AP+ nový vizuál PET

ALTERNA Caviar Bodybuilding Volume Shampoo 1000 ml

Zobraziť katalóg
ALTERNA Caviar Bodybuilding Volume Shampoo 1000 ml
4,4 5 hodnotení
Šampón pre ženy, typ vlasov: jemné, poškodené a starnúce a šedivejúce, účinok: objem, lesk a hydratácia, zloženie: bez parabénov a bez sulfátov - 46,90 €/1 l
46,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KSVL3204 Produktové číslo:  873509028048
ALTERNA Caviar Bodybuilding Volume Shampoo 1000 ml 46,90 € Momentálne nedostupné

ALTERNA Caviar Bodybuilding Volume Shampoo 1000 ml

Šampón ALTERNA Caviar Bodybuilding Volume Shampoo je prípravok určený na starostlivosť o vlasy jemné a krehké. Patrí do radu produktu CAVIAR – vyspelé omladzovacie technológie vlasovej kozmetiky, pre vlasy poškodené každodenným stresom, vplyvom okolitého prostredia, nesprávnou starostlivosťou o ne a predčasným starnutím. Zloženie prípravku zastavuje proces starnutia priamo na bunkovej úrovni. V každom prípravku rady Caviar je patentovaný komplex proti starnutiu Age-Control Complex zameraný na boj proti starnutiu vlasov. Obsahuje tri základné zložky: kaviárový extrakt, ktorý je bohatým zdrojom mastných kyselín omega-3, ďalej vitamín C ako spoľahlivý antioxidant a cytokíny podporujúce mikrocirkuláciu. V kombinácii s najnovšími poznatkami a technológiami proti starnutiu pomáha minimalizovať viditeľné prejavy starnutia vlasov vyživuje a posilňuje ich, čím zlepšuje celkový vzhľad vašich vlasov. Obnovuje hydratáciu, silu, lesk aj pružnosť vlasov. Doprajte svojim vlasom tú najkvalitnejšiu starostlivosť o ne a vaše vlasy budú žiarivo lesklé a zdravé.

Aktívne látky

  • Age-Control Complex – pôsobí proti prirodzenému starnutiu vlasov aj proti starnutiu spôsobenému vplyvom vonkajšieho prostredia alebo chemickým ošetrením. Obsahuje kaviárový extrakt, vitamín C a cytokíny, ktoré vlasy vyživia, ošetria, vyhladia a dodajú im lesk.
  • Technológia ColorHold – chráni farbu vlasov pred vyblednutím či vymytím.

Typ vlasov: Pre vlasy krehké a unavené vekom.

Použitie: Aplikujte do mokrých vlasov a krúživým pohybom vmasírujte až k vlasovým korienkom po celej vlasovej pokožke hlavy. Nechajte krátko pôsobiť a potom dôkladne opláchnite. V prípade nutnosti opakujte. Pre dosiahnutie najlepšieho výsledku použite vhodný prípravok z radu Alterna Caviar.

Zloženie: Aqua/Water/EAU, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl 2-Sulfolaurate, Disodium 2-Sulfolaurate, Cetrimonium Chloride, Lauramide MEA, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Panthenol, Glycereth-26, Caviar Extract, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Foeniculum Vulgare (Fennel) Seed Extract, Hydrolyzed Ulva Lactuca Extract, Hydrolyzed Algae Extract, Algae Extract, Saccharomyces Lysate Extract, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Superoxide Dismutase, Lactoferrin, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Retinyl Palmitate, Phospholipids, Corn Oligosaccharides, Copper Lysl Oxidase, Acetyl Methionine, Acetyl Serine, Amino Acyl tRNA Synthetase, Phytosphingosine, Ganoderma Lucidum (Mushroom) Tyrosinase, Lentinus Edodes Tyrosinase, Glycine Soja (Soybean) Seed Peroxidase, Hexapeptide-11, Hydrolyzed Soy Protein, Glycine Max (Soybean) Symbiosome Extract, Pikea Robusta Extract, Adenosine Triphosphate, Niacinamide/Yeast Polypeptide, Ascorbic Acid Polypeptide, Pantothenic Acid Polypeptide, Wasabia Japonica Root Extract, Papain, Bromelain, Melanin Silanetriol, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Polysilicone-15, Polyquaternium-10, Glycerin, Acrylates Copolymer, VP/DMAPA Acrylates Copolymer, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Silicone Quaternium-8, Silicone Quaternium-16, Undeceth-11, Undeceth-5, Butyloctanol, PEG-150 Distearate, Aminomethyl Propanol, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Methylisothiazolinone, Parfum/Fragrance, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Geraniol.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Špecifické zloženie
Bez parabénov, Bez sulfátov Hotovo!
Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!
Účinok
Objem, Lesk, Hydratácia Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
Bez parabénov, Bez sulfátov Hotovo!

Typ šampónu

Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!

Účinok

Účinok
Objem, Lesk, Hydratácia Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Jemné, Poškodené, Starnúce a šedivejúce Hotovo!

Objem

Objem
1 000 ml Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALTERNA Caviar Bodybuilding Volume Shampoo 1000 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALTERNA Caviar Multiplying Volume Shampoo 1000 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALTERNA Caviar Bodybuilding Volume Shampoo MAXI 1 l.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií