AD homeoffice PET

ALTERNA Bamboo Smooth PM Anti-Frizz Smoothing Treatment 150 ml

Zobraziť katalóg
ALTERNA Bamboo Smooth PM Anti-Frizz Smoothing Treatment 150 ml
5 1 hodnotení
Maska na vlasy pre ženy, s keratínom, bezoplachová, na farbené vlasy, objem 150ml - 206 €/1 l
Kód:  KSVL3151 Produktové číslo:  873509025375
ALTERNA Bamboo Smooth PM Anti-Frizz Smoothing Treatment 150 ml Predaj skončil

ALTERNA Bamboo Smooth PM Anti-Frizz Smoothing Treatment 150 ml

Maska na vlasy Bamboo Smooth patrí do nočnej regeneračnej a uhladzujúcej starostlivosti. Je prvým krokom dvojfázového systému starostlivosti o vlasy Anti-Frizz Daytime/Overnight System. Pomocou tohto špeciálneho systému budú vaše vlasy jemné, hladké a poddajné až 72 hodín. Nočná maska má unikátne zloženie, ktoré vlasy posilňuje, vyživuje a hydratuje počas nočného odpočinku. Účinná starostlivosť pripravuje vlasy na ranný styling, chráni ich pred teplom zo spotrebičov aj pred vzdušnou vlhkosťou. Vyskúšajte šetrnú vlasovú masku, ktorá vaše vlasy zdokonalí a spoľahlivo ochráni!

Vlastnosti masky

  • Je súčasťou dvojfázovej vlasovej starostlivosti
  • Regeneruje a uhladzuje vlasy
  • Je určená pre použitie na noc
  • Zanecháva vlasy jemné a hladké až 72 hodín
  • Dodáva vlasom pružnosť a lesk
  • Chráni vlasy pred vzdušnou vlhkosťou aj pred teplom z fénu
  • Je určená pre všetky typy vlasov, vrátane farbených

Nočná vlasová starostlivosť

Aby vlasy vyzerali zdravo, je potrebné sa o ne starať vhodnými prípravkami. Šetrná vlasová starostlivosť v podobe nočnej masky na vlasy pôsobí v čase nočného spánku, kedy sú vlasy schopné najlepšie vstrebávať živiny. Prípravok vlasy chráni pred poškodením a dodáva im prirodzene zdravý vzhľad. Doprajte vlasom intenzívnu starostlivosť, aby boli zdravé, svieže a prirodzene krásne!

Použitie:
Naneste pred spaním prípravok do dlaní a rovnomerne rozotrite od korienkov ku končekom. Ráno vlasy umyte šampónom a naneste denný krém Bamboo Smooth AM Anti-Frizz Daytime Smoothing Balm.

Aktívne látky:

  • Technológia SmoothSeal – vlasy posilňuje, vyživuje a uhladzuje jednotlivé vlasové vlákna, chráni ich pred vzdušnou vlhkosťou
  • Bambucké maslo – vlasy vyživuje a hydratuje, dodáva im pružnosť a lesk
  • Kendi olej a proteíny – vyživujú a regenerujú vlasové vlákna, dodávajú im lesk a jemnosť

Zloženie:
Water, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Glycerin, Polyquaternium-37, Quaternium-80, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Bambusa Vulgaris Extract, Keratin, Hydrolyzed Keratin, Aleurites Moluccanus Seed Oil, Phospholipids, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Superoxide Dismutase, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ascorbic Acid, Pearl Powder, Panthenyl Ethyl Ether, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Polysilicone-15, Phytantriol, PPG-1 Trideceth-6, Acrylates Copolymer, Sorbitan Oleate, Silicone Quaternium-3, Trideceth-12, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Citronellol, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional.

Kozmetický rad Bamboo

Výrobky z tohto kozmetického radu nesú ochrannú známku Fairtrade a sú certifikované podľa prísnych noriem spoločnosti Ecocert pre ekologickú a prírodnú kozmetiku. Všetky prípravky poskytujú vlasom spoľahlivú ochranu pred UV žiarením a tepelným poškodením. Farbené vlasy chránia prípravky z radu Bamboo pred vyblednutím.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Bio , Profesionálne Hotovo!
Typ produktu
Maska Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Špecifické zloženie
S keratínom Hotovo!
Typ vlasov
Farbené Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Bio , Profesionálne Hotovo!

Typ

Typ produktu
Maska Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
S keratínom Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Farbené Hotovo!

Objem

Objem
150 ml Hotovo!

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku
Bezoplachová Hotovo!

Typ

Typ
Maska Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALTERNA Bamboo Smooth PM Anti-Frizz Smoothing Treatment 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALTERNA Bamboo Smooth PM Anti-Frizz Smoothing Treatment 150 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALTERNA Bamboo Smooth PM Anti-Frizz Overnight Smoothing Treatment 150 ml.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií