Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BeatsX – vyvzdorované čierno-červená

Zobraziť katalóg
BeatsX – vyvzdorované čierno-červená
Bezdrôtové slúchadlá – bezdrôtové, do uší, s mikrofónom, Bluetooth, kompaktné, perfektný zvuk, výdrž batérie až 8 hodín, The Beats Decade Collection
Kód:  MON304k7 Produktové číslo:  MRQA2EE/A

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BeatsX – vyvzdorované čierno-červená Predaj skončil

BeatsX – vyvzdorované čierno-červená

Všetci hudobní priaznivci sa určite zhodnú, že pri slúchadlách nestačí len dokonalý zvuk, ale tiež pohodlné nosenie. Ich zatvorená konštrukcia je zárukou bezchybnej izolácie ruchov okolitého prostredia. Súčasťou výbavy týchto slúchadiel je aj mikrofón na vybavovanie hovorov. V rámci zrovnania s ostatnými slúchadlami sú osadené technológiou pre bezdrôtový prenos, vďaka čomu je počúvanie pohodlné za všetkých okolností.

Kľúčové parametre slúchadiel BeatsX – vyvzdorované čierno-červená

  • Hmotnosť slúchadiel 0,1 kg
  • Atraktívna Červená farba
  • Integrované tlačidlá na ovládanie hlasitosti

BeatsX – vyvzdorované čierno-červená disponujú užitočným mikrofónom

Nielen hráči sa určite potešia, že slúchadlá obsahujú zabudovaný mikrofón. Mikrofón slúchadiel značky Beats zaručí ničím nerušenú konverzáciu s priateľmi na druhej strane na Skype, Teamspeaku alebo akejkoľvek inej aplikácii.

Parametre a špecifikácia

Farba
Červená Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BeatsX – vyvzdorované čierno-červená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeatsX - vyvzdorovaná černo-červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeatsX Schwarz - Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeatsX Schwarz - Rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeatsX - fekete-piros.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií