AlzaPlus+ drogerie AP+ plus nový vizuál

AXE Gold Signature darčeková kazeta pre mužov

Zobraziť katalóg
AXE Gold Signature darčeková kazeta pre mužov
5 4 hodnotení
Pánska kozmetická súprava – obsahuje: Axe Gold pánsky dezodorant sprej 150ml, Axe Gold sprchovací gél 250ml, Axe Signature styling gél 125ml - 2,23 €/ks
Kód:  VBAL372 Produktové číslo:  8717163703755 Stránky výrobcu
AXE Gold Signature darčeková kazeta pre mužov Predaj skončil

AXE Gold Signature darčeková kazeta pre mužov

Pánska darčeková kazeta AXE Gold Signature ponúka mužom telovú a vlasovú kozmetiku od obľúbenej značky. Sadu tvorí dezodorant v spreji Axe Gold Dezodorant & Bodyspray, sprchový gél Axe Gold Bodywash a stylingový gél na vlasy Axe Styling Signature. Dezodorant vás ochráni pred pachom potu, zaistí vám celodenné osvieženie a navyše prevonia vašu pokožku jedinečnou, drevitou vôňou vzácneho agarového dreva a vanilky. Sprchový gél zase jemne, ale dôkladne očistí pokožku celého tela a osvieži vašu pleť aj zmysly, a to vďaka jemnej vôni s tónmi dreva a vanilky. Maximálne sebavedomie vám potom zaistí stylingový gél na vlasy, vďaka ktorému vlasom dodáte obľúbený mokrý vzhľad, moderný štýl a nádherný, prirodzený lesk.

Kľúčové vlastnosti pánskej kozmetickej sady AXE Gold Signature

  • Pánska darčeková kazeta s kozmetikou obľúbenej značky AXE
  • Sadu tvorí telový dezodorant v spreji, sprchový gél a stylingový gél na vlasy
  • Dezodorant & Bodyspray Axe Gold s mužnou vôňou agarového dreva a vanilky
  • Spoľahlivo ochráni pred potom, osvieži a poskytne starostlivosť pokožke podpazušia
  • Sprchový gél Axe Gold Bodywash dokonale čistí pokožku celého tela
  • Prináša osviežujúci pocit vďaka jemnej vôni s tónmi dreva a vanilky
  • Stylingový gél na vlasy ideálny na vytvorenie mokrého vzhľadu vlasov
  • Axe Styling Signature so stredne silnou fixáciou na štýl, prirodzený lesk a výdrž

Buďte stále svieži vďaka vôni dezodorantu Axe Gold Dezodorant & Bodyspray

Parfémovaný dezodorant v spreji Axe Gold Dezodorant & Bodyspray vám zaistí pocit sviežosti celý deň, a to vďaka jedinečnej, mužnej drevitej vôni, ktorá v sebe snúbi arómu vzácneho agarového dreva a vanilky. Dezodorant vás spoľahlivo ochráni nielen pred pachom potu, ale tiež poskytne jemnú starostlivosť pokožke vášho podpazušia. Získajte sviežu, mužnú vôňu na mnoho hodín a zdvihnite si sebavedomie v každej situácii.

Použitie:
Na pokožku aplikujte zo vzdialenosti 20 cm. Vyhnite sa kontaktu s očami, neaplikujte na podráždenú alebo poranenú pokožku.

Zloženie:
Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Ethylhexylglycerin, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Citral, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

Získajte osviežujúcu čistotu pomocou sprchového gélu AXE Gold

Sprchový gél AXE Gold dokonale vyčistí vašu pokožku od hlavy až k päte. Zostane jemná a prevoňaná mužnou kombináciou vôňa dreva a vanilky. Užívajte si dokonalú čistotu každý deň. Skombinujte sprchový gél s ďalšími prípravkami z radu AXE Gold a budete sa cítiť skvele. Sprchový gél AXE Gold je vhodný pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Naneste na navlhčenú pokožku a umyte celé telo. Po umytí spláchnite vodou. Používajte kedykoľvek podľa potreby.

Zloženie:
Aqua, laurylsulfát sodný, parfém, karamel, kyselina citronová, kokamid MEA, disodná EDTA, glycerin, maltodextrin, PPG-12, benzoát sodný, chlorid sodný, citronellol, limonen, Linalool

Stylingový gél na vlasy Axe Styling Signature High Shine Gel

Stylingový gél na vlasy Axe Styling Signature High Shine Gél je ideálny prípravok na úpravu vlasov, ak chcete vytvoriť moderný, mokrý vzhľad. Gél sa vyznačuje stredne silnou fixáciou a vašim vlasov dodá nielen štýl, ale aj nádherne žiarivý lesk. Po nanesení gélu budú vlasy pôsobiť prirodzene a udržia si svoj tvar celý deň. Stylingový gél je vhodný na všetky typy a na všetky dĺžky vlasov.

Použitie:
Stylingový gél nanášajte na suché vlasy. Použite malé množstvo gélu, aby ste nezaťažili a nezlepili vlasy. Gél rozotrite medzi prstami a naneste ho rovnomerne do vlasov po celej ich dĺžke. Vytvarujte požadovaný účes.

Zloženie:
Aqua, VP/VA Copolymer, Glycerin, Propylene Glycol, Vinyl Caprolactam/VP/Dimethylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Butylene Glycol, Carbomer, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate, Lautrimonium Chloride, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Triethanolamine, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Limonene, Linalool

Sada obsahuje:
1× dezodorant v spreji Axe Gold Dezodorant & Bodyspray (150 ml)
1× sprchový gél Axe Gold Bodywash Swag Fresh (250 ml)
1×stylingový gél na vlasy Axe Styling Signature High Shine Gel (125 ml)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AXE Gold Signature darčeková kazeta pre mužov Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AXE Gold Signature dárková kazeta pro muže. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AXE Gold Signature ajándékkazetta férfiaknak.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií