Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET MPLA318265

AHAVA You Are Fabulous

Zobraziť katalóg
AHAVA You Are Fabulous
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: denný krém 50ml, čistiacu masku 100ml a minerálny krém 40ml
Kód:  KSDS1381 Produktové číslo:  697045015108 Stránky výrobcu

AHAVA You Are Fabulous

Darčekové balenie kozmetiky AHAVA v luxusnej kozmetickej taštičke je určené všetkým ženám, ktoré majú rady kvalitné výrobky z výhradne prírodných ingrediencií, testované na alergie, vhodné pre citlivú pleť a bez chemických konzervantov, ftalátov a ropných látok. Súprava AHAVA You Are Fabulous obsahuje denný hydratačný krém na normálnu až suchú pleť, čistiacu masku s obsahom prírodného bahna z Mŕtveho mora a minerálny krém na ruky. Kozmetika z Mŕtveho mora vyrábaná izraelskou spoločnosťou Dead Sea Laboratories Ltd je obohatená o patentovanú zložku Osmoter s 21 minerálmi z Mŕtveho mora,  ktorá obnovuje hydratáciu pleti, prirodzenú rovnováhu, hĺbkovo vyživuje a chráni pred všetkými vonkajšími vplyvmi. Darčeková kozmetická súprava AHAVA You Are Fabulous s luxusným zlatým puzdrom na zips je milou pozornosťou, ktorá poteší každú ženu. Prípravky na starostlivosť o pleť sú vegánske, tak ako všetky výrobky AHAVA. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy AHAVA You Are Fabulous

  • Minerálna kozmetika z Mŕtveho mora vyrábaná izraelskou spoločnosťou Dead Sea Laboratories Ltd
  • V podobe súpravy prípravkov obohatených o patentovanú zložku Osmoter s 21 minerálmi z Mŕtveho mora
  • Súprava AHAVA na docielenie maximálnej hydratácie a výživy
  • Bez chemických konzervantov, ftalátov a ropných látok
  • Darčekové balenie kozmetiky je vegánske, tak ako všetky výrobky AHAVA
  • You Are Fabulous obsahuje minerálny krém na ruky, denný hydratačný krém na normálnu až suchú pleť a čistiacu masku s obsahom prírodného bahna z Mŕtveho mora
  • Kozmetická súprava AHAVA You Are Fabulous je skvelá ako darček pre každú ženu
  • Dodáva sa s luxusnou kozmetickou taštičkou v zlatej farbe na zips

Úžasné minerály z Mŕtveho mora na vaše ruky 

Krém na ruky AHAVA z darčekovej súpravy You Are Fabulous má ľahkú textúru a po jeho nanesení budú vaše ruky jemné a hebké. Prípravok obsahuje vysoký obsah minerálov z Mŕtveho mora, účinne zvláčňuje hrubú a suchú pokožku, hydratuje a vyživuje ruky. Krém je hypoalergénny, vhodný aj pre citlivú pleť a detskú pokožku od 3 rokov. 

Pleťový krém zo súpravy AHAVA You Are Fabulous uzamyká vlhkosť hlboko v pokožke

Denný hydratačný krém na normálnu a suchú pleť AHAVA Essential Day Moisturizer for normal to dry skin vďaka vitamínu E, provitamínu B5 a aminokyselinám pokožku vyhladzuje, vyživuje, chráni proti poškodeniu vonkajšími vplyvmi,  navracia pleti rovnováhu a podporuje jej prirodzenú regeneráciu. Po použití Essential Day Moisturizer for normal to dry skin z kozmetickej darčekové súpravy AHAVA You Are Fabulous zostáva pleť hĺbkovo hydratovaná, vyživená, bez lesku a svieža. 

Čistiaca bahenná maska AHAVA na všetky typy pleti

Trojicu kozmetických prípravkov obohatených o patentovanú zložku Osmoter s 21 minerálmi z Mŕtveho mora dopĺňa unikátne hĺbkovo čistiaca bahenná maska. AHAVA Purifying Mud Mask okrem vysokej koncentrácie morských minerálov obsahuje aj prírodné bahno z Mŕtveho mora a vďaka obsahu zinku, panthenolu, extraktu z harmančeka, aloe vera a kaolínu upokojí podráždenú pokožku a redukuje jej začervenanie. Maska nevysušuje a je vhodná aj pre citlivú pleť. 

Použitie: 
Jednoducho naneste jemnú vrstvu na čistú pleť, okrem oblasti očí, a nechajte pôsobiť 3 min až 10 min. Potom zmyte dôkladne teplou vodou. Aplikujte dvakrát alebo trikrát týždenne.

Zloženie AHAVA Mineral Hand Cream:
Aqua (Mineral Spring Water), Ethylhexyl Palmitate, Ceteareth-30 & Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glycerin, Sodium Cetearyl Sulfate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Flower Water, Propanediol(Corn derived Glycol), Phenoxyethanol & Ethylexylglycerin, Maris Sal (Dead Sea Water), Dimethicone, Parfum (Fragrance), Allantoin, Linalool, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Alpha Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Isoeugenol, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate

Zloženie AHAVA Essential Day Moisturizer for normal to dry skin:
Aqua (Mineral Spring Water), Ethylhexyl Palmitate, Isopropylmyristate, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Propanediol(Corn derived Glycol), Alanine & Creatine & Glycerin & Glycine & Magnesium Aspartate & Saccharide Hydrolysate & Urea, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Peg-40 Stearate, Sorbitan Tristearate, Caprylyl Glycol & Chlorphenesin & Phenoxyethanol, Maris Sal (Dead Sea Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Dimethicone, Allantoin, Parfum (Fragrance), Tocopherol (Vitamin E), Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool

Zloženie AHAVA Purifying Mud Mask: 
Kaolin, Silt (Dead Sea Mud), Aqua (Mineral Spring Water), Cocamide MEA & DMDM Hydantoin & Sodium Lauroamphoacetate & Sodium Trideceth Sulfate, Propanediol (Corn derived Glycol), Glyceryl Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Extract & Propylene Glycol, Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Ceteareth-30 & Cetearyl Alcohol, Maris Sal (Dead Sea Water), Sodium Lactate, Zinc Oxide, Caprylyl Glycol & Chlorphenesin & Phenoxyethanol, Panthenol (Pro Vitamin B5) , Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Stearyl Alcohol, Magnesium Aluminum Silicate, Hydroxyethylcellulose, Peg-40 Stearate, Allantoin, Lactic Acid, Dimethicone, Sorbitan Tristearate, Xanthan Gum, PEG-5 Cocoate & PEG-8 Dicocoate & PEG-9 & Iodopropynyl Butylcarbamate, Triclosan, Methylisothiazolinone, BHA, Tocopherol (Vitamin E)

Obsah balenia: 
AHAVA denný hydratačný krém na normálnu až suchú pleť 50 ml
AHAVA čistiaca maska s obsahom prírodného bahna z Mŕtveho mora 100 ml
AHAVA minerálny krém s obsahom minerálov z Mŕtveho mora 40 ml


Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AHAVA You Are Fabulous Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AHAVA You Are Fabulous. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AHAVA You Are Fabulous.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií