AlzaPlus+ drogerie MPLA318265

AHAVA Mineral Dream Trio 3× 40 ml

Zobraziť katalóg
AHAVA Mineral Dream Trio 3× 40 ml
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: 1 ks Mineral Hand Cream Cactus & Pink Pepper 40ml, 1 ks Mineral Hand Cream Sea Kissed 40ml a 1 ks Mineral Hand Cream Spring Blossom 40ml
Kód:  VBAL788 Produktové číslo:  697045014743 Stránky výrobcu
AHAVA Mineral Dream Trio 3× 40 ml Predaj skončil

AHAVA Mineral Dream Trio 3× 40 ml

Darčeková kozmetická súprava prírodnej kozmetiky AHAVA Mineral Dream Trio je vhodná pre všetky typy pokožky. Luxusné sivo-strieborné balenie v sebe ukrýva 3 ks minerálnych krémov na ruky: Mineral Hand Cream Cactus & Pink Pepper, Mineral Hand Cream Sea Kissed a Mineral Hand Cream Spring Blossom. Krémy na ruky pokožku vyživujú a hydratujú. Vďaka vlastnostiam minerálov z bahna Mŕtveho mora je pravidelnou aplikáciou pokožka jemná a vláčna. Jedinečná sada izraelskej kozmetiky poteší nielen ženy. Doprajte svojim blízkym praktický a pritom luxusný darček, ktorý ich zaručene poteší.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady AHAVA Mineral Dream Trio

  • AHAVA Mineral Dream Trio je súprava krémov na ruky pre všetky typy pleti
  • Značka AHAVA predstavuje kvalitnú izraelskú kozmetiku s minerálmi z Mŕtveho mora
  • Krémy zo série Mineral Dream Trio pokožku zjemňujú a navracajú jej pružnosť
  • Suchej až veľmi hrubej pokožke dokážu prinavrátiť mladistvý vzhľad
  • Luxusné sivo-strieborné balenie vhodné na jedinečné príležitosti

Krém AHAVA Mineral Hand Cream Cactus & Pink Pepper vonia po ružiach a púštnom kvete

Doprajte svojim rukám kvalitnú starostlivosť, ktorú im zaistíte krémom na ruky Mineral Hand Cream Cactus & Pink Pepper značky AHAVA. Tento krém s bahnom z Mŕtveho mora predstavuje ideálnu starostlivosť pre všetky typy pleti. Vďaka obsahu prírodného bahna, patentovanej zložke Osmoter a 21 minerálom budú vaše ruky maximálne hydratované, vyživené a ochránené pred všetkými vonkajšími vplyvmi. Tento krém na ruky od AHAVA si zaiste obľúbite nielen vďaka jeho zloženiu, ale tiež vďaka romantickej vôni ruží a sladkého púštneho kvetu.

Hlavné zložky:
Patentovaná zložka Osmoter plná minerálov z Mŕtveho mora dodá pokožke maximálnu hydratáciu.


Aplikácia:
Naneste dostatočné množstvo na čistú pokožku rúk niekoľkokrát za deň.


Zloženie:
Aqua (Mineral Spring Water), Etylhexyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glycerín, Ceteareth-30, Sodium Cetearyl Sulfate, Propanediol (Corn derived Glycol), Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerín, Maris Aqua (Dead Sea Water), Dimethicone, Parfum (Fragrance), Allantoín, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Hydroxycitronellal

Doprajte svojim rukám mladistvý vzhľad s krémom AHAVA Mineral Hand Cream Sea Kissed

Minerálny krém na ruky AHAVA má ľahkú textúru a po jeho nanesení budú vaše ruky jemné a hebké. Krém obsahuje vysoký podiel minerálov z Mŕtveho mora. Prípravok účinne zvláčňuje hrubú a suchú pokožku, hydratuje a vyživuje vaše ruky. Zaujme príjemnou vôňou po sviežom morskom vánku v kombinácii s kvetinovými tónmi. Výťažok z vilínu upokojuje pokožku. Mineral Hand Cream Sea Kissed obsahuje glycerín, ktorý prispieva k regenerácii a výžive pokožky. Krém je hypoalergénny, vhodný aj pre citlivú pleť a detskú pokožku od 3 rokov.

Hlavné zložky:
Patentovaná zložka Osmoter plná minerálov z Mŕtveho mora dodá pokožke maximálnu hydratáciu.


Aplikácia:
Naneste dostatočné množstvo na čistú pokožku rúk niekoľkokrát za deň.


Zloženie:
Aqua (Mineral Spring Water), Etylhexyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glycerín, Ceteareth-30, Sodium Cetearyl Sulfate, Propanediol (Corn derived Glycol), Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Phenoxyethanol, Maris Aqua (Dead Sea Water), Dimethicone, Allantoín, Ethylhexylglycerín, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Alpha Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol.

AHAVA Mineral Hand Cream Spring Blossom prevonia vaše ruky fialkami

Jedinečné zloženie Osmoter s vôňou fialiek vaše ruky nielen vyživí, ale navyše ich prevonia jemnou vôňou fialiek. Obsiahnuté minerály z Mŕtveho mora vašu pokožku chránia pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi a vyživujú. Vilínový extrakt citlivú a podráždenú pokožku upokojí a hrubú pokožku zjemní. Krém je vhodné používať po každom umytí rúk. AHAVA Mineral Hand Cream Spring Blossom je vhodný pre citlivú pokožku.

Hlavné zložky:
Patentovaná zložka Osmoter plná minerálov z Mŕtveho mora dodá pokožke maximálnu hydratáciu.


Aplikácia:
Naneste dostatočné množstvo na čistú pokožku rúk niekoľkokrát za deň.


Zloženie:
Aqua (Mineral Spring Water), Etylhexyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glycerín, Ceteareth-30, Propanediol (Corn derived Glycol), Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Phenoxyethanol, Maris Aqua (Dead Sea Water), Dimethicone, Sodium Cetearyl Sulfate, Parfum (Fragrance), Allantoín, Ethylhexylglycerín, Sodium Citrate, Citric Acid, Butylphenyl Methylpropional, Hydoxycitronellal.


Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AHAVA Mineral Dream Trio 3× 40 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AHAVA Mineral Dream Trio 3× 40 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AHAVA Mineral Dream Trio 3× 40 ml.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií