PET AlzaBoxy Q1

BENECOS BIO Maximum Volume Brown 8 ml

Zobraziť katalóg
BENECOS BIO Maximum Volume Brown 8 ml
Maskara – typ maskary: klasická, farba: hnedá, efekt: predĺženie rias a objem
Kód:  DEKO3781 Produktové číslo:  4260198090115
BENECOS BIO Maximum Volume Brown 8 ml Predaj skončil

BENECOS BIO Maximum Volume Brown 8 ml

Kozmetika Benecos sa pýši kvalitnými a prírodnými produktmi s veľmi priaznivou cenou. Výnimkou nie je ani táto maskara. Ak ste teda majiteľka citlivých očí, iste oceníte jej prírodné zloženie. Zloženie maskary BIO Maximum Volume Brown je obohatené o jojobový olej, včelí vosk a vitamín E, a tak sa stará o vaše riasy. Kefka s bohatými štetinkami vykúzli maximálny objem rias. S hnedou maskarou od Benecos BIO Maximum Volume Brown určite zažiarite.

Kľúčové vlastnosti maskary BIO Maximum Volume Brown

  • Kvalitné prírodné zloženie
  • Netradičná hnedá farba
  • Maskara Benecos BIO Maximum Volume Brown má kefku, ktorá vykúzli oslňujúci objem
  • Zloženie je obohatené o jojobový olej a včelí vosk
  • Vitamín E pre ešte väčšiu starostlivosť a výživu
  • Maskara Benecos je vhodná aj pre vegánov

Zloženie:
AQUA, ALCOHOL*, BEESWAX/ CERA ALBA*, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-5 LAURATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, ACACIA SENEGAL GUM, POLYGLYCERYL-3 STEARATE, CERA CARNAUBA, HYDROGENATED LECITHIN, TALC, GLYCERYL CAPRYLATE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, p-ANISIC ACID, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, SODIUM HYDROXIDE, LIMONENE, TOCOPHEROL, PARFUM (ESSENTIAL OILS), ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*, CITRAL, LINALOOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499,CI 77891 * aus kontrolliert biologischem Anbau Inhaltsstoffe: Wasser, Alkohol*, Bienenwachs*, pflanzliches Glyzerin, Polyglyceryl-5-Laurat, Magnesiumaluminiumsilikat (Tonerde), Gummiarabikum, Carnaubawachs*, Polyglyceryl-3-Stearat, hydriertes Lezithin, Talkum, Glyzerinester, Jojobaöl*, Anissäure, Rosmarinextrakt, Sonnenblumenöl*, Natriumhydroxid, Parfümkomposition (Mischung natürlicher ätherischer Öle), Vitamin E, getrockneter Aloe Vera Saft*, Farbpigmente: Eisenoxide, Titaniumdioxid


Parametre a špecifikácia

Typ
Klasická Hotovo!
Efekt
Predĺženie, Objem Hotovo!
Farba
Hnedá Hotovo!

Typ

Typ
Klasická Hotovo!

Efekt

Efekt
Predĺženie, Objem Hotovo!

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BENECOS BIO Maximum Volume Brown 8 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BENECOS BIO Maximum Volume Brown 8 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BENECOS BIO Maximum Volume Brown 8 ml.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií