v google home hlásí offlne i když jsem měl zásuvku pod routerem. zkusil jsem skoro všechny způsoby jak to připojit, ale stále nejde ovládat. funguje mi to je v aplikaci neo pro ale jen přes Bluetooth.

Dle recenzí roku 2022 jsou zásuvky vadné ať už z pohledu wifi konektivity tak celkové funkčnosti. Kdy bude nová plně fungující várka? Mám je z loňského roku a jsou super spolehlivé a fungující. Prosím zbavte se očividně nepovedené várky a informujte mne o nové dodávce. Rád dostal stejně dobrý produkt jako poprvé. Děkuji

Je možné ovladat zasuvku cez mobil, ktory jej zaroven poskytuje Wifi pripojenie cez svoj Mobile Hotspot? Pri vypadku Wifi signalu meria spotreba nadalej a ulozene data neskor odosle po pripojeni na Wifi?

Zdravím, umí zásuvky časovač zapnout a vypnout po jedné vteřině?

Dobry den, chcem pouzivat s Alexou. Vie Alexa povedat (alebo ukazat v nativnej appke) spotrebu el. energie? Nechcem ziadne zlozite grafy len nejake cislo za poslednych 7 dni alebo tak... alebo musim pre toto instalovat dalsie aplikacie?

Zdravím Immax podporu. Po výmene wifi routera sa zásuvka nepripojí na wifi. Nepomáha reset so zmazaním všetkých dát, ani premenovanie zásuvky. Po opätovnom zapojení starého routera sa na 25ty pokus podarí spojiť zásuvku a pridať do cloudu. Wifi sieť je identická, rovnaké nastavenie, mám separátnu 2.4ghz sieť tak ako na starom routery. V čom môže byť chyba? Je to dôvod na reklamáciu?

Mám dotaz na team IMMAX, jestli je už nějaká informace jak postupovat, když se mi zásuvka nepřipojí na Wifi. Funguje pouze BT a vidím, že tento problém je globální. Co se s tím dá dělat? Už nefunguje ani po zapnutí a vypnutí funkce, která původně pomohla zásuvku připojit. Bohužel není možné podřizovat bezpečnost domácí Wifi jedné nefungující zásuvce. Díky za informaci.

dobrý deň je možné ovladat zasuvku vzdialene mobilnym telefonom s mobilnym datovym pripojenim pricom zasuvka je pripojena na domacu wifi ?

Dobry den, chcem sa spytat ci je tato zasuvka kompaktibilna aj s aplikaciou EWELINK - ktoru vyuziva najma znacka SONOFF. Dakujem.

123...
Diskusia a poradňa k Immax NEO LITE Smart vnútorná zásuvka, WiFi
Príslušenstvo pre Immax NEO LITE Smart vnútorná zásuvka, WiFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IMMAX NEO LITE Smart vnitřní zásuvka, WiFi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Immax NEO LITE Smarte Steckdose, WiFi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Immax NEO LITE Smarte Steckdose, WiFi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Immax NEO LITE Smart Beltéri dugalj, WiFi.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií