AlzaPlus+ drogerie MPLA316412

BIOTHERM Blue Therapy Eye 15 ml

Zobraziť katalóg
BIOTHERM Blue Therapy Eye 15 ml
5 1 hodnotení
Očný krém redukuje tmavé kruhy, znižuje opuchy, vyrovnáva potrebnú hydratáciu - 1 993,33 €/1 l
Kód:  KSPL1118 Produktové číslo:  3605540843741

BIOTHERM Blue Therapy Eye 15 ml

Očný krém BIOTHERM Blue Therapy Eye je kozmetický prípravok na vyhladenie vrások a omladenie očného okolia. Minimalizuje tmavé kruhy a opuchy pod očami a navyše dokáže vašu pleť spevniť a dokonale rozjasniť. Po pravidelnom používaní budú vaše oči žiariť a priťahovať pozornosť nielen mužov, ale aj žien.

Pokožka v očnom okolí patrí k najcitlivejším a najkrehkejším častiam tváre. Musí znášať vaše mimické prejavy, či už ide o smiech, plač alebo napríklad žmúrenie očí proti slnku. Práve preto vyžaduje pokožka v očnom okolí špeciálnu starostlivosť. Tento omladzujúci očný krém efektívne bojuje proti vráskam, tmavým kruhom aj opuchom pod očami a viditeľne spevňuje pokožku v tejto oblasti.

Bohaté zloženie tohto krému obsahuje morské riasy, čistý termálny planktón, flavonoidy, aminokyseliny a peptidy. Tieto zložky dokážu vašu pleť ošetriť, vyživiť a predovšetkým dostatočne zhydratovať. Vitamíny a látky obsiahnuté v týchto prírodných látkach pomôžu vašej pleti obnoviť pružnosť. Získajte späť svoj mladistvý vzhľad!

Aktívne látky:

  • Morské riasy (L. ochroleuca, A. flos-aquae) pleť vyživia.
  • Čistý termálny planktón pleti dodá pružnosť.
  • Flavonoidy, aminokyseliny a peptidy dodávajú pokožke hydratáciu a výživu.


Použitie:
Každé ráno a večer nanášajte krém v potrebnom množstve na pleť v očnom okolí.

Objem:
15 ml

Zloženie:
Aqua, glycerin, cyclohexasiloxane, butylénu glycol, alcohol denat, stearic acid, stearyl alcohol, cetyl alcohol, palmitic acid, PEG-100 stearate, glyceryl stearate, sorbitol, cera alba, sodium stearyl glutamate, nylon-66, dimetyl isosorbide, octyldodecanol, hydroxypropyl tetrahydropyrantriol, aluminium starch octenylsuccinate, PEG-20 Stearate caprylic/capric triglyceride, propylene glycol, phenoxyethanol, metyl methacrylate, crosspolymer, capryloyl salicylic acid, tocopheryl acetate, acrylamide/sodium acryloyldimethyltaurate copolymer, hydrogenated vegetable oil, CI 77891, isohexadecane, mica, pentaerythrityl, tetra-di-t-butyl hydroxyhdrocinnamate, chlorhexidine digluconate, askorbyl glucoside, vitreoscilla ferment, acrylates copolymer, adenosine, polysorbate 80, laminaria ochroleuca extract, polygonium fagopyrum extract, algae, n-hydroxysuccinimide, palmitoyl oligopeptide, chrysin, palmitoyl tetrapeptide-7.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!
Objem
15 ml Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Typ
Krém Hotovo!
Účinok
Proti vráskam, Regeneračný, Lifting a spevnenie, Proti opuchom/kruhom pod očami Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Objem

Objem
15 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Typ krému

Typ
Krém Hotovo!

Účinok

Účinok
Proti vráskam, Regeneračný, Lifting a spevnenie, Proti opuchom/kruhom pod očami Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BIOTHERM Blue Therapy Eye 15 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOTHERM Blue Therapy Eye 15 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BIOTHERM Blue Therapy Eye 15 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií