Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

CLARINS Cleansing Milk with Alpine Herbs 400 ml

Zobraziť katalóg
CLARINS Cleansing Milk with Alpine Herbs 400 ml
Pleťové mlieko , pre normálnu pleť, pre suchú pleť - 70 €/1 l
Kód:  KSPL0552 Produktové číslo:  3380810033861
CLARINS Cleansing Milk with Alpine Herbs 400 ml Predaj skončil

CLARINS Cleansing Milk with Alpine Herbs 400 ml

CLARINS Cleansing Milk with Alpine Herbs je veľmi luxusné odličovacie mlieko, ktoré je vhodné pre normálnu až suchú pleť. Toto unikátne mlieko veľmi účinne odstraňuje všetky typy make-upu a nečistôt, dodáva pokožke pocit čistoty, dodáva jej potrebnú hydratáciu a navracia jej prirodzený hydrolipidický film, krásu a sviežosť.

Aktívne látky:

Obsiahnuté alpské byliny vašu pokožku dokonale zjemňujú a zvláčňujú, ľubovník a sladké mandle sa starajú o hĺbkovú hydratáciu a sviežosť. Výťažky z borievky spolu s medovkou a arnikou dôkladne posilňujú prirodzenú obranyschopnosť pokožky, obnovujú jej rovnováhu a navracajú jej zdravo mladistvý vzhľad.

Použitie:
Aplikujte každé ráno a večer na dokonalé očistenie pokožky tváre, krku a dekoltu. Potom je pokožka pripravená na následnú starostlivosť.

Účinky:
Výsledkom použitia je dokonale čistá pokožka bez akýchkoľvek nečistôt, ktorá je príjemne zjemnená a zvláčnená, dokonale hydratovaná a posilnená. Vaša pleť pôsobí zdravo mladistvým vzhľadom, prirodzená ochrana pokožky je obnovená. Vaša pokožka je pripravená na následnú starostlivosť.

Špecifikácia:

Výrobok je vhodný pre normálnu a suchú pokožku.
Obsah: 400 ml

Zloženie:

Aqua/Water/Eua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propanediol, Peg-8, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Panthenol, Glycerin, Peg-32, Ppg-26-Buteth-26, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Ethylhexylglycerin, Sodium Citrate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum/Fragrance, Tromethamine, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Sodium Degydroacetate, Hydrolyzed Linseed Extract, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Tilia Cordate Wood Extract, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl ionone, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Linalool, Xanthan Gum, Benzyl Sylicylate, Amyl Cinnamal, Citronellol, Anise Alcohol, Eugenol, Geraniol, Althaea Officinalis Root Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Fruit extract, CI 15985/Yellow 6 [V0243J].


Parametre a špecifikácia

Objem
400 ml Hotovo!
Typ pleti
Normálna, Suchá Hotovo!
Typ pleti
Normálna, Suchá Hotovo!

Objem

Objem
400 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálna, Suchá Hotovo!

Špecifikácia

Typ pleti
Normálna, Suchá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CLARINS Cleansing Milk with Alpine Herbs 400 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLARINS Cleansing Milk with Alpine Herbs 400 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CLARINS Cleansing Milk with Alpine Herbs 400 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií