Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MPLA318265

AHAVA My Mini Love Affair

Zobraziť katalóg
AHAVA My Mini Love Affair
4,6 7 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje minerálny krém na ruky 40ml, denný hydratačný krém na normálnu až suchú pleť 15ml a liftingovú bahennú masku s 24-karátovým zlatom 6ml - 22,79 €/100 ml
Kód:  KSDS1384 Produktové číslo:  697045015092 Stránky výrobcu

AHAVA My Mini Love Affair

Darčekové balenie kozmetiky AHAVA v luxusnej taštičke je určené všetkým ženám, ktoré majú rady kvalitné výrobky z výhradne prírodných ingrediencií, testované na alergie, vhodné na citlivú pleť a bez chemických konzervačných látok, ftalátov a ropných látok. Vegánska súprava AHAVA My Mini Love Affair obsahuje: minerálny krém na ruky, denný hydratačný krém na normálnu až suchú pleť a liftingovú bahennú masku s 24-karátovým zlatom. Kozmetika z Mŕtveho mora vyrábaná izraelskou spoločnosťou Dead Sea Laboratories Ltd je obohatená o patentovanú zložku Osmoter s 21 minerálmi z Mŕtveho mora, ktorá obnovuje hydratáciu pleti, jej prirodzenú rovnováhu, hĺbkovo ju vyživuje a chráni pred všetkými vonkajšími vplyvmi. Darčeková kozmetická súprava AHAVA My Mini Love Affair s luxusným puzdrom na zips je milou pozornosťou, ktorá poteší každú ženu.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy AHAVA My Mini Love Affair

  • Minerálna kozmetika z Mŕtveho mora vyrábaná izraelskou spoločnosťou Dead Sea Laboratories Ltd
  • V podobe súpravy prípravkov obohatených o patentovanú zložku Osmoter s 21 minerálmi z Mŕtveho mora
  • Súprava AHAVA My Mini Love Affair na dosiahnutie maximálnej hydratácie a výživy
  • Bez chemických konzervačných látok, ftalátov a ropných látok
  • Darčekové balenie kozmetiky je vegánske, tak ako všetky výrobky AHAVA
  • My Mini Love Affair obsahuje: minerálny krém na ruky, denný hydratačný krém na normálnu až suchú pleť a liftingovú bahenné masku s 24-karátovým zlatom
  • Kozmetická súprava AHAVA & nbsp; My Mini Love Affair je skvelá ako darček pre každú ženu
  • Dodáva sa s luxusnou kozmetickou taštičkou na zips

Úžasné minerály z Mŕtveho mora pre vaše ruky

Krém na ruky AHAVA z darčekovej súpravy My Mini Love Affair má ľahkú textúru a po jeho nanesení budú vaše ruky jemné a hebké. Prípravok obsahuje vysoký obsah minerálov z Mŕtveho mora, účinne zvláčňuje hrubú a suchú pokožku, hydratuje a vyživuje ruky. Krém je hypoalergénny, vhodný aj na citlivú pleť a detskú pokožku od troch rokov.

Pleťový krém zo súpravy AHAVA My Mini Love Affair uzamyká vlhkosť hlboko v pokožke

Denný hydratačný krém na normálnu a suchú pleť AHAVA Essential Day Moisturizer for normal to dry skin vďaka vitamínu E, provitamínu B5 a aminokyselinám pokožku vyhladzuje, vyživuje a chráni proti poškodeniu vonkajšími vplyvmi. Taktiež vracia pleti rovnováhu a podporuje jej prirodzenú regeneráciu. Po použití Essential Day Moisturizer for normal to dry skin z darčekovej kozmetickej kolekcie AHAVA My Mini Love Affair zostáva pleť hĺbkovo hydratovaná, vyživená, bez lesku a svieža.

Zahrňte svoju pokožku zlatom z liftingovej pleťovej masky AHAVA

Trojicu kozmetických prípravkov v darčekovej súprave AHAVA My Mini Love Affair obohatených o patentovanú zložku Osmoter s 21 minerálmi z Mŕtveho mora dopĺňa luxusná liftingová bahenná maska s 24K zlatom. 24K Gold Mineral Mud Mask okrem vysokej koncentrácie morských minerálov obsahuje aj bahno z Mŕtveho mora, 24-karátové zlato, patentované zložky a prírodné ingrediencie, ktoré zabezpečujú maximálnu výživu, hydratáciu, vypnutie, zjednotenie, spevnenie a vyhladenie pleti. Vďaka obsahu kyseliny hyalurónovej a vitamínu B3 prípravok pokožku vyhladzuje a zmäkčuje. Po použití jedinečnej bahennej masky so zlatom je pleť žiarivejšia a jej tón je zjednotený.

Obsah balenia:
AHAVA minerálny krém na ruky 40 ml
AHAVA denný hydratačný krém na normálnu až suchú pleť 15 ml
AHAVA liftingová bahenná maska s 24-karátovým zlatom 6 ml


Zloženie

Zloženie minerálneho krému na ruky AHAVA:
Aqua (Mineral Spring Water), Ethylhexyl Palmitate, Ceteareth-30 & cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glycerín, Sodium Cetearyl Sulfate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Flower Water, Propanediol (Corn derived Glycol), Phenoxyethanol & Ethylexylglycerin, Maris Sal (Dead Sea Water), Dimethicone, Parfum (Fragrance), Allantoín, Linalool, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Coumarin, Alpha Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Isoeugenol, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl salicylát

Zloženie denného hydratačného krému AHAVA:
Aqua (Mineral Spring Water), Ethylhexyl Palmitate, Isopropylmyristate, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Propanediol (Corn derived Glycol), Alanine & Creatine & Glycerín & Glycine & Magnézium aspartám & sacharidy Hydrolysate & Urea, Etylhexyl Methoxycinnamate, Peg-40 Stearate, Sorbitan Tristearate, Caprylyl Glycol & Chlorphenesin & Phenoxyethanol, Maris Sal (Dead Sea Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Dimethicone, Allantoín, Parfum (Fragrance), Tokoferol (vitamín E), Coumarin, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool

Zloženie pleťové bahenné masky s 24K zlatom AHAVA:
Aqua (Mineral Spring Water), Glycerín, Propanediol (Corn derived Glycol), Hydroxyetyl acrylate / Sodium Acryloyldimehtyl Taurate Copolymer, Dimethicone, Caprylyl Methicone, Isostearyl Isostreate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Extract, Squalene (Phytosqualene), PVP, Niacinamide, Titanium Dioxide (Cl 77891), Silica, Mica, PEG-12 Dimethicone / PPG-20 Crosspolymer, Iron Oxides (Cl 77491), Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Calcium Aluminum Borosilicate, Tin Oxide, Etyl Lauroyl Arginate HCl, Phenoxyethanol, Oligosacharidy Isomerate, Sorbic Acid, Chlorphenesin, Biosaccharide Gum-1, Parfum (Fragrance), Allantoín, Silt (Dead Sea Mud), Sodium Citrate, Maris Aqua (Dead Sea Water), Dunaliella Salina Extract, Hydrogenated Polydecene, Methylsilanol Mannuronate, Phoenix dactylifera (Date) Fruit Extract, Lactic Acid, Citric Acid, Maris Sal (Dead Sea Salt), Gold (Cl 77480), Hexyl Cinnamal, Benzyl salicylát.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!
Objem
61 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Kozmetická taštička, Krém na ruky, Pleťová maska, Pleťový krém Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Objem

Objem
61 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Kozmetická taštička, Krém na ruky, Pleťová maska, Pleťový krém Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AHAVA My Mini Love Affair Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AHAVA Fields Of Gold Set 61 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AHAVA My Mini Love Affair.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií