Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

LG F72J5HY3W

Zobraziť katalóg
LG F72J5HY3W
4,7 53 hodnotení
Parná práčka spredu plnená, energetická trieda A+++ (-10 %), biela farba, hlavné funkcie: parný program, hmotnostná automatika, odložený štart, rýchly program, displej, pridanie bielizne v priebehu prania a detská poistka, odhad. ročná spotreba vody 9500 l, kapacita bielizne 7kg, odhad. ročná spotreba energie 157 kWh/annum, rozmery: 60×85×45 cm (Š×V×H), hmotnosť 60kg
Kód:  LGPR016 Produktové číslo:  F72J5HY3W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG F72J5HY3W

Úsporná parná práčka LG F72J5HY3W s inteligentnými funkciami


Inteligentná práčka LGF72J5HY3Ws úzkym dizajnom disponuje pokročilými technológiami, ktoré zaručujú vynikajúce výsledky prania a profesionálnu starostlivosť o všetky textílie a tkaniny. Vďaka kapacite, 7 kg je vhodná do stredne veľkých domácností. Práčka s predným plnením LG F72J5HY3W je vybavená kvalitným invertorovým motorom Direct Drive, ktorý zaručí úsporný chod. A navyše vás prekvapí veľmi nízkou hlučnosťou, ktorá pri odstreďovaní neprekročí hranicu 75dB. 

Technológia 6 Motion DD pre optimálne pranie textílií

Unikátna technológia 6 Motion Direct Drive prináša dômyselne navrhnutý systém šiestich pohybov bubna, ktoré sa postarajú o kvalitnú a ohľaduplnú starostlivosť o všetky druhy textílií pri praní v práčke LG F72J5HY3W. Technológia Eco Hybrid šetrí vodu pri praní a počas sušenia skracuje cyklus, čím efektívne znižuje náklady na energiu. K dispozícii je aj technológia Fuzzy Logicso špeciálnymi senzormi, ktoré odvážia bielizeň a podľa nameraných hodnôt nastavia optimálnu spotrebu vody, pracieho prostriedku a dĺžku pracieho cyklu.

LG F72J5HY3W s tichým motorom Inverter Direct Drive

Spoľahlivý a veľmi tichý motor Inverter Direct Drive sa zaraďuje medzi najspoľahlivejšie motory na trhu. Motor je priamo pripojený k bubnu práčky LG F72J5HY3W, čo umožňuje efektívne minimalizovať nežiaduce vibrácie práčky. Vďaka vysokej spoľahlivosti poskytuje LG na invertorový motor záruku 10 rokov.

Inteligentná technológia Smart ThinQ s práčkou LG F72J5HY3W

Po priložení vášho inteligentného mobilného telefónu k symbolu NFC Tag ON na práčke LG F72J5HY3W môžete sťahovať a nahrávať nové pracie programy, ako je napríklad Detská starostlivosť, Vlna alebo Pranie za studena. Vyberať si môžete z 20 rôznych cyklov, ktorých ponuka je neustále aktualizovaná. Mobilná aplikácia ponúka aj prehľadné sledovanie spotreby energie práčky LG F72J5HY3W a funkciu Smart Diagnosis, ktorá pri akejkoľvek poruche zašle do 20 sekúnd návod na odstránenie problému.

Pridajte zabudnutú bielizeň aj počas prania

Určite poznáte situáciu, keď zapnete práčku a po chvíli zistíte, že ste zabudli do bubna vložiť nejakú bielizeň. Parná práčka s predným plnením LG F72J5HY3W vyšla v ústrety používateľom a teraz umožňuje vložiť bielizeň aj počas pracieho procesu. Stačí iba stlačiť tlačidlo „Pridať bielizeň“. Pri programoch Bavlna, Zmiešaná bielizeň, Syntetika a Rýchly 14 sa dvierka okamžite otvoria aj počas prania.

             
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
60 kg Hotovo!
Dĺžka prívodnej hadice
1,25 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,54 m (1,54 m) Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
60 kg Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,25 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,54 m (1,54 m) Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
14 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Úzka (do 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
45 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Funkcie

Funkcie práčky
Parný program, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Pridanie bielizne v priebehu prania, Detská poistka Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky úzke práčky s predným plnením – hĺbka do 50 cm
» Všetky úzke parné práčky
» Všetky parné práčky spredu plnené
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Táto práčka nemá "PARNÉ PRANIE"zle napísané v popise... Alza prosím odpoveĎ..

Dobrý den, u zboží uvádíte dopravu zdarma, ale při objednávce dopravu zaplatit chcete. Rád bych věděl jak to je. Hezký den

Dobrý den, pračka po roce a půl začala být hlučná pri ždímání ( dříve nebyla) a začala cestovat po místnosti. Nevíte čím by to mohlo být? Děkuji za pomoc.

dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli je tato značka i v dívej neboli v stříbrném barvě a když jo o kolik je cena navýšena .děkuji

Dobrý den, nikde nemohu najít kolik mají přídavné programy v aplikaci kapacitu. Děkuji

Dobrý den, mám dotaz na el. příkon pračky v kW, děkuji M

Dobry den, pri praní citit olejovy zapach v kupelni. Je to v poriadku? Stretli ste sa uz s tym, pripadne, reklamoval to uz niekto? Olej zatial nikde nevyteka, resp. nevidiet. Dakujem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda jde odstranit vrchní kryt . Děkuji

Jaká je délka pracího programu? Má program na barevné prádlo? děkuji

Jak je to s odvozem starého spotřebiče?

123...
Diskusia a poradňa k LG F72J5HY3W
Príslušenstvo pre LG F72J5HY3W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG F72J5HY3W.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií