Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TCL TS6110

Zobraziť katalóg
TCL TS6110
4,4 21 hodnotení
SoundBar – 2.1, s výkonom 240 W, aktívny bezdrôtový subwoofer, HDMI (1× výstup), optické digi audio (1× vstup), 3,5mm jack (1× vstup), AUX, Bluetooth, USB, s ARC, Dolby Digital, displej, diaľkový ovládač
Kód:  WK690s3 Produktové číslo:  TS6110 Stránky výrobcu

TCL TS6110

SoundBar TCL TS6110 2.1 vás poteší špičkovým zvukom a kvalitným bezdrôtovým subwooferom, ktorý sa postará o výrazné basy. Prepojenie soundbaru s televízorom je veľmi jednoduché a vykonáva sa prostredníctvom HDMI kábla (ARC a HDMI-CEC). Vďaka technológii Bluetooth je možné soundbar TCL TS6110 2.1 prepojiť s televízorom úplne bezdrôtovo. Na umiestnenie na stenu, či nábytok je k dispozícii montážna súprava s praktickou šablónou a kvalitne spracovaným držiakom. Soundbar aj TV je možné ovládať jedným ovládačom, takže použitie celej zostavy je veľmi intuitívne a komfortné.

Kľúčové vlastnosti soundbaru TCL TS6110 2.1

  • Široká škála podporovaných formátov
  • Vysoký výkon 240 W
  • Súčasťou soundbaru je praktický subwoofer pre kvalitné basy
  • Soundbar TCL TS6110 2.1 vyniká elegantným vyhotovením
  • Technológia Bluetooth sa postará o bezdrôtové prepojenie s vašimi zariadeniami
  • Možnosť upevnenia na stenu, alebo umiestnenia na nábytok
  • Dolby Audio pre vysokú kvalitu zvuku
  • Diaľkový ovládač na jednoduché ovládanie soundbaru TCL TS6110 2.1

Dokonalý priestorový zvuk s Dolby Audio

Vďaka Dolby Audio vám soundbar TCL TS6110 2.1 poskytne dokonalý priestorový zvuk kvôli zvýšeniu zážitku zo sledovania. Dolby Laboratories sa starajú o poskytovanie kvalitného zvuku v kinematografii. S týmto soundbarom si budete môcť túto kvalitu vychutnať aj u vás doma.

Kvalitný subwoofer pre ešte lepší zvuk

Soundbar TCL TS6110 2.1 ponúka bezdrôtový subwoofer, ktorý je možné umiestniť do miestnosti bez nutnosti prepojenia so soundbarom pomocou káblov. Soundbar TCL TS6110 stačí prepojiť s TV a subwoofer pripojiť do zásuvky a ihneď ho môžete začať používať. Subwoofer je možné umiestniť za sedačku, či gauč kvôli zvýšeniu filmového zážitku, pretože nevyžaduje priamu viditeľnosť na soundbar.

HDMI s funkciou ARC na jednoduché prepojenie

Vďaka HDMI s ARC je možné soundbar TCL TS6110 2.1 jednoducho prepojiť s televízorom pomocou HDMI kábla, vďaka čomu je zabezpečená podpora kvalitného zvuku a kompatibilita s veľkým množstvom zvukových formátov. Soundbar je navyše možné ovládať rovnakým ovládačom ako prepojený televízor, takže použitie je veľmi pohodlné.

Bezdrôtové použitie s Bluetooth pripojením

Soundbar TCL TS6110 2.1 môžete v priebehu krátkej chvíle spárovať so širokou škálou inteligentných zariadení. Vďaka Bluetooth pripojeniu je prepojenie úplne bezdrôtové, takže môžete bez problémov spárovať svoj telefón a púšťať si prostredníctvom soundbaru TCL TS6110 obľúbené skladby.

TCL TS6110 je možné jednoducho umiestniť na stenu

Pri použití soundbaru TCL TS6110 2.1 oceníte možnosť postavenia na nábytok, či zavesenia na stenu. Montážna súprava spolu s praktickou šablónou sú súčasťou balenia. Vďaka tomu môžete soundbar elegantne nainštalovať presne podľa vašich preferencií.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
2.1 Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm jack, AUX, Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.1 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm jack, AUX, Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
240 W Hotovo!
Frekvencia od
150 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Impedancia
6 Ohm Hotovo!
Počet pásem
3-pásmové Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!
Frekvencia subwoofera od
40 Hz Hotovo!
Frekvencia subwoofera do
120 Hz Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
80 cm Hotovo!
Hĺbka
10,7 cm Hotovo!
Výška
6,2 cm Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
20 cm Hotovo!
Hĺbka
20 cm Hotovo!
Výška
32,6 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
5,1 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!

Vstupy

Analógové audio
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!
3,5 mm jack
1 × Hotovo!

Výstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli je nějaké řešení pro automatické vypínání při neaktivitě. Soundbar mám připojen k TV přes toslink. Zastavím přehrávání na TV (např. kvůli telefonnímu hovoru) a po čase se soundbar automaticky vypne (červená LED). To samé se mi děje i když mám přes Bluetooth připojen telefon a zastavím přehrávání. Pokud se mi povedlo správně a dle návodu nahrát nový FW, tak bohužel k vyřešení tohoto problému to nepomohlo. Je bohužel dost otravné neustále hledat ovladač kvůli opětovnému zapnutí. Děkuji

Dobrý deň, možno blbá otázka, prepáčte som laik v tejto téme. Mám graf.kartu RTX3600 zo 4 výstupmi (HDMI/DP). Používam iba 3 porty na obrazovky. Ten štvrtý port (HDMI) by som vedel napojiť na tento soundbar a mal by som zvuk nie na monitore, ale na repráku? alebo ten port HDMI ARC funguje ináč? Za odpoveď Vám vopred Ďakujem

Zdravím, už nějaký ten pátek využívám tento soundbar a jsem sním velmi spokojen. Jenom mě trochu štve že když nějakou dobu soundbar nepoužívám třeba 2 - 3 dny a chci jen opět používat tak musím subwoofer odpojit a znovu připojit kabel aby se napároval. Nejde nějak udělat aby se mi vždy při zapnutí subwoofer hned napároval a já nemusel vždy ten kabel odpojit a připojit? Jinak soundbar je připojen pomocí HDMI. Děkuji předem

Zdravim, umoznuju soundbary, ci uz vo vseobecnosti alebo tie od TCL, pripojenia bluetooth sluchadiel pre posluch TV? Nechcem sa pripajat so sluchadlami priamo na TV (blbne mi to), ale chcel by som na to pouzit soundbar. Mam LG OLED55CX. Dakujem

Dobrý den je součastí baleni HDMI kabel a optický kabel? Děkuji Práža

Dobrý den, je možné tento sound bar propojit se starší tv, konkrétně s Philips 32PFL5007K/12? Děkuji.

Nejde připojit bluetooth . Při připojení HDMI ARC svítí purpurová kontrolka.

Dobrý den chci se zeptat jestli je tento soundbar možné používat jako reproduktory u PC mam 4k monitor využití občas nějaká hra ale hodně sleduju např netflix + hudba přes tidal hifi. Také by mě zajimalo jaké kabely jsou součástí balení abych připadně potrebný na připojení k pc dokoupil děkuji za odpověd

Dobry den, premyslim o dozvuceni relativne maleho pokoje k televizi gogen tvf 43r522stweb. Rozmyslim nad variantou Ts6110 a ts7000. Preferuji cistejsi zvuk, ale zaroven se obavam abseci basu. Jelikoz se jedna o malou mistnost, nevim zda externi subwoofer u verze 6110 bude mit využití, pokud nejde nastavit hlasitost subwooferu zvlast. Jakou variantu byste mi doporucil, resp.jake jsou rozdily ve zvuku techto dvou sb?

Dobrý den, TV 50" TCL 50P610 chci přidělat na držák na zeď. Lze tento soundbar namontovat na spodní část televize? Dělá se nějaký držák přímo na TV?

12
Diskusia a poradňa k TCL TS6110
Príslušenstvo pre TCL TS6110 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TCL TS6110. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TCL TS6110. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TCL TS6110. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TCL TS6110.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií