Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

BENECOS Happy Nails Green Beauty & Care bubble gum 5 ml

Zobraziť katalóg
BENECOS Happy Nails Green Beauty & Care bubble gum 5 ml
3,5 2 hodnotení
Lak na nechty – lesklý, dlhotrvajúci, farba: ružová, objem 5ml - 0,74 €/1 ml
Kód:  DEKO3752 Produktové číslo:  4260198095066
BENECOS Happy Nails Green Beauty & Care bubble gum 5 ml Predaj skončil

BENECOS Happy Nails Green Beauty & Care bubble gum 5 ml

Pestované ruky a hlavne nechty sú dnes už neodmysliteľnou súčasťou starostlivosti o krásu každej ženy. Bežné laky na nechty obsahujú veľké množstvo chemických látok, ktoré nechtom skôr škodia. Laky na nechty značky Benecos neobsahujú škodlivé látky ako sú formaldehydy, syntetický gáfor, kolofónia, ftaláty, toluén, parabény, silikónyanihaloorganické látky. Naopak obsahujú až z 90 % prírodné látky a sú vhodný aj pre vegánov. Výživný avokádový olej a vitamín H zaisťujú dokonalú starostlivosť pre krásne nechty.

Kľúčové vlastnosti laku na nechty BENECOS Happy Nails Green Beauty & Care Bubble Gum 5 ml

  • Lak na nechty Benecos neobsahuje škodlivé látky
  • Je vhodný pre vegánov
  • Obsahuje výživný olej aj vitamín H
  • Benecos je dlhotrvajúci lak na nechty
  • S lesklým efektom
  • Odtieň ružovej farby

Použitie:
Odstráňte kožtičku okolo nechtov. Pred lakovaním si umyte ruky mydlom, aby farba mohla optimálne priľnúť. Pre dosiahnutie najvyššej trvanlivosti treba dvakrát lakovať farebným lakom, na záver natrieť jednu vrstvu laku Top Coat a nechať dobre zaschnúť. Pre vytvrdnutie držte krátko pod studenou vodou.

Zloženie:
Etythyl Acetate, N-Butyl, Alcohol, Nitrocellulose, Alcohol, Citric Acid/Propylene Glycol/Succinic Acid Copolymer Laurate, Triethyl Citrate, Acetyl Tributyl Citrate, Butyl Acetate, Stearakonium Bentonite, Styrene/Acrylates Copolymer, Polyester-26, Diacetone Alcohol, Isopropyl Alcohol, Phosphoric Acid,PerseaGratissima (Avocado) Oil, Biotin [+/-(may contain) Silica, Calcium Sodium Borosilicate, Triethoxycaprylylsilane, Calcium Aluminum Borosilicate, Mica, Tin Oxide, Barium Sulfate, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77510 (Ferric Ammonium Ferrocyanide), CI 77499 (Iron Oxides), CI 19140 (Yellow 5Lake),CI 15850 (RED 6), CI 15880 (RED 34 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE)]



Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné, Vegan Hotovo!
Objem
5 ml Hotovo!
Typ laku
Klasický Hotovo!
Textúra
Lesklá Hotovo!
Efekt
Dlhotrvajúci Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné, Vegan Hotovo!

Objem

Objem
5 ml Hotovo!

Typ laku

Typ laku
Klasický Hotovo!

Textúra

Textúra
Lesklá Hotovo!

Vlastnosti

Efekt
Dlhotrvajúci Hotovo!
Farba
Ružová Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky laky na nechty

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BENECOS Happy Nails Green Beauty & Care bubble gum 5 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BENECOS Happy Nails Green Beauty & Care Bubble Gum 5 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BENECOS Happy Nails Green Beauty & Care Bubble Gum 5 ml.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií