Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ drogerie AlzaBoxy Q1

AXE Gold Duopack

Zobraziť katalóg
AXE Gold Duopack
Kozmetická sada – obsahuje: Axe Gold sprchový gél 250ml + Axe Gold deodorant sprej 150ml
Kód:  SG435 Produktové číslo:  8584057006410 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AXE Gold Duopack

S kozmetickou súpravou AXE Gold Duopack budete pripravení prijímať nové výzvy so sviežosťou po celom tele. Sprchový gél sa pri každodennej hygiene stane parťákom, na ktorého sa môžete spoľahnúť. Vašu pokožku šetrne čistí a zároveň ju hydratuje. Vďaka jeho neodolateľnej vôni s exotickým korením si vás každá žena, okolo ktorej prejdete, hneď zapamätá. Počas dňa vás proti poteniu a telesnému zápachu bude chrániť deodorant v spreji. Vďaka vôni cédrového dreva s vanilkou sa za vami otočí nejedna žena.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej súpravy AXE Gold Duopack

  • Vôňa sprchového gélu kombinuje exotické korenie, vanilku, pižmo a jantár
  • Gél jemne očistí pokožku a zároveň ju hydratuje
  • Vaše telo tento gél revitalizuje, osvieži a zregeneruje
  • Deodorant nádherne vonia po cédrovom dreve a vanilke
  • Sprej vás po celý deň chráni pred potením

Po sprche s AXE Gold chytíte druhý dych

Po úplne skvelej sprche s gélom AXE Gold sa budete cítiť výnimoční a ako znovuzrodení. O vašu pokožku sa s jemnosťou postará a zároveň ju zanechá vláčnu. Vďaka tomuto sprchovému gélu zregenerujete ako svoje telo, tak i svoju myseľ. S jeho nezameniteľnou vôňou, ktorá kombinuje exotické korenie, pižmo, vanilku a jantár sa vkradnete do mysle žien vo svojom okolí a získate si ich pozornosť. So sprchovým gélom AXE Gold neurobíte krok vedľa a vždy vás po umytí povzbudí.

Použitie:
Sprchový gél naneste na mokrú pokožku, napeňte ho a následne dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Agua, Sodium laureth sulfate, Parfum, Caramel, Citric acid, Cocamide MEA, Disodium ADTA, Glycerin, Maltodextrin, PPG-12, Sodium chloride, Citronellol, Limonene, Linalool

Zdravé sebavedomie v každej situácii

S deodorantom AXE Gold v spreji zažiarite v každej situácii. Nielenže budete celý deň krásne voňať po cédrovom dreve s vanilkou, ale zároveň budete chránení proti poteniu a prípadnému telesnému pachu. Sprej tak vaše sebavedomie povzbudí a vy sa môžete pustiť do nových výziev. Tento deodorant vás nesklame, preto ho majte vždy po ruke.

Použitie:
Sprej aplikujte na podpazušie a krk podľa potreby.

Zloženie:
Alcohol denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Alpha-isomethyl ionone, Citral, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

Typy pokožky:
Súprava je vhodná pre všetky typy pleti.

Balenie obsahuje:
1× sprchový gél AXE Gold 250 ml
1× deodorant sprej AXE Gold 150 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AXE Gold Duopack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AXE Gold sprchový gel 250 ml + AXE Gold antiperspirant sprej 150 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AX Gold Duopack.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií