Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Pelitt P-618

Zobraziť katalóg
Pelitt P-618
4,3 3 hodnotení
Nabíjacia stanica - nabíjení až 4 zařízení najednou, vstup AC 100-240, 50-60Hz, výstup (USB) 5V / 8A 40W, pro smartphony i tablety, nastavitelný systém uchycení zařízení, 4 USB porty s vysokou kapacitou
Kód:  PELa2 Produktové číslo:  PELP618WHI

Pelitt P-618

Celý náš život sme obklopení elektrickými prístrojmi a zariadeniami, ktoré vyžadujú pravidelné dobíjanie batérie, ale na druhú stranu sa môže stať, že napríklad naša domácnosť nie je vybavená dostatočným množstvom zásuviek na zapojenie všetkých prívodných káblov. Potom je vhodné zaobstarať si nabíjaciu stanicu Pelitt P-618, ktorá ponúka USB porty, na ktorých môžete nabíjať až štyri mobily alebo tablety. Súčasťou nabíjacej stanice Pelitt P-618 je aj nastaviteľný systém pre uchytenie mobilov alebo tabletov. Navyše je stanica kompatibilná takmer so všetkými zariadeniami na trhu.

Kľúčové vlastnosti nabíjacej stanice Pelitt P-618

  • Stanica Pelitt je vybavená USB portami pre mobily a tablety
  • V USB portoch je možné dobíjať až 4 mobily alebo tablety
  • Súčasťou stanice Pelitt P-618 je nastaviteľný systém pre uchytenie zariadenia
  • Do originálnych stojančekov je možné zasunúť práve nabíjaný prístroj
  • Nabíjacia stanica Pelitt je vhodná do kancelárie alebo domácnosti
  • Je kompatibilná takmer zo všetkými zariadeniami na trhu
  • Ideálna na cesty
  • Zaujme svojím nevšedným vzhľadom

So stanicou Pelitt máte všetko po ruke

Dobíjať svoje mobilné zariadenia naraz bez potreby čakania na voľnú zásuvku? Takýto luxus ponúka praktická a univerzálna nabíjacia stanica Pelitt P-618, a to vďaka svojim štyrom USB portom. Kábel samotnej stanice zaberie iba jednu zásuvku, ale poskytne oveľa viac možností, ako si dobiť vlastné elektrické prístroje.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Na stôl Hotovo!
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku
Bez fixácie Hotovo!

Vlastnosti

Určenie
Na stôl Hotovo!
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku
Bez fixácie Hotovo!
Poznámka:
Reálna kapacita power banky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jsou někde k dispozici rozměry stanice? Nejlépe jak vnější rozměry, tak i rozměry toho vnitřního prostoru, do kterého se zapojují USB. Zajímalo by mě, jestli tam jde např. schovat Raspberry Pi.

Diskusia a poradňa k Pelitt P-618
Príslušenstvo pre Pelitt P-618 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pelitt P-618. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pelitt P-618. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pelitt P-618. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pelitt P-618.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií