AlzaPlus+ děti Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASTRID SUN Rodinné mlieko na opaľovanie OF50+ 250 ml

Zobraziť katalóg
ASTRID SUN Rodinné mlieko na opaľovanie OF50+ 250 ml
5 6 hodnotení
Mlieko na opaľovanie – pre dospelých a pre deti, ochranný faktor 50, na tvár, na telo, pre citlivú pleť a pre deti, dermo, na všetky typy pokožky, objem 250ml - 55,60 €/1 l
Kód:  OPA147 Produktové číslo:  8592297005810 Stránky výrobcu
ASTRID SUN Rodinné mlieko na opaľovanie OF50+ 250 ml Predaj skončil

ASTRID SUN Rodinné mlieko na opaľovanie OF50+ 250 ml

Mlieko od ASTRID SUN pre celú rodinu ochráni pred nepriaznivými vplyvmi slnečných lúčov vás aj citlivú detskú pokožku. ASTRID SUN Rodinné mlieko s OF 50+ je vodoodolné a vysoko fotostabilné (ochranný filter sa nerozpadá pri dlhodobom pobyte na slnku). Prípravok disponuje inovatívnym systémom ochrany UVA/UVB/IR/VL, chráni pred UV žiarením, infračerveným žiarením a viditeľným svetlom. Vhodnosť pre citlivú a detskú pokožku je daná vďaka obsahu provitamínu D a bisabololu (zložka harmančeka pravého). ASTRID SUN Rodinné mlieko na opaľovanie bolo dermatologicky testované. Jeho zloženie potláča vznik alergických reakcií.

Kľúčové vlastnosti ASTRID SUN Rodinné mlieko na opaľovanie OF 50+

  • ASTRID SUN Rodinné mlieko s OF 50+ je vhodné pre vás aj vaše deti
  • Vysoký OF 50 a fotostabilná ochrana robí z mlieka to najlepšie, pre čo sa v lete môžete rozhodnúť
  • Opaľovacie mlieko od ASTRID SUN je vodoodolné
  • Prípravok disponuje inovatívnym systémom ochrany UVA/UVB/IR/VL (ultrafialové, infračervené a viditeľné žiarenie)
  • Obsah provitamínu D a bisabololu sa stará o citlivú a detskú pokožku
  • Rodinné opaľovacie mlieko ASTRID SUN s OF 50+ bolo dermatologicky testované
  • Jeho zloženie potláča vznik alergických reakcií

Aplikácia:
Mlieko na opaľovanie nanášajte pred slnením rovnomerne na pokožku. Podľa potreby počas dňa aplikáciu opakujte.

Zloženie:
Aqua, Homosalate, Octocrylene, C12-15 alkyl benzoate, Ethylhexyl salicylate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Butyloctyl salicylate, Phenylbenzimidazole sulfonic acid, Glycerin, Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, Ethylhexyl triazone, Potassium cetyl phosphate, Tapioca starch, Butylene glykol, Undecane, Hydrogenated palm glycerides, Arginine, 7-dehydrocholesterol, 1,2-hexanediol, Allantoin, Beta-glucan, Betaine, Bisabolol, Caprylyl glykol, Carnosine, Cetearyl alkohol, Decylene glykol, Ethylhexylglycerin, Helianthus annuus seed oil, Octyldodecanol, Panthenol, Parfum, Polyacrylate crosspolymer-6, Sodium cetearyl sulfate, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Sodium sulfate, T-butyl alkohol, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, Tocopheryl acetate, Triacontanyl PVP, Tridecane, Xanthan gum, BHT, Phenoxyethanol, Sodium benzoate.


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASTRID SUN Rodinné mlieko na opaľovanie OF50+ 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASTRID SUN Rodinné mléko na opalování OF50+ 250 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASTRID SUN Családi naptej OF50+ 250 ml.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií