AlzaBoxy Q1 Protiplnění

ANGRY BEARDS Shavetta Garrigue

Zobraziť katalóg
ANGRY BEARDS Shavetta Garrigue
5,0 23 hodnotení
Britva – klasická na holenie, aerodynamická rukoväť z vodoodolného pakkawoodu, rameno z ocele s teflónovou úpravou, ihneď pripravená na použitie, luxusný minimalistický dizajn, puzdro z vegánskej kože, miesto jednoliatej čepele výmenné žiletky
Kód:  HOL360 Produktové číslo:  8594205594072 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ANGRY BEARDS Shavetta Garrigue


Kľúčové vlastnosti britvy na holenie Angry Beards Shavetta Garrigue

  • Klasická britva na holenie na bežnú žiletku
  • Tradičné spracovanie a dizajn
  • Ergonomická rukoväť z kvalitného železa a dreva
  • Puzdro je vyrobené z vegánskej kože

Klasické holenie s nádychom moderny

S klasickou britvou Angry Beards sa ponoríte do starého dobrého štýlu holenia, ktoré závisí na istote vašej ruky. Namiesto jednoliatej čepele sú však bežné výmenné žiletky. Takže vám odpadá starosť o veľmi dôležitú ostrosť čepele. Shavetta Garrigue vám tak je vždy a okamžite po ruke, keď si len spomeniete, že si chcete upraviť fúzy.


Angry Beards Shavetta Garrigue -kvalita v čiernom puzdre

Po rozbalení britvy Shavetta Garrigue nájdete v puzdre z vegánskej kože kvalitnú britvu, tak sa môžete pustiť do nezabudnuteľného holiaceho zážitku. V ruke vám odvedie skvelú prácu kvalitné drevo a oceľ, ktoré do seba dokonale zapadá.

Holenie bez kvapky krvi

Pri pravidelnom holení sa určite chcete vyvarovať poraneniam, ktoré sú na tvári jednoznačne vidieť a už vôbec nechcete riešiť hlboké rany zaliate prúdmi krvi. So shavettou od Angry Beards sa žiadneho krviprelievania nemusíte obávať. Vďaka ostriu žiletky, ktoré trčí len 0,5 mm, sa minimalizuje možnosť porezania a tento klasický štýl holenia je vhodný aj pre úplných nováčikov britvou nepobozkaných.


Angry Beards Shavetta Garrigue je originálny kúsok, ktorý musíte mať

Britva Angry Beards Shavetta Garrigue je ideálnym spoločníkom pre chlapov, ktorí dbajú o úpravu svojich fúzov a chcú vyzerať cool. Shavetta Garrigue vám úžasne pomôže predovšetkým s úpravou kontúr, takže nie aby ste si s ňou chceli oholiť celú tvár.

Používanie britvy Angry Beards Shavetta Garrigue:

Žiletku zlomte v polovici (obe polovice môžete použiť), na konci shavetty odklopte poistku, rozdeľte listy ramena a vložte žiletku dovnútra. Potom na ňu priklopte rameno a potom poistku. A teraz hurá na úpravu kontúr a krku. Pri správnom vložení trčí len malý kúsok žiletky (0,5 mm). Preto si ju môžu dovoliť aj úplní začiatočníci v holení s britvou.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim, proc neni info zda je ziletka soucasti nebo se musi dokoupit, a proc v prislusenstvi zadne nejsou? rucnik muzu mit jiny, penu napatlam rukou, ale bez ziletky to asi nepujde (pokud jsem to spravne pochopil)

Dobrý den chci se zeptat proč se s touto břitvu nemůžu holit celou tvář? Popřípadě hlavu? A jakou by jste doporučili na celou tvář a hlavu?

Dobry den, jaké ziletky jsou vhodne pro tuto britvu??? Chtěl bych si ji objednat. Dekuji

Prečo neprikladáte žiletku ktorá je súčasťou balenia?

Diskusia a poradňa k ANGRY BEARDS Shavetta Garrigue
Príslušenstvo pre ANGRY BEARDS Shavetta Garrigue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANGRY BEARDS Shavetta Garrigue . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ANGRY BEARDS Shavetta Garrigue.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií