Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

TASSIMO JOY TAS4502

Zobraziť katalóg
TASSIMO JOY TAS4502
4,7 92 hodnotení
Kávovar na kapsuly tlak 3.3 bar, príkon 1300 W, objem nádržky na vodu 1.4 l, druh kapsúl: Tassimo, výškovo nastaviteľný podstavec a automatické vypnutie, šírka 23 cm, výška 28.9 cm, hĺbka 33.3 cm, hmotnosť 3.295kg, farba čierna
Kód:  EAN3386g1 Produktové číslo:  TAS4502 Stránky výrobcu

TASSIMO JOY TAS4502


Príprava obľúbeného nápoja jediným stlačením

Ak si radi doprajete kvalitnú a lahodnú kávu či iné nápoje a obťažuje vás zložité nastavovanie prístroja, tak práve pre vás je určený automatický kapsulový kávovar Bosch TASSIMO JOY. Systém SmartStart umožní spustiť prípravu kávy jednoduchým stlačením tlačidla a načítaním čiarového kódu z kapsuly. O zvyšok sa už postará kávovar sám.


Kompaktný a elegantný dizajn kávovaru TASSIMO JOY TAS4502

Kávovar TASSIMO JOY TAS4502 na prvý pohľad zaujme kompaktnými rozmermi a nadčasovým dizajnom v čiernej farbe, ktorý podčiarkuje elegantná hlava a mriežka s lesklým chrómovaným povrchom. Na flexibilné využitie je kávovar vybavený výškovo nastaviteľným stojanom, čo poteší predovšetkým milovníkov kávy preferujúcich veľké hrnčeky alebo poháre.


Jednoduchá obsluha kávovaru TASSIMO JOY

Kávovar TASSIMO JOY využíva špeciálne kapsuly T-Disc, vďaka ktorým pripravíte až 40 špecialít vrátane silného espressa, lahodného Caffé Crema, voňavého Cappuccina či Latte Macchiata. A nechýba ani výber nekávových nápojov ako je horúca čokoláda či čaj. Integrované LED ukazovatele vás informujú o stave prípravy kávy, takže vždy budete mať dokonalý prehľad.


Tassimo Intellibrew

Tassimo Intellibrew

Táto patentovaná technológia vám umožní zakaždým pripraviť lahodnú kávu ako z kaviarne, a to vďaka čiarovému kódu na každej kapsule, ktorý obsahuje informáciu o optimálnom množstve vody, teplote a dobe sparenia na prípravu perfektného nápoja.

Krátka doba prípravy

Inovatívny prietokový ohrievač znižuje čas zahrievania prístroja na minimum. Pri príprave viacerých nápojov nie je nutné vodu ohrievať. Prenášaniu chutí zabraňuje samovoľné čistenie trysiek parou po dokončení prípravy každej šálky.

Rýchla príprava

XL nádržka na vodu

XL nádržka na vodu

Aj napriek kompaktnej veľkosť sa kávovar TASSIMO JOY môže pochváliť mimoriadne veľkou nádržkou na vodu, čo je obzvlášť užitočné pri príprave viacerých nápojov naraz. Vďaka tomu nemusíte dopĺňať nádobu vodou tak často. To znamená, že sa môžete plne sústrediť na svojich hostí a vychutnávať si svoje obľúbené nápoje.

Príprava nápoja jediným stlačením tlačidla

Príprava lahodných teplých nápojov s kávovarom TASSIMO je naozaj jednoduchá! Jednoducho vložte kapsulu T-Disc a spustite plne automatickú prípravu nápoja jediným tlačidlom. O všetko ostatné sa už kávovar postará sám.

Príprava jediným stlačením

Jednoduchá údržba

Jednoduché čistenie

Prístroj vám sám oznámi, kedy je potrebné odvápniť. Proces čistenia sparovacieho systému a odstránenie vodného kameňa sa spustí automaticky po vložení servisnej kapsuly so špeciálnym čiarovým kódom

Nastaviteľná výška stojana na šálky

Na optimálnu prípravu mnohých druhov kávy slúži vymeniteľný stojan na rôzne veľkosti šálok. Jednoduchým nastavením stojana tak vždy vytvoríte kávu ako profesionál.

Nastaviteľná výška šálky

Nádržka na vodu s objemom 1,4 l

Odnímateľná nádoba na vodu

Jednoduchej príprave kávy pomáha vyberateľná nádržka na vodu s objemom 1,4 litra. Kávovar je tiež vybavený ukazovateľom množstva vody. Tak budete mať vždy prehľad o spotrebe vody a nutnosti doplnenia.

Automatická úspora energie

Kávovar Bosch Tassimo TAS4502 vám pomáha šetriť náklady hneď niekoľkými spôsobmi. Jedinečný prietokový ohrievač zabezpečí, aby sa pri príprave nápoja ohrialo len nevyhnutné množstvo vody. Po príprave každého nápoja sa spotrebič automaticky prepne do pohotovostného režimu.

Automatické vypnutie

Brita Maxtra

Vodný filtračný systém

Filtračný systém BRITA MAXTRA znižuje množstvo vápenca a chlóru na minimum, čím zaisťuje lepšiu arómu a lepšiu chuť v každej šálke. Filtračný systém tiež zaručuje dlhšiu životnosť spotrebiča.

Filtračná kazeta zadarmo

V balení je priložená jedna filtračná kazeta BRITA MAXTRA zadarmo.

Filtračná kazeta zadarmo

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 300 W Hotovo!
Tlak čerpadla
3,3 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,4 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Automatické vypnutie Hotovo!

Kapsuly

Druh kapsuly
Tassimo Hotovo!

Výbava

Príprava nápoja
Výškovo nastaviteľný podstavec Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
33,3 cm Hotovo!
Šírka
23 cm Hotovo!
Výška
28,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosim aky je rozdiel medzi predoslym Modelom TASSIMO JOY TAS4501 a tymto novsim TASSIMO JOY TAS4502?

Dobrý den, chci se jen zeptat, na co je u kávovarů ten oranžový disk, používá se jen při čištění a nebo se musí používat stále. Děkuji za odpověď

Dobrý den, lze použít tento přístroj pro ohřátí vody na čaj? A případně jak postupovat?

Zdravím chcel by som sa opýtať idú do toho všetky kapsule tassimo alebo len s označením T-DISC ďakujem.

Dobrý večer,kávovar jsem koupila včera,dělala jsem si Caffé crema a bylo výborné ale při přípravě Latte Macchiato mi do hrnku vyteklo jen trošku kávy..vůbec ne jak to bývá v kavárně..kde prosím dělám chybu..

Dobrý den,prosim kde najdem vysvetlenie ked sa rozsvieti neaka kontrolka,tu ked dojde voda pozname,ale zacal nam.svietit prvy kruzok v cercenej farbe kde su 3 prerusovane ciary mysleli sme ze treba kapsulou precistit,ze su upchate trysky tak sme aj soravili,aj ho vycistili tam ,kde sa davaju kapsule ale stale to svieti.Je to neaka porucha? Dakujem.H.

kou prosim koupit tu patronu BRITA MAXTRA

Dobry den, da se nekde sehnat ten oranžový servisni disk? Dekuji za info

Dobrý den. Dala jsem do kávovaru kapsli OREO nejdříve smetanu pak jsem druhou kapsli. Rozsvítilo se červené světlo a kávovar se nespustil. Vody je tam dost. Prosím o radu

Zdravím, jaký vodní filtr z vaší nabídky je kompatibilní s tímto kávovarem? Děkuji za Vaší odpověď.

123...
Diskusia a poradňa k TASSIMO JOY TAS4502
Príslušenstvo pre TASSIMO JOY TAS4502 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TASSIMO JOY TAS4502. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TASSIMO JOY TAS4502. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TASSIMO JOY TAS4502. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TASSIMO JOY TAS4502.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií