Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ drogerie Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BIOTHERM Aquasource Double Set

Zobraziť katalóg
BIOTHERM Aquasource Double Set
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Aquasource Cream 50ml + Biosource Cleanser 50ml + kozmetickú tašku
Kód:  VBAL564 Produktové číslo:  8024417112530

BIOTHERM Aquasource Double Set

Kozmetická sada pre ženy BIOTHERM Aquasource Double Set je určená na dokonalú hydratačnú starostlivosť o normálnu a zmiešanú pleť. Pekná kozmetická taštička Cruciani ukrýva dva produkty renomovanej francúzskej značky Biotherm. Okrem čistiacej peny Biotherm Biosource Purifying Foaming Cleanser v nej nájdete aj inovovaný pleťový krém Aquasource. Pena perfektne, ale šetrne odstráni z pokožky všetky nečistoty a postará sa o jej jemnosť a vláčnosť. Jemný, gélový krém potom pleti dodá hĺbkovú a dlhodobú hydratáciu, vyhladí vrásky a zaistí pevnosť a pružnosť pokožky. Luxusný krém obnoví mladistvý vzhľad vašej pleti a rozžiari ju zdravím a krásou.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady BIOTHERM Aquasource Double Set

  • Darčeková sada pre ženy v peknej kozmetickej taštičke Cruciani
  • Sadu tvoria 2 skvele sa dopĺňajúce produkty renomovanej značky Biotherm
  • Zloženie prípravkov s unikátnou prísadou Life Plankton na hĺbkovú hydratáciu pokožky
  • Life Plankton na upokojenie a spevnenie pleti, jej ochranu a dokonalú regeneráciu
  • Čistiaca pena z radu Biosource jemne čistí, tonizuje a rozjasňuje pokožku
  • Hĺbkovo vyživuje a hydratuje, zamedzuje nežiaducemu lesku
  • Jemný, gélový krém Aquasource s inovovaným zložením na dokonale hydratovanú pleť
  • Vyhladzuje vrásky, zlepšuje pružnosť a pevnosť pleti, obnovuje jej mladistvý vzhľad
  • Kozmetická sada značky Biotherm vhodná pre normálnu až zmiešanú pleť

Čistiaca pena Biotherm Biosource Purifying Foaming Cleanser na jemne očistenú a tonizovanú pleť

Čistiaci kozmetický prípravok Biotherm Biosource Purifying Foaming Cleanser sa pri kontakte pleti s vodou premení na hodvábne jemnú penu, ktorá veľmi šetrným spôsobom vyčistí vašu pokožku. Čistý termálny planktón poskytne pleti hĺbkovú a dlhotrvajúcu hydratáciu, bambucké maslo zaistí výživu pokožky a zinok sa postará o obmedzenie produkcie mazových žliaz. Vďaka zloženiu bohatému na vitamíny, minerály a výživné a ošetrujúce látky zanechá čistiaca pena Biosource pokožku nádherne sviežu a rozjasnenú, vyživenú a hĺbkovo hydratovanú. Súčasne dôjde aj k zjednoteniu farebného tónu pleti.

Aktívne látky:
Komplex minerálnych látok – zjednocujú farebný tón pleti
Zinok – podporuje ochrannú funkciu pokožky, obmedzuje produkciu mazových žliaz
Bambucké maslo – poskytuje pleti intenzívnu a hĺbkovú výživu
Life Plankton – čistý termálny planktonoýé extrakt, exkluzívna prísada typická pre kozmetiku značky Biotherm, pôvodne pochádza z termálnych prameňov vo francúzskych Pyrenejach, ktoré sú bohaté na minerály, získava sa vďaka patentovanému biotechnologickému fermentačnému procesu Fermogenesis, obsahuje 35 živín, bielkovín, vitamínov, aminokyselín, glucidov, lipidov a stopových prvkov, ktoré pomáhajú obnoviť životné funkcie pokožky a sú nevyhnutné pre jej zdravie

Spôsob použitia:
Ráno tvár navlhčite čistou vodou. Primerané množstvo čistiaceho gélu naneste do dlaní a aplikujte na tvár. Jemnými krúživými pohybmi masírujte tvár, až sa vďaka kontaktu s vodou vytvorí bohatá čistiaca pena. Vyhnite sa oblasti očí. Nakoniec dôkladne opláchnite vlažnou vodou.

Konzistencia:
Gél (penivý)

Typ pleti:
Normálna a zmiešaná pokožka

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Sodium Cocoyl Glycinate, Montmorillonite, Myristic Acid, Butylene Glycol, Argilla, Palmitic Acid, Glycol Stearate, Lauric Acid, Stearic Acid, Potassium Hydroxide, CI 77891, Sodium Hydroxide, Salicylic Acid, Phenoxyethanol, Tetrasodium Edta, Kaolin, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Zinc Gluconate, Sal Maris, Benzyl Alcohol, Vitreoscilla Ferment, CI 42090, CI 19140, Fragrance

48H hydratácia a perfektne rozjasnená pleť s hydratačným krémom Biotherm Aquasource

Pleťový gélový krém Aquasource má šetrné zloženie a veľmi jemnú konzistenciu, ktorá sa dobre nanáša a ľahko vstrebáva. Rýchlo pleť hydratuje na niekoľkých bunkových úrovniach a udržuje hydratačnú rovnováhu pleti až 48 hodín. Inovovaný krém Aquasource obsahuje čistý termálny planktón a manózu. Tieto ingrediencie zaisťujú pleti dlhotrvajúcu hydratáciu, ktorá vyhladzuje vrásky, spevňuje pleť a posilňuje jej obranyschopnosť. Prípravok pleť dokonale rozjasňuje a dodáva jej jemnosť, prirodzenú krásu a mladistvý vzhľad. Krém je určený pre normálnu až zmiešanú pleť, ktorú vyživuje a zanecháva ošetrenú, osvieženú a prirodzene pružnú. Rozmaznávajte svoju pleť hydratačným prípravkom, aby bola krásna a príjemne hladká!

Aktívne látky:
Life Plankton – čistý termálny planktonový extrakt, exkluzívna prísada typická pre kozmetiku značky Biotherm, pôvodne pochádza z termálnych prameňov vo francúzskych Pyrenejach, ktoré sú bohaté na minerály, získava sa vďaka patentovanému biotechnologickému fermentačnému procesu Fermogenesis, obsahuje 35 živín, bielkovín, vitamínov, aminokyselín, glucidov, lipidov a stopových prvkov, ktoré pomáhajú obnoviť životné funkcie pokožky a sú nevyhnutné pre jej zdravie
Manóza – pôsobí na hlboké vrstvy epidermy, poskytuje pleti hĺbkovú a dlhotrvajúcu hydratáciu

Spôsob použitia:
Používajte každé ráno a/alebo večer na vyčistenú pleť. Jemnými, krúživými pohybmi vmasírujte do pokožky. Vyhnite sa oblasti okolo očí.

Konzistencia:
Krém

Typ pleti:
Normálna, zmiešaná

Zloženie:
Aqua, Dimethicone, Glycerin, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Alcohol Denat, Butyrospermum Parkii Butter, Ammonium Polyacryldimethyltauramide, Mannose, PEG/PPG/Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Ceramide 3, Zinc Gluconate, Glyceryl Stearate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethiconol, Sodium Hydroxide, Serine, 2-Oleamido-1, 3-Octodecanediol, Cholesterol, Disodium EDTA, Hydroxypalmitoul Sphinganine, Caprylyl Glycol, Vitreoscilla Ferment, Citrulline, Menthoxypropanediol, Polyperfluoromethylisopropyl Ether, Acrylates/Steareth-20 Mehacrylate Copolymer, Tocopherol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol, CI 19140, CI 42090, Linalool, Geraniol, Limonene, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Citral, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Parfum, (F.I.L C171913/2)

Sada obsahuje:
1× čistiaca pena Biotherm Biosource Purifying Foaming Cleanser (50 ml)
1× pleťový hydratačný krém Biotherm Aquasource Cream (50 ml)
1× biela kozmetická taštička Cruciani

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!
Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BIOTHERM Aquasource Double Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOTHERM Aquasource Double Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BIOTHERM Aquasource Double Set.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií