PET MPLA318265

BAYLIS & HARDING Sada starostlivosti o telo v kufríku – Beauticology Unicorn

Zobraziť katalóg
BAYLIS & HARDING Sada starostlivosti o telo v kufríku – Beauticology Unicorn
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: sprchovací krém 300ml + pena do kúpeľa 300ml + telové mlieko 125ml + krém na ruky 125ml + kufrík
Kód:  VBAL8032 Produktové číslo:  017854106604
BAYLIS & HARDING Sada starostlivosti o telo v kufríku – Beauticology Unicorn Predaj skončil

BAYLIS & HARDING Sada starostlivosti o telo v kufríku – Beauticology Unicorn

Nechajte sa uniesť do sveta rozprávok pomocou pastelových jednorožcov s touto magickou súpravou kozmetických produktov . Tento set BAYLIS & HARDING Beauticology Unicorn obsahuje penu do kúpeľa, telové mlieko, krém na ruky a jemný sprchový krém. Rada Unicorn je inšpirovaná mýtickými jednorožcami a kúzelnými dúhami pastelových farieb. Môže to byť praktický darček, ktorý určite poteší každého, kto si potrpí na večerné horúce kúpele. Set sa vyznačuje sladkými vôňami, ktoré zaženú starosti aj únavu. Spoločnosti BAYLIS & HARDING založená v roku 1970 je rodinný podnik so sídlom v srdci Anglicka. Od skromných počiatkov sa spoločnosť vypracovala až k cenovo dostupným luxusným výrobkom. 

Kľúčové vlastnosti sady starostlivosti o telo v kufríku BAYLIS HARDING – Beauticology Unicorn 

  • Súprava produktov od BAYLIS & HARDING
  • Vhodná pre vegánov
  • Súprava je inšpirovaná mýtickými jednorožcami a kúzelnými dúhami pastelových farieb.
  • Set BAYLIS & HARDING je cenovo dostupný luxusný výrobok
  • Sladká vôňa 
  • Praktický a štýlový kufrík 

Obsah: 
Sprchový krém 300 ml
Pena do kúpeľa 300 ml
Telové mlieko 125 ml
Krém na ruky 125 ml
Kufrík


Zloženie

Sprchový krém: Aqua (Water, Eau), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Istearate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, PEG-150 Distearát, Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Disodium EDTA, Citric Acid, Benzophenone-4.

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BAYLIS & HARDING Sada starostlivosti o telo v kufríku – Beauticology Unicorn Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BAYLIS & HARDING Sada péče o tělo v kufříku - Beauticology Unicorn. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BAYLIS & HARDING Testápoló készlet tokban - Beauticology Unicorn.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií