Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Beats Powerbeats 3 Wireless, shock yellow

Zobraziť katalóg
Beats Powerbeats 3 Wireless, shock yellow
5 1 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá bezdrôtové, do uší, kompaktné, mäkký ušný most, perfektný zvuk, vhodné na šport, odolné voči potu a UV žiareniu, až 12 hodín prevádzky
Kód:  MON303o91e Produktové číslo:  mnn02zm/a Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beats Powerbeats 3 Wireless, shock yellow Predaj skončil

Beats Powerbeats 3 Wireless, shock yellow

Hľadáte slúchadlá s vynikajúcim zvukom, ktoré sú určené na šport a vydržia aj pôsobenie potu či UV žiarenia? Práve taký je nový model bezdrôtových slúchadiel Beats Powerbeats 3 Wireless vo farbe yellow. Vstavaná batéria vydrží až 12 hodín prevádzky a vďaka technológii Fast Fuel za 5 minút dobíjania zvládnu ďalšiu hodinu.

Úplnú voľnosť prináša použité bluetooth spojenie, takže už pri cvičení nemusíte myslieť na káble. Ergonomické slúchadlá s nastaviteľným háčikom okolo ucha dobre držia aj pri náročnom športovom tréningu. Samozrejmosťou je dobrá izolácia od okolitého hluku a pohodlné mäkké štople.

Hlavné prednosti

  • Vhodné na šport aj do náročných podmienok
  • Odolné proti potu aj UV žiareniu
  • Vydržia až 12 hodín prevádzky
  • Bluetooth spojenie so zariadeniami s iOS
  • Možnosť telefonovania a ovládania hudby
  • Integrovaný mikrofón
  • Plná kompatibilita s aplikáciou Siri

Ovládač Remote Talk

Súčasťou slúchadiel je tiež integrovaný mikrofón s ovládačom Remote Talk. Umožní vám telefonovať, ovládať hlasitosť hudby či prepínať skladby. Ovládač je úplne kompatibilný s aplikáciou Siri, ktorá vám umožní obsluhovať aj ďalšie aplikácie v pripojenom zariadení so systémom iOS.

Čo nájdete v balení

  • Bezdrôtové slúchadlá Beats Powerbeats 3 Wireless
  • 4 náhradné štople rôznych veľkostí
  • Obal na prenášanie
  • Nabíjací USB kábel
  • Krátky návod
  • Záručnú kartu
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Žltá Hotovo!

Farba

Farba
Žltá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám tyto sluchátka od vánoc (zakoupeno na Alze) a nepřišel jsem na to, jak odstranit šum při volání. Používám je s Iphone 6s, při hudbě není problém, ale při volání šumí jako pr.... a na druhé straně mě není slyšet, už se s tím někdo setkal? Díky za radu.

Diskusia a poradňa k Beats Powerbeats 3 Wireless, shock yellow
Príslušenstvo pre Beats Powerbeats 3 Wireless, shock yellow Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats PowerBeats3 Wireless - ostře žlutá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats Powerbeats 3 Wireless - Shock Yellow. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats Powerbeats 3 Wireless - Shock Yellow. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beats Powerbeats3 Wireless, shock yellow.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií