AlzaBoxy Q1 PET

BIOTHERM Homme Age Fitness Advanced Gift Set

Zobraziť katalóg
BIOTHERM Homme Age Fitness Advanced Gift Set
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: pleťová starostlivosť Homme Age Fitness Advanced 50ml + pena na holenie Homme Foam Shaver 50ml + sprchový gél Homme Aquafitness 40ml
Kód:  KSDS0920 Produktové číslo:  8024417956936
BIOTHERM Homme Age Fitness Advanced Gift Set Predaj skončil

BIOTHERM Homme Age Fitness Advanced Gift Set

Vyberáte darčekovú súpravu pre mužov? Kozmetická súprava BIOTHERM Homme Age Fitness Advanced bude tá pravá. Obsahuje základnú kozmetiku, ktorú využije každý muž, ktorý si holí fúzy. Nájdete tu penu na holenie, starostlivosť o pleť a sprchový gél. Kozmetická súprava je dodávaná v darčekovej krabičke, je teda vhodná ako darček. S touto súpravou bude vaša pokožka dokonale hydratovaná a navyše bude skvelo voňať po sviežom oceáne. Pripomeňte si leto a kúpte si kozmetickú súpravu BIOTHERM Homme Age Fitness Advanced.  

Kľúčové vlastnosti kozmetickej súpravy BIOTHERM Homme Age Fitness Advanced

  • Kozmetická súprava BIOTHERM Homme Age Fitness Advanced pre mužov
  • Dokonale hydratuje pokožku
  • So sviežou vôňou oceánu
  • Sprchový gél pre telo aj vlasy
  • Pena na holenie pre dokonalé oholenie
  • Starostlivosť o pleť pre citlivú pokožku po holení
  • Redukuje známky starnutia, vyhladzuje vrásky a jemné linky

Svieža vôňa oceánu s kozmetickou súpravou BIOTHERM Homme Age Fitness Advanced

Pena na holenie Homme Foam Shaver podporuje zdravý vývoj pokožky. Obsahuje jarnú termálnu vodu obohatenú o potrebné minerály. Vďaka tomu predchádza poškodeniu, ktorému sa niekedy pri holení nevyhnete. Navyše zanechá vašu pokožku hebkú a jemnú. Je vhodná pre citlivú pleť. Po holení penu dôkladne opláchnite a použite starostlivosť o pleť Homme Age Fitness Advanced. Tento prípravok je vyvinutý špeciálne pre mužov. Predchádza starnutiu a vyhladzuje vrásky aj jemné linky. Obsahuje výťažky z olivového listu a termálneho planktónu. Ľahko sa vtiera a hydratuje. Pleť má potom zdravý a hebký vzhľad. Pre dokonalé očistenie tela použite sprchový gél Homme Aquafitness. Je obohatený o vodu z oceánu.

Obsah balenia:
Pleťová starostlivosť Homme Age Fitness Advanced 50 ml
Pena na holenie Homme Foam Shaver 50 ml
Sprchový gél Homme Aquafitness 40 ml

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BIOTHERM Homme Age Fitness Advanced Gift Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOTHERM Homme Age Fitness Advanced Gift Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BIOTHERM Homme Age Fitness Advanced Gift Set.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií