AlzaPlus+ drogerie Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CLARINS Cleansing Milk with Gentian 400 ml

Zobraziť katalóg
CLARINS Cleansing Milk with Gentian 400 ml
Pleťové mlieko , pre mastnú pleť - 52,25 €/1 l
Kód:  KSPL0553 Produktové číslo:  3380810034554
CLARINS Cleansing Milk with Gentian 400 ml Predaj skončil

CLARINS Cleansing Milk with Gentian 400 ml

CLARINS Cleansing Milk with Gentian je veľmi luxusné odličovacie mlieko, ktoré je vhodné pre zmiešanú až mastnú pleť. Toto unikátne mlieko veľmi účinne odstraňuje všetky typy make-upu a nečistôt, dodáva pokožke pocit čistoty, dodáva jej potrebnú hydratáciu a navracia jej prirodzený hydrolipidický film, krásu a sviežosť.

Aktívne látky:

Obsiahnutý horec vašu pokožku hĺbkovo tonizuje, upokojuje a hojí. Výťažky z hlohu a kosatca uvoľňujú póry, sťahujú ich a vyrovnávajú prirodzenú obnovu pokožky, majú antibakteriálne účinky.

Použitie:
Aplikujte každé ráno a večer na dokonalé očistenie pokožky tváre, krku a dekoltu. Potom je pokožka pripravená na následnú starostlivosť.

Účinky:
Výsledkom použitia je dokonale čistá pokožka bez akýchkoľvek nečistôt, ktorá je príjemne zjemnená a zvláčnená, dokonale hydratovaná a posilnená. Vaša pleť pôsobí zdravo mladistvým vzhľadom, prirodzená ochrana pokožky je obnovená. Vaša pokožka je pripravená na následnú starostlivosť.

Špecifikácia:

Výrobok je vhodný pre zmiešanú až mastnú pokožku.
Obsah: 200 ml

Zloženie:

Aqua/Water/Eua, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Glycerin, Pentylene Glycol, Polysorbate 60, Phenoxyethanol, Alpha-Glucan Oligasaccharide, Parfum/Fragrance, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Cetearyl Alcohol, Tromethamine, Disodium Edta, Ethylhexylglycerin, Cetearyl Glucoside, Tocopheryl Acetate, Propylene Glycol, Butylphenyl methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Moringa Oleifera Seed Extract, Citronellol, Benzyl Alcohol, Amyl Cinnamal, coumarin, disodium Phosphate, Geraniol, Anise Alcohol, Benzyl Salicylate, Citric Acid, Eugenol, Psidium Guajava Fruit Extract, Limonene, Glucose, Crataegus Monogyna Flower Extract, Iris Florentina Root Extract, Gentiana Lutea Root Extract, Zinc Sulfate, CI 19140/Yellow 5, Sorbic Acid, CI 15985/Yellow 6, Silica [V0001O1].


Parametre a špecifikácia

Objem
400 ml Hotovo!
Typ pleti
Mastná Hotovo!
Typ pleti
Atopická a ekzematická, Mastná Hotovo!

Objem

Objem
400 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Mastná Hotovo!

Špecifikácia

Typ pleti
Atopická a ekzematická, Mastná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CLARINS Cleansing Milk with Gentian 400 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLARINS Cleansing Milk with Gentian 400 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CLARINS Cleansing Milk with Gentian 400 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií