PET PET

ASTRID SUN Hydratačné mlieko na opaľovanie OF 15 80 ml

Zobraziť katalóg
ASTRID SUN Hydratačné mlieko na opaľovanie OF 15 80 ml
Mlieko na opaľovanie – pre dospelých, ochranný faktor 15, dermo, objem 80ml - 35 €/1 l
Kód:  OPA194 Produktové číslo:  8592297004271 Stránky výrobcu
ASTRID SUN Hydratačné mlieko na opaľovanie OF 15 80 ml Predaj skončil

ASTRID SUN Hydratačné mlieko na opaľovanie OF 15 80 ml

Doprajte vašej pokožke bezpečné opaľovanie s hydratačným mliekom ASTRID SUN! Mlieko na opaľovanie poskytuje pokožke ochranu počas slnenia a zároveň sa o ňu stará. Jedinečné zloženie je obohatené o karotenoidový komplex, ktorý bojuje proti známkam starnutia a odďaľuje vznik nových vrások. Jemná vodoodolná textúra sa ľahko rozotiera a znižuje nutnosť opakovaného nanášania prípravku po každom kúpaní. Telové mlieko ASTRID SUN udrží vašu pokožku hebkú, dokonale hydratovanú a zdravú.

Hlavné prednosti hydratačného mlieka na opaľovanie ASTRID SUN OF 15, 80 ml

  • Telové mlieko ASTRID hydratuje a vyživuje
  • Karotenoidový komplex predchádza vzniku nových vrások
  • Inovatívne slnečné technológie UVA, UVB, IR, VL
  • Nemastná textúra mlieka na opaľovanie ASTRID
  • Vodoodolné vyhotovenie
  • Mlieko ASTRID SUN sa ľahko aplikuje a rýchlo sa vstrebáva

Použitie:
Nanášajte na suchú pokožku pred pobytom na slnku a rozotrite, okrem okolia očí. Na ochranu pokožky celého tela dospelej osoby je potrebné 36 g opaľovacieho prípravku, tj. približne 6 čajových lyžičiek.

Zloženie:
Aqua, Octocrylene, C12-15 alkyl benzoate, Ethylhexyl salicylate, Glyceryl stearate citrate, Glycerin, Homosalate, Aluminum starch octenyl succinate, Cyclopentasiloxane, Caprylic/capric triglyceride, Cetearyl alcohol, Dicaprylyl carbonate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Butylene glycol, Mauritia flexuosa fruit oil, Allantoin, Arachis hypogaea oil, Ascorbyl palmitate, Beta-carotene, Betaine, Caprylyl glycol, Carnosine, Citric acid, Daucus carota sativa extract, Decylene glycol, Ethylhexylglycerin, Glyceryl oleate, Glyceryl stearate, Helianthus annuus seed oil, Isopropyl myristate, Lecithin, Lycopene, Panthenol, Parfum, Sodium hydroxide, Solanum lycopersicum seed oil, Tocopherol, Tocopheryl acetate, Triacontanyl PVP, Vaccinium macrocarpon seed oil, Xanthan gum, BHT, Phenoxyethanol, Tetrasodum EDTA, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASTRID SUN Hydratačné mlieko na opaľovanie OF 15 80 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASTRID SUN Hydratační mléko na opalování OF 15 80 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASTRID SUN Hidratáló naptej OF 15 80 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií