Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MPLA310401 - SK

ATTITUDE Super leaves s detoxikačným účinkom - olivové listy 240 ml

Zobraziť katalóg
ATTITUDE Super leaves s detoxikačným účinkom - olivové listy 240 ml
Telový krém – hydratačný, hypoalergénny, regeneračný a upokojujúci, vhodný na normálnu pokožku, pre ženy aj pre mužov, s vitamínmi a s prírodnými zložkami, vyhotovenie: prírodné a dermo, aktívne látky: semená moringy, objem 240ml - 88,79 €/1 l
Kód:  BABY7245 Produktové číslo:  626232481938 Stránky výrobcu
ATTITUDE Super leaves s detoxikačným účinkom - olivové listy 240 ml Predaj skončil

ATTITUDE Super leaves s detoxikačným účinkom - olivové listy 240 ml

Objavte silu prírody s hypoalergénnym telovým krémom od značky ATTITUDE. Telový krém Super Leaves s detoxikačným účinkom a výťažkom z olivových listov pomáha udržiavať zdravú a regenerovanú pokožku, a to všetko bez pridanej chémie. Rad Super Leaves obsahuje výťažky z listov kapucínky a potočnice, ktoré vynikajú svojimi regeneračnými vlastnosťami a obsiahnutými vitamínmi a minerálmi. Čisto prírodný telový krém ATTITUDE Super leaves naviac obsahuje výťažok zo semien moringy - ich detoxikačná zložka zamedzuje vstrebávaniu škodlivín z okolitých vplyvov. 

Kľúčové vlastnosti telového krému Super leaves - olivové listy

  • Čisto prírodný telový krém s detoxikačným účinkom
  • Pôsobí regeneračne pomocou výťažkov z listov olivovníka
  • S príjemnou vôňou hrušky a zázvoru
  • Upokojuje, osviežuje a regeneruje pokožku
  • Telový krém ATTITUDE je dermatologicky testovaný a hypoalergénny
  • Obal je 100 % recyklovateľný

Zloženie:
Aqua, caprylic/capric triglyceride, vegetable glycerin, dicaprylyl ether, cetearyl olivate, olea europaea (olive) oil, vitis vinifera (grape) seed oil, butyrospermum parkii (shea) butter, sorbitan olivate, stearyl alcohol, octyldodecanol, tapioca starch, glyceryl stearate, xanthan gum, nasturtium officinale (watercress/cresson) extract, tropaeolum magus (Indian cress/capucine) extract, maltodextrin, moringa oleifera seed extract, camellia sinensis (white tea/thé blanc) leaf extract, levulinic acid, potassium sorbate, sodium levulinate, methyldihydrojasmonate (jasmine), hexyl salicylate (floral), pentadecalactone (fruit).

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Dermo, Prírodné Hotovo!
Objem
240 ml Hotovo!
Typ pleti
Normálna Hotovo!
Špecifické zloženie
S prírodnými zložkami, S vitamínmi Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ATTITUDE Super leaves s detoxikačným účinkom - olivové listy 240 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ATTITUDE Super Leaves Natural Body Cream Nourishing 240 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ATTITUDE Super Leaves Natural Body Cream Nourishing 240 ml.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií