AP+ nový vizuál Protiplnění

Bourjois Mascara Volume Clubbing Ultra Black

Zobraziť katalóg
Bourjois Mascara Volume Clubbing Ultra Black
4,7 3 hodnotení
Maskara , typ maskary: klasická, farba: čierna, efekt: objem
Kód:  KSDE0431 Produktové číslo:  3052503807515

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bourjois Mascara Volume Clubbing Ultra Black Predaj skončil

Bourjois Mascara Volume Clubbing Ultra Black

Maskara Bourjois Mascara Volume Clubbing Ultra Black je unikátna maskara, ktorá je vhodná aj pre citlivé oči a nositeľov kontaktných šošoviek. Maskara je opatrená veľkým kefkou, ktorá vaše riasy perfektne natočí a dokonale zafarbí. Textúra ukrytá v tube je dlhotrvajúca a je odolná proti vode. Po nanesení sa maskara nerozmazáva a netvorí žiadne žmolky. Obsahuje zlaté mikročastice, ktoré zabezpečia, že sa vaše riasy budú nádherne lesknúť. Toto jemné trblietanie vaše oči doslova rozžiaria!

Maskara Bourjois Mascara Volume Clubbing Ultra Black neobsahuje parabény, preto ju môžu používať aj ženy, ktoré majú citlivé oči alebo nosia kontaktné šošovky. Čierna farba maskary prehĺbi váš pohľad a zvýrazní dĺžku a krásu vašich rias. Táto maskara je vhodná najmä pre ženy, ktoré majú rady výraznejšie líčenie a používajú aj dramatický štýl mejkapu. Doprajte si nádherne čierne riasy s jemným leskom a okúzľujte mužov na prvý pohľad!

Typ očí:

Pre citlivé oči a nositeľov kontaktných šošoviek.

Farba:
Ultra Black

Použitie:
Jemnými ťahmi naneste na riasy.

Objem:
9 ml

Parametre a špecifikácia

Typ
Klasická Hotovo!
Efekt
Objem Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Typ

Typ
Klasická Hotovo!

Efekt

Efekt
Objem Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bourjois Mascara Volume Clubbing Ultra Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOURJOIS Mascara Volume Clubbing Ultra Black 11 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOURJOIS Mascara Volume Clubbing Ultra Black 11 ml.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií