Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SONY 28 mm f/2.0 rybie oko

Zobraziť katalóg
SONY 28 mm f/2.0 rybie oko
Predsádka – predsádka typu „rybie oko“ pre objektív 28mm, F2 zaisťuje 16mm ohniskovú vzdialenosť a úplný zorný uhol (180° uhlopriečne), automatické rozpoznanie na generovanie dát EXIF, vyhotovenie odolné proti prachu a vlhku, bajonet E
Kód:  OS330a2 Produktové číslo:  SEL057FEC.SYX Stránky výrobcu
SONY 28 mm f/2.0 rybie oko Predaj skončil

SONY 28 mm f/2.0 rybie oko

Ak vlastníte jeden z vybraných objektívov, mohla by sa vám byť vhodná táto ultraširoká predsádka Sony. Nielenže zabezpečuje 16 mm ohniskovú vzdialenosť a plný zorný uhol (180° uhlopriečne), ale disponuje aj automatický rozpoznaním pre generovanie dát EXIF. Jej precízne vyhotovenie presne kopíruje objektív FE 28 mm F2, teda po pripojení s ním hladko splynie a všetko tak vyzerá ako jeden celok. Kombinácia ohniskovej vzdialenosti so 180° zorným uhlom umožní vytvoriť umelecké zábery s úplne iným pohľadom na svet, ktorý by si mal každý fotograf vyskúšať.  Vďaka bajonetu so zaistením bude montáž veľmi rýchla a ihneď môžete začať snímať. 

 

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková predsádka typu „rybie oko“ s bajonetom E
  • Maximálna clona po pripojení predsádky F3,5
  • Jednoduchá inštalácia
  • Štýlové vyhotovenie
  • Automatické rozpoznanie pre generovanie dát EXIF
  • Vysoká odolnosť proti prachu a vlhkosti
  • Vhodná pre objektívy FE 28 mm F2
 

Parametre a špecifikácia

Bajonet
Sony E, Sony FE Hotovo!
Typ fotoaparátu
Bezzrkadlovka Hotovo!
Na snímač
Full Frame, APS-C Hotovo!
Priemer filtra
0 mm Hotovo!
Optická stabilizácia objektívu
Nie Hotovo!

Bajonet

Bajonet
Sony E, Sony FE Hotovo!
Typ fotoaparátu
Bezzrkadlovka Hotovo!

Vlastnosti

Na snímač
Full Frame, APS-C Hotovo!
Priemer filtra
0 mm Hotovo!

Funkcie

Optická stabilizácia objektívu
Nie Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SONY 28mm f/2.0 rybí oko. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SONY 28mm f/2.0 - Fish Eye. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SONY 28mm f/2.0 - Fish Eye. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SONY 28mm f/2.0 halszem.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií