Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

TicWatch Pro 3 GPS Black

Zobraziť katalóg
TicWatch Pro 3 GPS Black
4,3 24 hodnotení
Smart hodinky – pánske,, AMOLED displej, GPS, telefonovanie z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth), NFC platby cez Google Pay, monitoring spánku, oxymeter, barometer, hľadanie mobilu, prehrávač hudby v hodinkách, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia, režim spánku/nerušiť, obchod s aplikáciami a vlastné ciferníky, vhodné na beh, cyklistiku, vodotesnosť IP68, max. výdrž batérie 1080 h, materiál puzdra nehrdzavejúca oceľ
Kód:  TicPro004 Produktové číslo:  P1032000300A

TicWatch Pro 3 GPS Black


Športové smart hodinky TicWatch Pro 3 GPS

Smart hodinky TicWatch Pro 3 GPS sú na mieru navrhnuté aktívnym športovcom. Majú dostatočný výkon na rýchlu odozvu používaných aplikácií, ale zároveň si zachovávajú čaro klasických hodiniek vďaka dokonale zaoblenému a veľkému displeju s tenkým rámčekom.

TicWatch Pro 3 GPS

GPS

Vstavaný GPS modul je kľúčom na sledovanie všetkých športových aktivít. Hodinky TicWatch Pro 3 GPS určujú presnú polohu zo satelitných systémov GPS, GLONASS, Beidou a Galileo.

TicWatch Pro 3 GPS

Až 45 dní

Vzhľadom k masívnemu využitiu rôznych senzorov sa pohybuje výdrž batérie hodiniek TicWatch Pro 3 GPS približne až na úrovni 3 dní v inteligentnom režime. Avšak v základnom móde so zobrazením čau vydržia dokonca až 45 dní.

TicWatch Pro 3 GPS

NFC platby

Nechajte peňaženku doma a začnite používať mobilný spôsob platenia. Priamo vaším zápästím s NFC hodinkami TicWatch Pro 3 GPS. Je to pohodlné, rýchle a predovšetkým bezpečné.

TicWatch Pro 3 GPS

Tepová frekvencia

Nepretržité sledovanie tepovej frekvencie je dôležitým bonusom pre každého používateľa. Vďaka tomu môžete lepšie sledovať zdravotný stav i kondíciu.

TicWatch Pro 3 GPS

IP68

Vodotesné hodinky TicWatch Pro 3 GPS sú hodinky do nepohody. Ponúkajú totiž odolnosť podľa štandardu IP68. Preto nie je problém ísť si pravidelne zaplávať.

TicWatch Pro 3 GPS

Wear OS

Inteligentné hodinky využívajú špeciálny operačný systém Wear OS, za ktorým stojí spoločnosť Google. Vďaka tomu získate napríklad prístup k službe Google Assistant a k mnohým ďalším.

TicWatch Pro 3 GPS

Osobný asistent na zápästí

Váš telefón a peňaženka môžu zostať celý deň vo vrecku. Mobilné hodinky TicWatch Pro 3 GPS ich nahradia, a to pomocou až trojdňovej výdrže, hlasového asistenta Google Assistant, bezdrôtovými platbami, zabudovanou GPS a odolnosťou IP68 voči vode a prachu.

TicWatch Pro 3 GPS

Športujte a žite zdravo s GPS hodinkami TicWatch Pro 3 GPS

GPS hodinky TicWatch Pro 3 GPS poháňa technológia TicMotion, originálna sada algoritmov vyvinutá výrobcom hodiniek firmou Mobvoi. Táto technológia umožňuje hodinkám proaktívne detegovať váš pohyb, a to bez jediného kliknutia. Vrátane merania tepovej frekvencie alebo vzdialenosti pomocou GPS.

TicWatch Pro 3 GPS

Rýchlejšia odozva ovládacích prvkov

Smartwatch hodinky TicWatch Pro 3 GPS poháňa pomerne výkonný čip Snapdragon 4100, ktorý ponúka nárast výkonu v desiatkach percent voči staršej generácii. Tento čip je taktiež aj dostatočne úsporný.

TicWatch Pro 3 GPS

Atraktívne technické spracovanie

V prípade hodiniek TicWatch Pro 3 GPS výrobca stavil na AMOLED Retina displej s uhlopriečkou 1,40", ktorý ponúkne rozlíšenie 454 × 454 pixelov. Ponúka veľmi vydarené farby a celkovo je jeho vyhotovenie veľmi pekné. Spoľahnúť sa môžete aj na funkciu Always On, ktorá nechá hodinky stále zobrazené.

TicWatch Pro 3 GPS

Operačný systém Wear OS

Wear OS sa pýši vlastným obchodom s aplikáciami, kompletnou češtinou aj Google službami vrátane virtuálneho asistenta alebo Google Pay.


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Lezenie, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
1 080 h (45 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
47 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Vodotesnosť
IP68 Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
41,9 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
NFC, Bluetooth, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Mikrofón, Reproduktor, Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Lezenie, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Obchod s aplikáciami, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!
Hlasový asistent
Google Assistant Hotovo!

Notifikácie a volania

Softvér

OS hodiniek
Wear OS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Angličtina, Nemčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
17 cm Hotovo!
Typ zapojenia
22mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
1 080 h (45 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
72 h (3 d) Hotovo!
Interné úložisko
Áno Hotovo!
Kapacita úložiska
8,19 GB Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,chci se zeptat,jestli na tyto hodinky bude nějaká akce v dohledné době?Protože tyto hodinky se dají zakoupit už za 270 euro,což je podstatně nižší částka,než nabízíte.Rád bych si u vás hodinky zakoupil,ale ne za tuto cenu.Děkuji za odpověď.

Mňa dosť zaujíma vaša terajšia 45% zľava, keďže podľa vás stoja hodinky bez zľavy 579€ pričom z ich oficiálnej stránky ich človek kúpi za 285€ aj s dopravou. A ďalšia vec je aj to že keď som pred polrokom vyberal hodinky tak tieto stáli normálne bez zľavy ako vaše teraz zľavnené. Buď máte chybu alebo je to podvod.

Dobrý den, mám tyto hodinky a v posledních dnech pozoruji znatelně menší výdrž baterie. Prosím o informaci, kdo provádí servis. Obrátil jsem se na mobvoi.cz, ale to jsou pouze prodejci a nemají zajištěný servis. děkuji Jiří F.

Dobry den, vedel by mi dakto povedat, aky je dosah Bluetooth, ked su tieto hodinky sparovane s telefonom? Dakujem.

Dobrý den, budou tyto hodinky fungovat s mým mobilem Huawei Y7 2019? V mobilu mám android verze 8.1.0. Jedná se mi hlavně o platbu hodinkami. Děkuji

Dobry den chcel by som sa spytat maju tieto hodinky wifi ? Tiez by som sa chcel spytat je mozne si v tychto hodinka pozerat fotky z mobilu co odfotim ci je tu nejaka galeria alebo nieco a ako je to prosim vas s tou vodeodolnostou su alebo nie su vodeodolne ? lebo niekto hovori ze nie su a niekto hovori ze su

Dobrý den, mám problémem s propojením s Applem. Když mám příchozí telefonát, mohu ho přijmout, ale komunikace po přijmutí v hodinkách se stejně spustí v telefonu a nelze přehodit (jako třeba u Androidu). Co s tím? Děkuji

Dobrý den mají hodinky WiFi? Děkuji Alex T.

jde primo na hodinkach odpovidat na sms a dalsi zpravy? (messenger atd.)..

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, proč se hodinky často odpojují od telefonu, i když je na obou v menu bluetooth potvrzeno, že jsou připojené? Děkuji

123...
Diskusia a poradňa k TicWatch Pro 3 GPS Black
Príslušenstvo pre TicWatch Pro 3 GPS Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TicWatch Pro 3 GPS Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TicWatch Pro 3 GPS fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií